deindesign.be/nl- Logo - Beoordelingen

deindesign.be/nl
Beoordelingen:

11 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden308 beoordelingen in totaal  

4,55
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 26 jan 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
deindesign.be/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

14 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gsm hoesje met eigen afbeelding en glasbeschermer beide van zeer goede kwaliteit. Ik bestel al jaren mijn gsm accessoires bij Dein Design, nog nooit teleurgesteld geweest
VG
Veerle G.
Lanaken (B)

de meest kritische beoordeling

12 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Was niet wat ik gevraagd had, een volledig hoesje werd bestelt volgens de website, voor het opgegeven toestel. Ik eis mijn geld terug; dit is puur bedriegerij
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor deindesign.be/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
VG
Veerle G.
Lanaken (B)
14 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gsm hoesje met eigen afbeelding en glasbeschermer beide van zeer goede kwaliteit. Ik bestel al jaren mijn gsm accessoires bij Dein Design, nog nooit teleurgesteld geweest
Beoordeling melden
7 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zoveel keuzes in hoezen voor je gsm. Een echte openbaring. Vlotte service en perfect en met veel kwaliteit verzonden.
Beoordeling melden
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Past zeer goed het hoesje , geeft volledige bescherming ! Zeer tevreden van !
Beoordeling melden
25 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Heel tevreden

Snelle levering, netjes verpakt. Artikel zoals beschreven. Aanrader!
Beoordeling melden
28 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
mooi poduct wel weinig info over wanneer het geleverd wordt
Beoordeling melden
VG
Veerle G.
Lanaken (B)
8 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede kwalliteit hoesjes. Snelle levering
Beoordeling melden
18 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Was niet wat ik gevraagd had, een volledig hoesje werd bestelt volgens de website, voor het opgegeven toestel. Ik eis mijn geld terug; dit is puur bedriegerij
Beoordeling melden
Antwoord van deindesign.be/nl
15 jun 2023
Hallo, Op basis van je bestelling heb je een siliconen hoesje gekocht. Deze hoesjes bedekken alleen de achterkant van het apparaat. Je kunt het artikel graag naar ons terugsturen en wij zullen het volledige bedrag van je bestelling vergoeden. veel groeten, Team DeinDesign