edisac.be/nl
Beoordelingen:

349 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.809 beoordelingen in totaal  

4,80
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

26 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service op zowel bestelling, levering en antwoorden op vragen per mail. Goed verpakt product.

de meest kritische beoordeling

28 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling was blijkbaar al meerdere dagen aanwezig in de winkel, maar was niet ingescand, waardoor mijn bestelling 'bij transporteur' bleef staan. Ik ben de dag waarop ik mijn cadeautje wou, dan maar naar de winkel gegaan om er een bon te kopen in de plaats, maar mijn bestelling bleek aanwezig. Probleem opgelost, maar het kostte mij veel extra moeite en een extra verplaatsing omdat ik die dag eigenlijk helemaal niet in de buurt van de winkel moest zijn terwijl ik er de dagen daarvoor -omwille van mijn job- net heel dicht in de buurt was. Over het cadeau zelf en de verdere bediening in de winkel ben ik zeker wel tevreden.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor edisac.be/nl

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
KA
Kathleen A.
Kortrijk
30 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk te navigeren site, mooie producten, duidelijke communicatie met de klantendienst
Beoordeling melden
28 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service! Goed verpakt! Gewoon alles perfect! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Beoordeling melden
28 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi tas
Beoordeling melden
28 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
zeer snelle levering, mooie verpakking !
Beoordeling melden
28 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Levering en communicatie

Mijn bestelling was blijkbaar al meerdere dagen aanwezig in de winkel, maar was niet ingescand, waardoor mijn bestelling 'bij transporteur' bleef staan. Ik ben de dag waarop ik mijn cadeautje wou, dan maar naar de winkel gegaan om er een bon te kopen in de plaats, maar mijn bestelling bleek aanwezig. Probleem opgelost, maar het kostte mij veel extra moeite en een extra verplaatsing omdat ik die dag eigenlijk helemaal niet in de buurt van de winkel moest zijn terwijl ik er de dagen daarvoor -omwille van mijn job- net heel dicht in de buurt was. Over het cadeau zelf en de verdere bediening in de winkel ben ik zeker wel tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van edisac.be/nl
29 dec. 2023
Beste klant, Onze excuses dat het pakket niet eerder werd ingescand in onze winkel. Tijdens de kerstperiode wordt het erg druk in de winkels, waardoor het scannen soms wat vertraging oploopt. We zijn blij te horen dat het pakket alsnog op tijd kon worden opgehaald, en het product aan alle verwachtingen voldeed. Vriendelijke groeten, De Edisac klantendienst
KA
Kathleen A.
Kortrijk
27 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Professionele website, snelle verzendtijd en ruime keuze tassen
Beoordeling melden
HV
Henk V.
Stabroek
27 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Degelijk product. Netjes afgewerkt. Snel geleverd.
Beoordeling melden
23 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geen verzendingskosten, mooi verpakt en snelle levering.
Beoordeling melden
CS
Chantal S.
Ossendrecht
23 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
21 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn pakket was spoorloos verdwenen maar de mensen van de klantenservice hebben dit rechtgezet. De opvolging was top. Bedankt Delphine.
Beoordeling melden
17 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi product stipt op tijd geleverd.
Beoordeling melden
17 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Meer is ook echt leer en snelle levering
Beoordeling melden
17 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima!
Beoordeling melden
16 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit van het artikel en levering
Beoordeling melden
16 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle correcte levering

Per mail een vraag gesteld en snel een antwoord naar tevredenheid. Snelle correcte levering.
Beoordeling melden
14 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Rapide et sérieux
Beoordeling melden