sukrin.be- Logo - Beoordelingen

sukrin.beReviews

: 590Uitstekend

4,69

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 nov. 2021
Laatst gewijzigd op: 5 jun. 2023
sukrin.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij sukrin.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 nov. 2021
Laatst gewijzigd op: 5 jun. 2023
sukrin.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij sukrin.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor sukrin.be

239 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

590 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


31 aug. 2022
 
Levering altijd heel vlug , de producten zijn top , ik had diabetes en mede door Sukrine heb ik dit kunnen omkeren . Maak er ijsjes mee , truffels , koekjes , maar ook beetje Sukrine om ketchup te maken is wel gekomen , taarten , cakes , koekjes , kortom ik gebruik het heel veel , goed product met een fijne nasmaak , niet bitter . Vorige week klein probleem , is direct opgelost door medewerkster van Sukrine

de meest kritische beoordeling


1 mei 2023
 
Ik heb - in het kader van een keto dieet en mede omdat mijn partner suikerziekte heeft - verschillende producten aangekocht : sukrin :1; sukrin icing, sukrin gold en sukrin syrup gold en een pakket met chocolade en een kant en klaar zakje om zelf chocolade mousse te maken. Ik was in de overtuiging (mijn fout) dat al deze producten gemaakt zijn van pure erythritol. Bij de smaaktekst werd me vlug duidelijk dat er praktisch overal stevia (stevioglycosiden) is toegevoegd, waar ik niet zo’n fan van ben. Ik moet wel zeggen dat het al bij al meevalt. De icing vind ik ronduit lekker. Geen overdreven zoete (bijna chemische) nasmaak wat ik wel bij stevia heb. Toch blijf ik met de vraag zitten over de natuurlijkheid van al deze producten. Ze worden aangeprezen als zijnde 100% natuurlijk. Toch vind ik op de website onder de rubriek “waar worden zoetstoffen van gemaakt” dat, ik citeer : “zowel erythritol als stevioglycosiden zijn kunstmatig” en wanneer ik kijk naar de zoetstoffen die gebruikt worden bij de syrup gold, vind ik o.a. SORBITOL die op jullie website geciteerd wordt als 1 van de 5 slechtste suikervervangers !!! Ik weet het even niet meer. Wat me ook opvalt is dat op geen enkel product de percentages van de gebruikte suikervervangers wordt vermeld! Is dit niet een wettelijke vereiste?

Beoordelingen voor sukrin.be

Filter
 Sorteren 
Relevantie
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
De smaak was effe wennen want het is geen “echte” bruine suiker zoals we gewend zijn, maar gebruik het nu dagelijks in mijn koffie en is super! Geniet van mijn zoetigheid zonder schuldgevoel xp
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Bestelling ging vlot en werd vlug geleverd het product voldoet aan onze verwachtingen . Dus zijn we zeer tevreden van sukrin .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 mei 2023
Goede producten Veelzijdig te gebruiken in ieders keuken of je nu gezond wil leven of diabetes bent .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Bestelling Sukrin vlot verlopen. De producten voldeed aan wat ik wenste!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 mei 2023
 
Lekkere, suikervrije producten. Snelle levering. Ideaal voor diabeten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 mei 2023
Heel goed verpakt ,en snelle levering ,dus jullie doen het uitstekend
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 mei 2023
De aangekochte producten voldoen meer als verwacht. Echte aanrader. 😋
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Mild en zoet zonder bittere nasmaak, prima alternatief voor suiker!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Sedert gebruik van Sukrin is deHemoglobine al onder de 8 gezakt. 🤗😊
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 mei 2023
Groot assortiment kwalitatieve producten. Heel snelle verzending.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 mei 2023
De producten voldoen aan wat beschreven is ben er heel blij mee
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 mei 2023
Lekker van smaak en uitstekend om een te bakken. Aan te bevelen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 mei 2023
Indien mogelijk, graag uitbreiding producten voor diabetici.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 mei 2023
 
Super je eet suiker maar het is geen suiker dus super blij
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
 
Bestelling werd de volgende dag geleverd !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Levering is altijd snel en correct
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 mei 2023
Lekker zonder vieze nasmaak
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 mei 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 mei 2023
Beoordeling melden