msmode.be
Beoordelingen:

192 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.753 beoordelingen in totaal  

4,57
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

14 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben heel blij dat het merk terug is omdat ik vind dat de verhouding kwaliteit en prijs zeer degelijk zijn. Voorheen hadden wij een shop in Leuven en ging ik regelmatig eens kijken. Ik heb er nog altijd een zwarte short van die tijd die ik al een paar keer in een kleurbadje heb gezet maar ze is nog altijd in perfecte staat
MW
Maria W.
Oud-Heverlee

de meest kritische beoordeling

30 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
De MS winkel waar ik jarenlang klant was, is gesloten en ik zie mij genoodzaakt om nu online te bestellen. De verzendkosten zijn echter zodanig verhoogd dat ik een andere winkel ga zoeken!!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor msmode.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel toffe webshop voor mensen met een maatje meer. Hier vind ik echt mooie kleding en aan een goede prijs. Juist jammer dat er zo weinig fysieke winkels meer zijn
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit, goede prijs, members krijgen goede korting en de klantendienst is werkelijk super vriendelijk en snel. Alleen de Post werkt nogal traag.
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd even vriendelijk in de winkels De website is duidelijk, logisch en gebruiksvriendelijk
Beoordeling melden
BW
Brigitte W.
Maasmechelen
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Meer kleur en katoen of linnen bloesjes in grote maten zou ideaal zijn.
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Steeds goede pasvorm voor maatje meer. Webshop handig is gebruik
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geen problemen snelle levering
Beoordeling melden
JW
jokr w.
merksplas
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prijs ,kwaliteit....prima!!

Prijs ,kwaliteit....prima!!
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Weinig aanbod ....
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
mooie kortingen.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooi kleding
Beoordeling melden
TL
12 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
LB
Luc B.
Belgie
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
BW
Brigitte W.
Maasmechelen
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden