innerme.eu- Logo - Beoordelingen

innerme.euReviews

: 161Uitstekend

4,95

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 4 jun. 2021
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
innerme.eu is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij innerme.eu kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 4 jun. 2021
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
innerme.eu is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij innerme.eu kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor innerme.eu

102 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

161 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor innerme.eu

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
De producten zijn voor mij een openbaring. (Kamp met vele allergieën) Heerlijk van smaak, subtiel, licht verteerbaar doch erg voedzaam, het weglaten van geraffineerde suikers, bewaarmiddelen zijn een dikke troef. Ik ben FAN!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022
Een hersteldrank of een proteïne bar na een lange MTB rit door de kou zijn essentieel. Tijdens de ritten probeer ik een nieuwe energy gel. Super lekker!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022
Perfecte communicatie/ Bio topvoeding!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 nov. 2022
Zoals altijd perfect.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 okt. 2022
Fantastische producten. De site is heel gebruiksvriendelijk en de levering van de bestelde producten verliep heel vlot
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 sep. 2022
Heel overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site. Vlotte en zeer snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Top product. Mooi meer sporten zonder innerme. Ook super snelle levering !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 sep. 2022
Topproducten aan een goede prijs, steeds correct geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 sep. 2022
Supersnel geleverd en top producten !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 sep. 2022
Bedankt voor de heerlijke proteïnen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Zoals altijd perfect.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 sep. 2022
Alles top in orde !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Beoordeling melden