bikester.be- Logo - Beoordelingen

bikester.be
Beoordelingen:

766 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.152 beoordelingen in totaal  

3,94
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fiets besteld in een grotere maat maar daags nadien kreeg ik een hele uitleg maar het kwam erop neer dat de voorraadindicatie niet klopte en mijn bestelling dan toch niet meer leverbaar is. Ik had bijna compassie met hen dat het systeem niet goed ontwikkeld is. Uiteindelijk dan een maat kleiner gekozen. De levering was ook niet zo vlot. Ze stonden aan mijn deur zonder mijn medeweten en zonder mijn aanwezigheid. Ik zag nadien de communicatie van de logistieke dienstverlener dat men geen afspraak had gemaakt met mij terwijl dat wel de bedoeling was. Bon, uiteindelijk paar dagen laten ontvangen toen ik toevallig wel thuis was. Goed, mijn rating blijft desondanks goed 4 sterren want het product zelf is zeker naar mijn wensen. Jammer dat het een maat lager is dan oorspronkelijk beoogd, maar dat was dus mijn keuze. Ik ben tevreden van het product, inpakwijze, de talrijke accessoires etc.

de meest kritische beoordeling

23 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling, prijs en aflevering zelf zijn feilloos. Hier vind je normaal gezien alles. Maar de leveringstijd is ronduit lang. Ik had een fiets besteld op 6 april, voorradig! Met een instant betaling via overschrijven werd de betaling bevestigd op 11 april. Pas op 15 april werd bevestigd dat de fiets werd overgemaakt aan de koerier voor verzending. Omdat ik op 19 april nog steeds geen tracking van de verzending met UPS kon doen, stuur ik een email die vrij snel en correct beantwoord werd. Men had een andere koerier gekozen omdat het pakket voor UPS te groot was. Die koerier belde me dan op 20 april om te laten weten dat de fiets zou geleverd worden op 21april tussen 8-16u. Omwille van een verkeersinfarct rond Antwerpen die dag kwam de verzending pas aan om 16.45u…eindelijk. Conclusie: alles tip top, maar de verwerkingstijd van het ganse proces is niet goed. Dat is allemaal niet zo een ramp als je geen hast hebt, maar volle 14dagen is zowat het langste dat ik als trouwe klant bij Bikester heb ervaren.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bikester.be

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
(411)
(100)
Resetten
15 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling en levering verliep vlot. Pakket voldoet aan mijn vraag.
Beoordeling melden
14 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Nog steeds even betrouwbaar

Twijfelde om nog te bestellen hier door de situatie waar bikester zich in bevind. Maar alles ging perfect zoals ik gewoon ben van bikester.
Beoordeling melden
14 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles verlopen zoals afgesproken, zeker aan te raden,top
Beoordeling melden
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed product maar slechte levering

Mijn bestelling is bijna 2 weken onderweg geweest Bij de concurentie (bv mantel ) heb ik mijn producten op 2 dagen
Beoordeling melden
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte service
Beoordeling melden
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Helmen

De helmen zijn van goede kwaliteit en hebben een goede pasvorm.
Beoordeling melden
FR
Filip R.
Destelbergen
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
GOEDE BANDEN.SNEL GELEVERD EN MAKKELIJK TE PLAATSEN.
Beoordeling melden
3 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede communicatie, fout door mij gemaakt onmiddellijk recht gezet👍
Beoordeling melden
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Eerste bestelling bij hen en blijkt dan toch niet leverbaar door een computerfout….???? Betaling ging wel door en zou nog terugbetaald worden. Zwak
Beoordeling melden
27 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Bestelde fiets niet leverbaar

Hier een e-MTB besteld, en dan annuleren ze hem plots omdat er een fout in hun systeem is en de fiets niet meer beschikbaar is. Gewoon een droog mailtje dat hij niet meer beschikbaar is. Nochtans staat dit in hun mail: "Met het versturen van deze e-mail, is uw bestelling bevestigd. Hiermee is de aankoop contractueel afgerond." De enige compensatie die ik kreeg was een bon van 10% die niet combineerbaar is met andere acties, wat dus niets is. Kortom, nooit meer!
Beoordeling melden
27 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zoals steeds top service, snelle, vlotte levering en goederen in perfecte staat!
Beoordeling melden
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
geen bevestiging mail. Als gast bestellen zonder account krijg je niets van bevestiging ik weet nu pas via trust pilot mijn bestel nr
Beoordeling melden
NB
25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correct, ook als levering wat vertraging heeft.👍
Beoordeling melden
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte aflevering
Beoordeling melden
WM
Wouter M.
Zandhoven
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
vlotte service en goeie klantendienst
Beoordeling melden
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte levering van kwaliteitsproducten
Beoordeling melden