deindesign.be/nl- Logo - Beoordelingen

deindesign.be/nlReviews

: 286Goed

4,40

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 26 jan. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
deindesign.be/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij deindesign.be/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 26 jan. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
deindesign.be/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij deindesign.be/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor deindesign.be/nl

65 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

286 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


10 mrt. 2022
Heel veel keuze maar soms wat moeilijk navigeren/ zoeken in al deze keuze. Fijn dat er opties gegeven worden om ook bij te bestellen. Duidelijke communicatie. Snellere levering. Mooi, kwalitatief product
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


9 aug. 2022
 
Op zich ging het goed, tot ik een ander ontwerp probeerde maar het eerste niet kon verwijderen uit het winkelmandje. Krijg je mails aan dat het niet werd betaald dus niet kan verzonden worden. Je moet hen dus contacteren om dat te annuleren. Een vuilbakje in de bestellijst zou handig zijn. Nu nog wachten op aankomst bestelling en dan zien we verder. Ik kan dus geen beoordeling schrijven over het resultaat
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor deindesign.be/nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2022
Hoesje is heel mooi geworden. Wooden case met print. De print is er in reliëf opgedrukt, wat een mooi effect geeft voor mijn persoonlijk design. Enige minpuntje was dat ik de bestelling bij de deutsche post niet kon tracken. Dus het was even spannend afwachten. Verder alles heel goed 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dec. 2022
Mooi product, relatief snel geleverd (Duitsland naar België ongeveer een week). Ik vind het alleen jammer dat de achtergrondtekening wit is in plaats van doorzichtig.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2023
 
Goede kwaliteit en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
top service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 dec. 2022
Niks mogen ontvangen !!!!!!!
Beoordeling melden
Antwoord van deindesign.be/nl
9 jan. 2023
Beste klant, het spijt me dat de bestelling niet is aangekomen. We hebben de bestelling verzonden op 18-12-2022. Neem contact op met onze klantenservice zodat we je verder kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team DeinDesign
 Geverifieerde beoordeling
23 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van deindesign.be/nl
28 dec. 2022
Lieber Kunde, vielen Dank für Dein Feedback. Es tut uns leid, dass Dein Produkt fehlerhaft ist. Gerne ist unser Kundenservice Dir behilflich. Wir freuen uns auf Deine Nachricht. Viele Grüße, Team DeinDesign
 Geverifieerde beoordeling
4 dec. 2022
Heel makkelijk om te bestellen, snelle levering en topproduct!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dec. 2022
Levering was snel en zoals het hoort
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dec. 2022
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dec. 2022
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van deindesign.be/nl
22 nov. 2022
Lieber Kunde, vielen Dank für Deine Bewertung. Es tut uns leid, dass Du mit Deiner Bestellung unzufrieden bist. Gerne sind wir Dir behilflich, solltest Du eine Beschwerde haben. Viele Grüße, Team DeinDesign
 Geverifieerde beoordeling
10 mrt. 2022
Heel veel keuze maar soms wat moeilijk navigeren/ zoeken in al deze keuze. Fijn dat er opties gegeven worden om ook bij te bestellen. Duidelijke communicatie. Snellere levering. Mooi, kwalitatief product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 aug. 2022
 
Op zich ging het goed, tot ik een ander ontwerp probeerde maar het eerste niet kon verwijderen uit het winkelmandje. Krijg je mails aan dat het niet werd betaald dus niet kan verzonden worden. Je moet hen dus contacteren om dat te annuleren. Een vuilbakje in de bestellijst zou handig zijn. Nu nog wachten op aankomst bestelling en dan zien we verder. Ik kan dus geen beoordeling schrijven over het resultaat
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 mrt. 2022
Het hoesje was mooi en juist geprint, maar aan de randen en rond de camera's was de print los, ik heb deze proberen voorzichtig aan te drukken, maar er kwamen geprinte stukjes af
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 mrt. 2022
Positief: - Goede, correcte voorstelling van product - Goed verpakt - Vriendelijke klantenservice Negatief: - Jammer dat bestelling niet gevolgd kon worden via Track & Trace
Beoordeling melden