drankdozijn.be
Beoordelingen:

1.836 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden9.268 beoordelingen in totaal  

4,86
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 nov. 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
drankdozijn.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

30 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn pakket was terug gestuur was kapot ...post NL zijn nu ook niet de voorzichtigste...maar kom ik mocht kiezen geld terug of nieuw pakket..ik koos voor het 2e had gevaagd het goed in te pakken! Waren allemaal flessen! Nu waren ze ook weer los !in een te grote doos! Dat kan niet!! Het is ok aangekomen maqr de flessen rammelde in de doos!!! Ik henb dat laten weten dqt de verpakking op niets trok...ze gingen het in magazijn zeggen...tja..

de meest kritische beoordeling

4 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De laatste 3 à 5 bestellingen werden nimmer op de afgesproken data geleverd. Tot voordien was DD top maar sindsdien communiceert en levert PostNL er op los zonder weerga. Ik kan natuurlijk ook een andere koerierdienst kiezen wat ik tot nog toe niet heb gedaan. Voorts zijn er af en toe ook bokkesprongen in de prijszetting die de wenkbrauwen doen fronsen. Ik ben wellicht zeer streng voor externe factoren maar het zij zo; evenwel koop ik graag bij DD.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor drankdozijn.be

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
ze vroegen wanneer het geleverd moest worden en het was er ook effectief op die dag ondanks de protesten met alle tractors waar we de melding kregen dat het pakje later ging zijn
Beoordeling melden
AS
André S.
Tessenderlo
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wel steeds snelle levering. Alleen de laatste keer liep het mis, levering was door BPost geleverd door een postbode met die fiets. Alhoewel er in koeienletters over het hele pakket breekbaar opstond werd het kartonnen pakket doornat geleverd. Resultaat, een gebroken fles.
Beoordeling melden
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top

Snelle levering, goede selectie
Beoordeling melden
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering , veel keus!
Beoordeling melden
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Always everything went as it should. That is all I could ask.
Beoordeling melden
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

beoordeling

Zoals altijd, SUPER verloop, van bestelling tot levering.
Beoordeling melden
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Goede verpakking.
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
vlotte en korrekte afhandeling
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte en snelle levering.
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De whisky was super. En de verpakking uitstekend.
Beoordeling melden
CS
C. S.
Waregem
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes, correct en vlug volgens de afspraken geleverd, dankjulliewel!
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles goed
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
PC
Paul C.
STEKENE
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
top alles gegaan zoals gepland ga zo door !!
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top

Snel, correct, juiste prijd
Beoordeling melden
JD
Jeroen D.
Rumbeke
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Dag nadien al geleverd. Veel keuze
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering.
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede verpakking en levering
Beoordeling melden