bikester.be- Logo - Beoordelingen

bikester.be
Beoordelingen:

766 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.152 beoordelingen in totaal  

3,94
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fiets besteld in een grotere maat maar daags nadien kreeg ik een hele uitleg maar het kwam erop neer dat de voorraadindicatie niet klopte en mijn bestelling dan toch niet meer leverbaar is. Ik had bijna compassie met hen dat het systeem niet goed ontwikkeld is. Uiteindelijk dan een maat kleiner gekozen. De levering was ook niet zo vlot. Ze stonden aan mijn deur zonder mijn medeweten en zonder mijn aanwezigheid. Ik zag nadien de communicatie van de logistieke dienstverlener dat men geen afspraak had gemaakt met mij terwijl dat wel de bedoeling was. Bon, uiteindelijk paar dagen laten ontvangen toen ik toevallig wel thuis was. Goed, mijn rating blijft desondanks goed 4 sterren want het product zelf is zeker naar mijn wensen. Jammer dat het een maat lager is dan oorspronkelijk beoogd, maar dat was dus mijn keuze. Ik ben tevreden van het product, inpakwijze, de talrijke accessoires etc.

de meest kritische beoordeling

23 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling, prijs en aflevering zelf zijn feilloos. Hier vind je normaal gezien alles. Maar de leveringstijd is ronduit lang. Ik had een fiets besteld op 6 april, voorradig! Met een instant betaling via overschrijven werd de betaling bevestigd op 11 april. Pas op 15 april werd bevestigd dat de fiets werd overgemaakt aan de koerier voor verzending. Omdat ik op 19 april nog steeds geen tracking van de verzending met UPS kon doen, stuur ik een email die vrij snel en correct beantwoord werd. Men had een andere koerier gekozen omdat het pakket voor UPS te groot was. Die koerier belde me dan op 20 april om te laten weten dat de fiets zou geleverd worden op 21april tussen 8-16u. Omwille van een verkeersinfarct rond Antwerpen die dag kwam de verzending pas aan om 16.45u…eindelijk. Conclusie: alles tip top, maar de verwerkingstijd van het ganse proces is niet goed. Dat is allemaal niet zo een ramp als je geen hast hebt, maar volle 14dagen is zowat het langste dat ik als trouwe klant bij Bikester heb ervaren.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bikester.be

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
(411)
(100)
Resetten
15 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
vlotte levering en eventuele retour, goede service
Beoordeling melden
15 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede service

Snelle levering, goede kwaliteit en vooral interessante prijzen
Beoordeling melden
JF
15 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede begeleiding en gemakkelijke betaling
Beoordeling melden
14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
TV
Tom V.
Tessenderlo
14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel en degelijk

Levering was sneller dan oorspronkelijk gemeld. Zeer degelijke verpakking waardoor risico op beschadigde producten tot minimum beperkt wordt. Good job!
Beoordeling melden
14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correct, voldoet aan de verwachtingen
Beoordeling melden
11 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
alles is piekfijn in orde
Beoordeling melden
11 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
100 %
Beoordeling melden
10 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
aLLES ALTIJD ok
Beoordeling melden
KO
Kris O.
Leuven
10 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede communicatie , De fiets had schade opgelopen tijdens transport dus geen kerstcadeau De 2e fiets werd snel geleverd nog voor eindejaar en werd een mooi nieuwjaars geschenk ondanks de drukke dagen bij koeriers bedrijven dank zij de vlotte communicatie en snel handelen
Beoordeling melden
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
RB
Robin B.
Lievegem
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Slechte levering en gebrekkige communicatie

In december kocht ik een fiets en pedalen. De pedalen kwamen vlot toe. De fiets is hier nooit geraakt. Volgens de tracking keerde de levering na enige tijd plots om in retour. Bikester kon me geen uitleg geven over dit gebeuren. Zodra mijn geld teruggestort was kocht ik een andere fiets. Nu wordt me al 2 dagen een zekere levering beloofd, zonder resultaat. Deze keer gaat het om een andere leverancier, die geen tracking aanbiedt. Ik moet zelf bellen en mailen om informatie te krijgen. Morgen zal ik dus opnieuw moeten bellen. De afgelopen dagen kon ik van thuis uit werken, om de levering te kunnen ontvangen. Maar dat was dus allemaal voor niets. Het probleem zit niet bij Bikester, maar bij de bezorgers. Dit schaadt echter mijn vertrouwen in Bikester.
Beoordeling melden
JV
Jos V.
Aalst
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

correct product voor een correcte prijs

En bovendien vlotte levering
Beoordeling melden
MM
Marc M.
Oud-heverlee
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed en voordelig
Beoordeling melden
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden