bikester.be- Logo - Beoordelingen

bikester.be
Beoordelingen:

487 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.155 beoordelingen in totaal  

4,12
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fiets besteld in een grotere maat maar daags nadien kreeg ik een hele uitleg maar het kwam erop neer dat de voorraadindicatie niet klopte en mijn bestelling dan toch niet meer leverbaar is. Ik had bijna compassie met hen dat het systeem niet goed ontwikkeld is. Uiteindelijk dan een maat kleiner gekozen. De levering was ook niet zo vlot. Ze stonden aan mijn deur zonder mijn medeweten en zonder mijn aanwezigheid. Ik zag nadien de communicatie van de logistieke dienstverlener dat men geen afspraak had gemaakt met mij terwijl dat wel de bedoeling was. Bon, uiteindelijk paar dagen laten ontvangen toen ik toevallig wel thuis was. Goed, mijn rating blijft desondanks goed 4 sterren want het product zelf is zeker naar mijn wensen. Jammer dat het een maat lager is dan oorspronkelijk beoogd, maar dat was dus mijn keuze. Ik ben tevreden van het product, inpakwijze, de talrijke accessoires etc.

Meest relevante negatieve beoordeling

9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
In december kocht ik een fiets en pedalen. De pedalen kwamen vlot toe. De fiets is hier nooit geraakt. Volgens de tracking keerde de levering na enige tijd plots om in retour. Bikester kon me geen uitleg geven over dit gebeuren. Zodra mijn geld teruggestort was kocht ik een andere fiets. Nu wordt me al 2 dagen een zekere levering beloofd, zonder resultaat. Deze keer gaat het om een andere leverancier, die geen tracking aanbiedt. Ik moet zelf bellen en mailen om informatie te krijgen. Morgen zal ik dus opnieuw moeten bellen. De afgelopen dagen kon ik van thuis uit werken, om de levering te kunnen ontvangen. Maar dat was dus allemaal voor niets. Het probleem zit niet bij Bikester, maar bij de bezorgers. Dit schaadt echter mijn vertrouwen in Bikester.
RB
Robin B.
Lievegem
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bikester.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Alles goed

Goede ebike voor goede prijs. Veilig verpakt toegekomen. Gemakkelijk rijklaar maken. Enig minpuntje is dat de bijgeleverde minipomp niet bruikbaar is voor de gemonteerde banden. Zeer tevreden met de fiets
Beoordeling melden
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima spul, goede prijs. Levering via bikester meestal wat langer maar prijs product maakt veel goed
Beoordeling melden
BB
bert b.
bocholt
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestselling in 2 keer geleverd.dit met 7dagen tussen.beter Wachten en alles in een keer leveren.
Beoordeling melden
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Slechts 1 van de 3 artikelen zijn geleverd, stuurwielen ontbreken
Beoordeling melden
DD
Daniel D.
Bonheiden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website en goede foto's van de aangeboden artikelen + snelle correcte levering na bestelling.
Beoordeling melden
DA
Dirk A.
Aarsele
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitgebreid en interessant aanbod, topmerken aan scherpe prijs
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke site. Doet wat er wordt beloofd.
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Efficiënt en effectief, juiste artikel!!!
Beoordeling melden
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Spijtig dat ze niet blijven bestaan
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Handige webshop met goede prijzen.
Beoordeling melden
LC
Leon C.
Olen België
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd perfect geleverd betrouwbaar
Beoordeling melden
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Simply good!

Good product and service......
Beoordeling melden
PD
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede prijs
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service.
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
PV
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen, maar er wordt al wel naar mijn mening gevraagd… Mijn bestelling zou al 8dagen besteld moeten zijn, maar ik heb nog steeds geen bevestiging ontvangen…
Beoordeling melden