bikester.beBeoordelingen

: 5.500GoedGecertificeerd

Details
Contact
bikester.be- Logo - Beoordelingen
bikester.be- Logo - Beoordelingen

Categorieën

Contact
internetstores GmbH
Friedrichstrasse 6
70174 Stuttgart
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Stuttgart HRB 741359
Gevolmachtigde
Dr. Hans Dohrmann (CEO), Thomas Spengler (CCO)

Beoordelingen voor bikester.be

4.42/5.00
Goed
Hoe wordt de score berekend?

1.869 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

63 %
26 %
5 %
3 %
3 %
5.500 beoordelingen in totaal

de meest positieve beoordeling


20 dagen geleden
Zoals bij alle andere bestellingen is ook deze correct verlopen. De periode tussen het plaatsen van de bestelling op 25.05.2020 en de verzending op 03.06.2020 was wel wat langer, vermoedelijk wegens corona, maar dat is niet zo erg. De bestelling was degelijk verpakt en correct gelabeled en verzonden. Een eigenaardigheidje was wel het volgende: Op 01.06.2020 ontving ik een email met als titel "bikester.be wacht op je beoordeling". Hoe kan men op mijn beoordeling wachten als de bestelling nog niet verzonden is?
Verder lezen

de meest kritische beoordeling


1 maand geleden
op 27 mei hebben wij fietsbanden besteld en nog steeds niets ontvangen,als wij onze zending willen volgen is hij nog steeds niet in vet verzendstation aangekomen,ook hebben we getracht fietsspiegeltjes te bestellen maar die waren iedere keer uitverkocht ten lange leste hebben we op 29 mei bij de concurrent besteld en de volgende dag al hadden wij onze spiegeltjes,op de banden van bikester zitten we nog te wachten!
bikester.be- Logo - Beoordelingen
bikester.be- Logo - Beoordelingen
 Antwoord van bikester.be
1 maand geleden
Onze oprechte excuses voor deze vertraging. Door de covid-19 uitbraak hebben we enorm veel bestellingen te verwerken, wat de vertraging veroorzaakte. Momenteel is uw bestelling nog onderweg. Dit zal de komende dagen geleverd worden.
Verder lezen

Lees de meest positieve of kritische beoordeling

Positief
Kritisch
20 dagen geleden
Zoals bij alle andere bestellingen is ook deze correct verlopen. De periode tussen het plaatsen van de bestelling op 25.05.2020 en de verzending op 03.06.2020 was wel wat langer, vermoedelijk wegens corona, maar dat is niet zo erg. De bestelling was degelijk verpakt en correct gelabeled en verzonden. Een eigenaardigheidje was wel het volgende: Op 01.06.2020 ontving ik een email met als titel "bikester.be wacht op je beoordeling". Hoe kan men op mijn beoordeling wachten als de bestelling nog niet verzonden is?
Verder lezen
1 maand geleden
op 27 mei hebben wij fietsbanden besteld en nog steeds niets ontvangen,als wij onze zending willen volgen is hij nog steeds niet in vet verzendstation aangekomen,ook hebben we getracht fietsspiegeltjes te bestellen maar die waren iedere keer uitverkocht ten lange leste hebben we op 29 mei bij de concurrent besteld en de volgende dag al hadden wij onze spiegeltjes,op de banden van bikester zitten we nog te wachten!
bikester.be- Logo - Beoordelingen
bikester.be- Logo - Beoordelingen
 Antwoord van bikester.be
1 maand geleden
Onze oprechte excuses voor deze vertraging. Door de covid-19 uitbraak hebben we enorm veel bestellingen te verwerken, wat de vertraging veroorzaakte. Momenteel is uw bestelling nog onderweg. Dit zal de komende dagen geleverd worden.
Verder lezen

Wat andere klanten zeggen over bikester.be

 Sorteren relevantie 
20 dagen geleden
Zoals bij alle andere bestellingen is ook deze correct verlopen. De periode tussen het plaatsen van de bestelling op 25.05.2020 en de verzending op 03.06.2020 was wel wat langer, vermoedelijk wegens corona, maar dat is niet zo erg. De bestelling was degelijk verpakt en correct gelabeled en verzonden. Een eigenaardigheidje was wel het volgende: Op 01.06.2020 ontving ik een email met als titel "bikester.be wacht op je beoordeling". Hoe kan men op mijn beoordeling wachten als de bestelling nog niet verzonden is?
 Geverifieerde beoordeling|
14 dagen geleden
Prijs - kwaliteit kan je op deze site gouden zaakjes doen! Keuze te over. Bij de aankoop van een helm voldoet de omtrek niet helemaal, we hebben ontdekt dat we binnen het gezin lange en brede hoofden hebben; zo kwam de helm voor zoonlief op mama's hoofd terecht... En zijn we voor de zoon op zoek gegaan naar een winkel waar we de helm konden passen. (we kunnen elkaars helm niet opzetten, al hebben we dezelfde hoofdomtrek!)
 Geverifieerde beoordeling|
10 dagen geleden
De ene koerier is de andere niet. Sommigen zijn wat creatiever met de levering en nemen bij afwezigheid contact op om het pakketje ev. bij de buren of op een afgesproken plaats te leggen, anderen brengen het naar een afhaalpunt, maar daar bleek het ergens onbewaakt te liggen te midden van een chaos van honderden andere leveringen. Corona-gewijs was dit niet echt koosjer te noemen.
 Geverifieerde beoordeling|
10 dagen geleden
De aantrekkelijke prijzen en het ruime assortiment bevielen mij goed. Ook de beschrijving bij de onderdelen die ik bestelde was behoorlijk goed. De iets langere levertijd was voor mij nu geen probleem maar het zou misschien interessant zijn om daar toch een duidelijke termijn op te zetten die zichtbaar is tijdens het bestelproces.
 Geverifieerde beoordeling|
17 dagen geleden
Het heeft even geduurd voor de bestelling er was. Dit weekend zijn de rubberen zolen onder de rechtse gearne schoen los gekomen. Ik heb ze nu zelf terug gekleefd maar zou niet mogen voor schoenen van +300€.
 Geverifieerde beoordeling|
bikester.be- Logo - Beoordelingen
bikester.be- Logo - Beoordelingen
 Antwoord van bikester.be
9 dagen geleden
Onze excuses voor de vertraging en het probleem met de zool. Kan u ons hiervan enkele foto's doorsturen naar service@bikester.be? We bekijken dan welke compensatie we hiervoor kunnen aanbieden.
13 dagen geleden
Bestelling (fiets) geleverd binnen de aangegeven termijn, ontbreken van ventieldopjes en stuurstop, nu na meer dan een week geleden het contactformulier ingevuld te hebben nog steeds geen reactie gehad.
 Geverifieerde beoordeling|
bikester.be- Logo - Beoordelingen
bikester.be- Logo - Beoordelingen
 Antwoord van bikester.be
9 dagen geleden
Door de uitzonderlijke drukte veroorzaakt door de covid-19 crisis waren er inderdaad grote vertragingen bij het beantwoorden van de klantenvragen. Onze oprechte excuses hiervoor en voor de problemen met de fiets. Dit is momenteel in behandeling door een collega. U zal dus vandaag nog feedback ontvangen.
Gisteren
telkens ik een bestelling plaats, wordt die na max. 3 dagen geleverd ! is er een retour zending ,dan wordt de creditnota netjes op mijn rekening gezet ! top service , zeker aan te bevelen site !
 Geverifieerde beoordeling|
12 dagen geleden
Ruime keus en aantrekkelijke prijzen. Vlotte levering en goed verpakt (zonder teveel overbodig plastic). Goed en gratis retourbeleid (schoenen pasten niet) zonder fratsen.
 Geverifieerde beoordeling|
1 maand geleden
Leveringen meestal correct en snel. Kwaliteit producten zeker naar tevredenheid. Maar belangrijker is nog dat problemen snel en probleemloos worden opgelost!
 Geverifieerde beoordeling|
10 dagen geleden
Goed snellen en correcte service De afgebeelde levertijd per product die werd getoond voor de aankoop werd gerespecteerd en dat is degelijke nuttige info
 Geverifieerde beoordeling|
3 dagen geleden
Good products, good prices and good communication. Shipping and delivery was a bit slower than I expected so I knocked off one star.
 Geverifieerde beoordeling|
3 dagen geleden
Al meerdere keren fiets onderdelen en toebehoren besteld en altijd compleet, op tijd en in goede conditie mogen ontvangen.
 Geverifieerde beoordeling|
15 dagen geleden
Ik wil mijn Redcycling Big Air Two Standpumpe gebruiken voor Dunlop ventielen maar het lukt me niet . Wie kan mij helpen?
 Geverifieerde beoordeling|
11 dagen geleden
Veel informatie over de fiets beschikbaar, ruime keuze, eenvoudig bestelproces, snelle levering, fiets van topkwaliteit.
 Geverifieerde beoordeling|
17 dagen geleden
Ik ben zeer tevreden met mijn aankopen bij Bikester. Goede prijs/kwaliteitsverhouding tegenover andere online shops
 Geverifieerde beoordeling|
1 maand geleden
Levering trager dan verwacht. Antwoord van klantendienst traag. Geleverde goederen beantwoorden aan verwachtingen
 Geverifieerde beoordeling|
bikester.be- Logo - Beoordelingen
bikester.be- Logo - Beoordelingen
 Antwoord van bikester.be
9 dagen geleden
Door de uitzonderlijke drukte veroorzaakt door de covid-19 crisis waren er inderdaad grote vertragingen bij het verzenden van de bestellingen en het beantwoorden van de klantenvragen. Onze oprechte excuses hiervoor.
22 dagen geleden
Voor sportartikelen vind ik deze website uitstekend. Ze hebben veel keuze & zijn correct in verzending.
 Geverifieerde beoordeling|
25 dagen geleden
De levering is normaal verlopen, de kwaliteit van de tassen is maar gewoon, zeker GEEN topmateriaal.
 Geverifieerde beoordeling|
bikester.be- Logo - Beoordelingen
bikester.be- Logo - Beoordelingen
 Antwoord van bikester.be
9 dagen geleden
Vaude is nochtans een kwalitatief merk met een goede prijs kwaliteit verhouding. Tassen uit het beste materiaal zouden ook in een hogere prijscategorie vallen dan de tassen die u heeft aangeschaft.
23 dagen geleden
Snelle levering. Wel écht jammer dat je ongewild nieuwsbrieven en mails krijgt na je aankopen.
 Geverifieerde beoordeling|
bikester.be- Logo - Beoordelingen
bikester.be- Logo - Beoordelingen
 Antwoord van bikester.be
9 dagen geleden
U heeft zich bij het plaatsen van de bestelling vermoedelijk ingeschreven voor de nieuwsbrief. U kan u uitschrijven via de volgende weg: https://www.bikester.be/service-en-informatie/klantenservice/nieuwsbrief/afmelden-nieuwsbrief.html
1 maand geleden
De gemelde leveringsdatum was niet de de datum waarop het pakje werd geleverd. Verder alles ok.
 Geverifieerde beoordeling|