bikester.be- Logo - Beoordelingen

bikester.beReviews

: 10.098Goed

4,46

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
bikester.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bikester.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 8 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
bikester.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bikester.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor bikester.be

1.714 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

10.098 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


10 mei 2022
Altijd betrouwbare en verzorgde verzending. Betaling per Bancontact of Maestro is nog niet mogelijk. Per overschrijving verlies je algauw enkele dagen voor je bestelling wordt verzonden. De levering was deze keer 10 dagen na de bestelling. Toch 5 sterren omdat ik van oordeel ben dat zulke leveringen (overigens gratis voor het bestelde bedrag) helemaal niet de dag nadien moeten geleverd worden. Heb je wel een dringende levering, gebruik dan Paypal. Ik bestel meestal materiaal voor mijn reserve (banden, remmen) en onderhoudsmateriaal.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


11 jun. 2022
Ik bestel regelmatig bij Bikester maar het valt op hoe de laatste tijd iets verandert is. Als er vroeger een probleem was met de bestelling dan werd er zeer goed gereageerd op je mail en er werd door bikester gereageerd. De laatste ervaring was dat er een niet correct artikel was geleverd door een misverstand op de website. Eerder was Bikester zo dat de service er was dat het correct artikel werd toegezonden en een retourticket voor het verkeerd geleverde artikel gegeven werd. Nu kreeg ik in de mail met de vermelding "ok verkeerd"? Wij storten uw geld terug. En voor de rest zoek het zelf maar uit wat verkeerd was op de website! Hoe kan men iets bestellen als er 4 maten staan en je deze niet kan aanduiden om te bestellen. "FOX RACING SHOX DUST WIPER KIT 32 MM/34 MM/36 MM/40 MM" Zelfs als ik het stuk terug bestel en een mail mee stuur dat het artikel maat 32 moet zijn krijg je geeneens een mail terug. Het is spijtig maar de service is niet dat meer wat het ooit was,spijtig...
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor bikester.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Fiets was stevig ingepakt, mooi verzonden, levertermijn was korter dan verwacht. Het indraaien van de pedalen verloopt altijd moeilijk; dit is de 2de fiets dat we via Bikester kochten en 2x problemen met het indraaien van het linkerpedaal (draait door). Gelukkig heeft een kennis met verstand van zaken het 2x opgelost, maar zou eigenlijk niet mogen voorvallen...
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023
 
van Tom V.
Duidelijke site en snelle en verzorgde levering. Alleen een opmerking over de opvolging van het pakket: de link in de email van Bikester over de verzending werkte niet en er was ook geen melding over welke koerierdienst zou leveren. ik had dus geen zicht op de timing van levering. Gelukkig was er wel iemand thuis op dat moment.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Snelle en correcte levering, zeer degelijk verpakking en herbruikbaar voor terugzending, alles is aanwezig om gratis terug te zenden. Top service Jammer dat het niet mogelijk is om een ruil van het artikel, bij verkeerd maat, te doen. Nieuw bestellen is ook 2de maal betalen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Great stuff and good prices. I bought 2 sets of tires, bars and a seat. Also a pair of red pedals. All bought at sale prices, deliverd at my door. I like the shop and the versatility of products.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Het product werd correct geleverd na enige onduidelijkheid over de levering. De klantendienst van Bikester (zowel aan de telefoon als via email) deed er echter alles aan om mij te helpen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Groot assortiment, Schipping zou sneller kunnen ook gelinkte producten bij aanschaf , bv fietstas met MIK was er geen voorstel voor het montage systeem van de fiets zelf .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Beschrijving van de producten is duidelijk en correct, betrouwbaar. Ruime keuze en overzichtelijke website. Goede communicatie ook over levering en eventuele vertragingen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Correcte afhandeling. Niet altijd de goedkoopste maar heeft materialen die elders moeilijker te vinden zijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Wij vonden het raar dat de sportschoenen in een ander land worden gemaakt dan onze andere van dezelfde soort
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Ik vind het een zeer goede website maar ik vind het jammer dat je niet kan betalen met Bancontact.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
 
Iets te laat geleverd maar de procedure om het product terug te sturen is heel goed aangegeven.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
 
van Jef S.
E bike besteld snel geleverd in een degelijke doos enkel nog stuur en pedalen monteren en rijden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
 
Mooie korting op mijn aankoop snelle levering en met b post de volgende dag in mijn afhaalpunt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Moeilijk klantendienst te bereiken, maar uiteindelijk verwacjtingen ingevuld
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
 
Goeie prijs kwaliteit verhouding en steeds binnen een goeie levertermijn
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Correcte prijs, snelle levering en snelle reactie op vragen via mail.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Eenvoudig om te bestellen en ruim aanbod voor fietsers en m tb'ers
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
 
Perfect passende onderdelen voor mijn MTB. En vlotte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Zoals steeds een hele vlotte opvolging, verzending van pakket
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Slechte pakjes bezorger. Rare track and tracé activiteiten.
Beoordeling melden