bikester.be- Logo - Beoordelingen

bikester.be
Beoordelingen:

920 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.101 beoordelingen in totaal  

4,01
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

15 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bikester zelf super, maar de koerier DPD was een nachtmerrie het kaartje in mijn brievenbus om het pakje op te halen was niet ingevuld letterlijk geen informatie. De online methodes om te achterhalen waar het pakje was werkt niet. Blijft enkel het dure 070 betaalnummer over. het ophaalpunt gekozen door de bezorger ver van het meest nabije (heb een DPD punt op 2km van mijn huis ik moest nu 12 km rijden, bij aankomst was de winkel dicht. Het was nochtans geen sluitingsuur. Slechtste aankoopervaring van het jaar, ik hoop dat jullie van bezorger veranderen.
AV

de meest kritische beoordeling

23 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling, prijs en aflevering zelf zijn feilloos. Hier vind je normaal gezien alles. Maar de leveringstijd is ronduit lang. Ik had een fiets besteld op 6 april, voorradig! Met een instant betaling via overschrijven werd de betaling bevestigd op 11 april. Pas op 15 april werd bevestigd dat de fiets werd overgemaakt aan de koerier voor verzending. Omdat ik op 19 april nog steeds geen tracking van de verzending met UPS kon doen, stuur ik een email die vrij snel en correct beantwoord werd. Men had een andere koerier gekozen omdat het pakket voor UPS te groot was. Die koerier belde me dan op 20 april om te laten weten dat de fiets zou geleverd worden op 21april tussen 8-16u. Omwille van een verkeersinfarct rond Antwerpen die dag kwam de verzending pas aan om 16.45u…eindelijk. Conclusie: alles tip top, maar de verwerkingstijd van het ganse proces is niet goed. Dat is allemaal niet zo een ramp als je geen hast hebt, maar volle 14dagen is zowat het langste dat ik als trouwe klant bij Bikester heb ervaren.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bikester.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(503)
(56)
(106)
Resetten
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prachtige en zeer gedetailleerde omschrijving van elk artikel!

Heel veel keuze, maar wat fantastisch is: de beschrijving van elk artikel is buitengewoon volledig! Verzorgde en snelle levering, degelijke communicatie. Handige site om te selecteren en goede filters die je kan gebruiken om sneller je specifiek product te vinden.
Beoordeling melden
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fantastisch!!

Snelle levering en je kan het pakket goed opvolgen. Heb al meerdere keren besteld en alles was prima!! Ik ben meer dan tevreden en kan weer heel veel leuke fietstochten maken met mijn nieuw materiaal!!
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed en snel geleverd. Betreft een herbestelling. Heel tevreden van de crème. Fris en meer bescherming dan van een vorig merk.
Beoordeling melden
KL
Katrien L.
Snellegem
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Perfecte aankoop voor voordelige prijs

Aankoop van regenjas is er vlot verlopen. Goeie prijs voor kwaliteit.
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering, topkwaliteit ridley fiets... zeer tevreden
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
goed fiets, spoedig levering alles in tiptop orde
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Artikel gemakkelijk te vinden. Vlotte levering.
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede betaalbare producten, snelle levering
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte levering van kwaliteitsproducten
Beoordeling melden
WM
Wouter M.
Zandhoven
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
vlotte service en goeie klantendienst
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering! steeds alles top!
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte aflevering
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede communicatie
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
On time & complete
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zo moet het
Beoordeling melden
JD
Johan D.
Lochristi
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
JT
jean T.
roosdaal
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden