bikester.be- Logo - Beoordelingen

bikester.beReviews

: 9.545Goed

4,48

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
bikester.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bikester.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 8 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
bikester.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bikester.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor bikester.be

1.766 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

9.545 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


10 mei 2022
Altijd betrouwbare en verzorgde verzending. Betaling per Bancontact of Maestro is nog niet mogelijk. Per overschrijving verlies je algauw enkele dagen voor je bestelling wordt verzonden. De levering was deze keer 10 dagen na de bestelling. Toch 5 sterren omdat ik van oordeel ben dat zulke leveringen (overigens gratis voor het bestelde bedrag) helemaal niet de dag nadien moeten geleverd worden. Heb je wel een dringende levering, gebruik dan Paypal. Ik bestel meestal materiaal voor mijn reserve (banden, remmen) en onderhoudsmateriaal.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


11 jun. 2022
Ik bestel regelmatig bij Bikester maar het valt op hoe de laatste tijd iets verandert is. Als er vroeger een probleem was met de bestelling dan werd er zeer goed gereageerd op je mail en er werd door bikester gereageerd. De laatste ervaring was dat er een niet correct artikel was geleverd door een misverstand op de website. Eerder was Bikester zo dat de service er was dat het correct artikel werd toegezonden en een retourticket voor het verkeerd geleverde artikel gegeven werd. Nu kreeg ik in de mail met de vermelding "ok verkeerd"? Wij storten uw geld terug. En voor de rest zoek het zelf maar uit wat verkeerd was op de website! Hoe kan men iets bestellen als er 4 maten staan en je deze niet kan aanduiden om te bestellen. "FOX RACING SHOX DUST WIPER KIT 32 MM/34 MM/36 MM/40 MM" Zelfs als ik het stuk terug bestel en een mail mee stuur dat het artikel maat 32 moet zijn krijg je geeneens een mail terug. Het is spijtig maar de service is niet dat meer wat het ooit was,spijtig...
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor bikester.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
16 sep. 2022
Snelle levering, één min-punt. We waren afwezigheid tijdens de levering van ons pakket. Werd naar een ophaal punt gebracht met beperkte openingstijden. En midden in een woonwijk?! Groeten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022 
De Unior Pocket wheel truing tool het is een handig gereedschap en je moet je wiel niet uit halen. En ik ben zeer tevreden met deze gereedschap,bedankt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Goede en vlugge afhandeling. Spijtig dat de prijs 30 euro duurder is dan op de Duitse webwinkels die blijkbaar tot zelfde keten behoren.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 sep. 2022
Tevreden over de geleverde kwaliteit. Retourzending van een verkeerd artikel werd zonder probleem correct en snel terugbetaald.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Na aankoop van verschillende producten, één kledingstuk teruggestuurd. Terugbetaling door Bikester zonder problemen !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
snelle reactie bij vraag levering en meten nieuwe levering daar bij de eerste levering een probleem was.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 sep. 2022 
Perfecte afhandeling zoals altijd. Juiste communicatie zelfs bij een foutieve dubbele bestelling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden 
Alles naar wens. Duidelijke produktbeschrijving, voldoende communicatie en vlotte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 sep. 2022
Snelle afhandeling na bestelling. Retourzending gedaan, werd eveneens zeer snel geregeld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022
Zeer tevreden, snel verzonden en goed ontvangen. Ik kan beginnen aan mooie tochten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 uur geleden 
Zeer tevreden over de geleverde goederen. Goede opvolging van Bikester. Aanrader.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 sep. 2022 
Een van de weinige, zoniet enige aanbieder die Magped én de accessoires verkoopt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 sep. 2022
Snelle service, scherpe prijzen, mooi aanbod en goede opvolging.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 uur geleden 
Ruime keuze van kwaliteitsproducten aan een aantrekkelijke prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 sep. 2022
Duidelijke communicatie, correcte levering, prima materiaal.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 sep. 2022
Detail van het product mocht iets uitvoeriger omschreven zijn
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022 
Voor mij hoeft er niets te veranderen alles prima geregeld !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 sep. 2022 
Snelle levering en goede service , gemakkelijk retournering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Moeilijk te vinden onderdelen in stock en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 sep. 2022 
Snelle levering en goede service Gemakkelijk retournering
Beoordeling melden