bikester.be- Logo - Beoordelingen

bikester.beReviews

: 10.518Goed

4,36

Beoordelingen voor bikester.be

1.567 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

10.518 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


4 jul. 2022
Had jullie een mail geschreven dat ik van de trac en tracé geen vooruitgang kreeg en jullie hebben het onderzocht en mij via mail gecontacteerd dat jullie het gingen blijven opvolgen ! Vandaag heb ik terug van jullie mail gekregen met de vooruitgang dat mijn bestelling morgen geleverd word ! Waarvoor ik jullie enorm waardeer en daarvoor een welgemeende dankjewel 🙏
Beoordeling melden

de meest kritische beoordeling


11 jun. 2022
Ik bestel regelmatig bij Bikester maar het valt op hoe de laatste tijd iets verandert is. Als er vroeger een probleem was met de bestelling dan werd er zeer goed gereageerd op je mail en er werd door bikester gereageerd. De laatste ervaring was dat er een niet correct artikel was geleverd door een misverstand op de website. Eerder was Bikester zo dat de service er was dat het correct artikel werd toegezonden en een retourticket voor het verkeerd geleverde artikel gegeven werd. Nu kreeg ik in de mail met de vermelding "ok verkeerd"? Wij storten uw geld terug. En voor de rest zoek het zelf maar uit wat verkeerd was op de website! Hoe kan men iets bestellen als er 4 maten staan en je deze niet kan aanduiden om te bestellen. "FOX RACING SHOX DUST WIPER KIT 32 MM/34 MM/36 MM/40 MM" Zelfs als ik het stuk terug bestel en een mail mee stuur dat het artikel maat 32 moet zijn krijg je geeneens een mail terug. Het is spijtig maar de service is niet dat meer wat het ooit was,spijtig...
Beoordeling melden

Beoordelingen voor bikester.be

Filter
 Sorteren 
Relevantie
(1020)
(62)
(104)
Resetten
 Geverifieerde beoordeling
17 uur geleden
De duur tussen bestelling en levering blijft erg lang maar dit is bij uitstek de beste fietsenwinkel online. Ze hebben haast alles en geloof me, zelfs voor iets eenvoudig is de lokale fietsenmaker meer een ergernis dan wel een zegen en is de kans groter dat je het hier vindt tegen een betere prijs (en vaak ook kwaliteit). Je kan dan gaan zeuren over de levertijd die om en rond de 10 dagen ligt, maar als je dat weet, dan calculeer je dat gewoon in. Alles is ook zorgzaam verpakt. Ik ben grote fan!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 mei 2023
 
7de dag geleverd, niet aan huis want spijtig genoeg via DPD en die doen nooit de moeite te leveren, meteen naar depot in dorp verder, dus erg irritant als je geen auto hebt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 mei 2023
Had een mail ontvangen …. Maar heb de volgende dag na de mail alles ontvangen was tof maar wel niet verwacht algoe dat we thuis waren
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 uur geleden
correcte en snelle levering met retour bon inclusief met barcodes voor als je koop niet geslaagd zou zijn. Prima zo.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 mei 2023
 
Goede producten aan een goede prijs en ook melding als de bestelling 2 a 3 dagen vertraging oploopt waarvoor dank
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 mei 2023
De goederen zijn correct geleverd, net niet binnen de opgegeven termijn maar dat was duidelijk geinformeerd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 mei 2023
Bestellingen zoals weergegeven op site. Snelle levering. Je wordt goed op hoogte gehouden van de bestelling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 mei 2023
Goeie communicatie, snelle service en duidelijke informatie. Product goed verpakt en goede beschrijving
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 mei 2023
 
snelle levering en veel goedkopere en originele shimano ontluchtingsset! Echt een aanbeveling!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 mei 2023
Top materiaal, duidelijk website, correcte verzending. Duidelijke en correcte betaalfunctie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 mei 2023
Het item dat ik besteld heb klopt niet voor het type derailleur dat ik heb . Marc
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Fijne afhandeling van de producten. Snelle levering en goede kwaliteit!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
 
van D V.
Kwalitatieve producten, nóg beter dan verwacht. Correcte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 mei 2023
Bestelling volledig conform verwachting. Fijn product. Bedankt!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 mei 2023
Bestelling en aflevering vlekkeloos en vlug verlopen. Bedankt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Scherpe prijzen, correcte en goed op te volgen levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Kan niet goed beoordelen bestelling nog niet geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 mei 2023
Het is al zeer goed, houden zoals het is. Proficiat.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 mei 2023
 
correcte levering van gevraagde artikels
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 mei 2023
 
prima levering , product zeer tevreden
Beoordeling melden