Beoordelingen voor edisac.be/nl



Uitstekend

4.70/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 422 Trusted Shops beoordelingen sinds 18-09-2018.
In totaal heeft edisac.be/nl al 422 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
15-06-2019
Snel geleverd
Product ok
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
15-06-2019
Alles is uitstekend verlopen Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
15-06-2019
uitstekende service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
14-06-2019
Mooi en verzorgd verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
14-06-2019
Gewoonweg super,dienstverlening,kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
14-06-2019
Prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
13-06-2019
vlug en in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
13-06-2019
Oke
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
12-06-2019
Heel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
12-06-2019
Op 1/6 een bestelling geplaatst en deze is pas 11/6 aangekomen
Toilettassen voor m’n kinderen, zij dolenthousiast. Doen ze de tas open, bleek het alarm er nog in te hangen.
Ik bestelde online omdat ik geen tijd heb om te gaan winkelen. Nu mag ik toch nog naar een winkel lopen om het alarm te laten verwijderen
Dit is een nalatigheid van hun kant, ik vind dat hier een compensatie tegenover mag
2.00
Matig

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
12-06-2019
Product kwam beschadigd aan maar omruiling liep heel vlot en zeer klantvriendelijk.
3.67
Goed

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
11-06-2019
Het bestelde product, werd snel geleverd en zag er uit zoals op de foto online. Echter de levering (een boekentas door de gleuf van de brievenbus gepropt, en die er nog amper uitkrijgen) was een minder leuke ervaring.
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
07-06-2019
Ik was zeer te vreden van de leveri g Topie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
07-06-2019
Alles perfect, snelle levering en met alle zorg verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
24-05-2019
07-06-2019
Heel heel tevreden, het product, de verzending en het telefonisch contact.
Ik had iets fout gedaan met welkom 10 zelfs dit werd aangepast.
Ik ben een tevreden klant en zal jullie zeker aanbevelen
Dank u wel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
05-06-2019
Is heel correct
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-06-2019
Besteldatum
27-05-2019
04-06-2019
Snelle levering. Produkt was met zorg ingepakt. Tevreden klant.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-06-2019
Besteldatum
25-05-2019
01-06-2019
Alles perfect in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
31-05-2019
Vlotte bestelling en levering. Boekentas op wieltjes besteld, beide goede kwaliteit. Stevig en ruim van binnen. Prima kwaliteit dus voor deze prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
30-05-2019
lederen handtas Milano aan interessante prijs en mooi product maar
de opgegeven maten kloppen niet.
4.33
Goed

Datum van publicatie
30-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
30-05-2019
Geen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
28-05-2019
Vlotte levering. Mooi product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
28-05-2019
Perfecte service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
28-05-2019
Heb onlangs 2 artikels bij jullie gekocht en ben zeer tevreden. Ik geef een 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
27-05-2019
Uitstekende service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
27-05-2019
Snelle en correcte levering. Zeer goede en behulpzame klantenservice.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
27-05-2019
Vlotte en correcte dienstverlening, top producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
25-05-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
25-05-2019
De levering verliep vlekkeloos
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
De handtas was Net zoals ik het wou
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Supersnelle levering. Prachtige tas
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
snelle levering, prima producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
21-05-2019
Ze hebben gezegd dat je 25 €kreeg als je bestelde voor Moederdag maar ik heb dit niet gekregen
4.67
Uitstekend

edisac.be/nl antwoordt: 22-05-2019
Beste klant, Aangezien u de code niet hebt ingevoerd is de korting niet toegekend. Wij wachtten op een bericht van uw kant dat de bestelling correct was ontvangen en dat u deze wou behouden zodat we de korting konden terugstorten. Ik contacteer u vandaag om dit nog te bevestigen.

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
21-05-2019
Niks op aan te merken Snelle, correcte service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
20-05-2019
Alles OK, snel, maar door slecht inpakken was product licht beschadigd, en kon er mij maar een zeer geringe compensatie aangeboden worden. Het contact met de klantendienst verliep wel vlot.
3.67
Goed

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
20-05-2019
Snel en alles goed verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
20-05-2019
Goed service
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
20-05-2019
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
19-05-2019
Vlot en correct
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
19-05-2019
alles prima verlopen
5.00
Uitstekend

edisac.be/nl

Contact
Allée des Prêles
59270 Bailleul
Frankrijk
klantendienst@edisac.be
edisac.be/nl
Winkel-exploitant
REFLEX BLUE SAS
Allée des Prêles
59270 Bailleul
Frankrijk
Handelsregister
Tribunal de Commerce de DUNKERQUE 522 043 348
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Arnaud DESCHILDER
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met edisac.be/nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.