edisac.be/nl
Beoordelingen:

349 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.809 beoordelingen in totaal  

4,80
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

26 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service op zowel bestelling, levering en antwoorden op vragen per mail. Goed verpakt product.

de meest kritische beoordeling

28 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling was blijkbaar al meerdere dagen aanwezig in de winkel, maar was niet ingescand, waardoor mijn bestelling 'bij transporteur' bleef staan. Ik ben de dag waarop ik mijn cadeautje wou, dan maar naar de winkel gegaan om er een bon te kopen in de plaats, maar mijn bestelling bleek aanwezig. Probleem opgelost, maar het kostte mij veel extra moeite en een extra verplaatsing omdat ik die dag eigenlijk helemaal niet in de buurt van de winkel moest zijn terwijl ik er de dagen daarvoor -omwille van mijn job- net heel dicht in de buurt was. Over het cadeau zelf en de verdere bediening in de winkel ben ik zeker wel tevreden.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor edisac.be/nl

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering!
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

correcte levering

Vlotte bestelling, vlotte levering. Mooie kwaliteit
Beoordeling melden
DT
Didier T.
Blankenberge / Belgie
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Blij met onze tweede bestelling

Het was onze tweede bestelling en alles verliep naar wens!
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling prima verlopen en snelle levering. Daar bestel ik nog
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Opvolging door correct mailverkeer. Netjes ingepakt met veiligheidssticker
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending en levering. Product zoals omschreven op de website.
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De doos was beschadigd en de handtas zat juist in een zak van Nathan misschien nog een andere plastiek zak er boven doen of in papier wikkelen.
Beoordeling melden
Antwoord van edisac.be/nl
26 jan. 2024
Beste klant, Onze excuses dat de doos tijdens het transport werd beschadigd, wij zullen dit aankaarten bij onze transportpartner Bpost. Onze tassen worden inderdaad in een dustbag verpakt, om ecologische redenen proberen wij plastic zoveel mogelijk te vermijden. Blij te horen dat de tas aan alle verwachtingen voldoet! Vriendelijke groeten, Het Edisac team
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering
Beoordeling melden
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Handtas besteld en correct geleverd op de afgesproken dag.
Beoordeling melden
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
DT
Didier T.
Blankenberge / Belgie
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De vlotte levering. Net nog een reiskoffer bestelt!
Beoordeling melden
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte service
Beoordeling melden
21 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi aanbod, fikse afprijzing tijdens solden, vlotte verzending, top website!
Beoordeling melden
21 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel veel geld betaald voor mijn Liu Jo enkellaarsjes die volgens de beschrijving uit leder zouden zijn maar eigenlijk gewoon uit plastic zijn. Ze zitten zelfs niet goed en doen pijn bij het dragen! Nooit meer Edisac!!
Beoordeling melden
Antwoord van edisac.be/nl
22 jan. 2024
Beste klant, Wat jammer dat de Liu Jo laarzen niet aan uw verwachtingen voldoen! Aarzel niet contact met ons op te nemen, zodat wij u een gratis Bpost-retouretiket kunnen opsturen per mail. Zo kunt u ons de laarsjes (in nieuwstaat) retourneren voor een terugbetaling. Vriendelijke groeten, Het Edisac team