drankdozijn.be
Beoordelingen:

1.930 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden9.914 beoordelingen in totaal  

4,85
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

25 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd geleverd. Ik zou wel eens nakijken wat er gebeurt met POSTNL, want die hebben niet eens aangebeld en meteen het pakket geleverd in een nachtwinkel dichtbij, terwijl wij liever het pakket thuis hadden ontvangen. En die nachtwinkel had eerst het pakket nog niet ontvangen en was bovendien niet vaak open. We zijn 3x moeten langsgaan voor ze open waren. Het gebeurt wel vaker met POSTNL dat ze niet eens aanbellen.

Meest relevante negatieve beoordeling

30 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beter jullie verpakkingen anoniem maken(blanco witte doos) ipv grote reclame erop! Mijn bestelling zou dan mischien niet gestolen zijn en hoefde ik na verschillende meldingen hiervan geen 10 dagen te wachten tot wanneer jullie beslissing namen om een nieuwe levering op te sturen. Deze nieuwe bestelling is na 2 dagen wel geleverd! Voor dit ongemak op een bestelling van 228euro had ik dan toch ook e
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor drankdozijn.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

We are very satisfied with the service

I am a regular customer from Belgium and have an excellent experience and am very thankful especially to the customer service a they answer within hours (!two times I needed to change delivery dates for example). The quality of the delivery is excellent as well as the quality of the delivered products. I know people can have a different experience, but mine is this.
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het leveren is niet altijd optimaal. Dit zijn vrij zware leveringen en vaak wordt door de leverancier gezegd dat er aangebeld is en niemand thuis was, zelfs al zijn we er. Ik weet dat dit niet onder de eigen controle ligt, maar dit is redelijk vervelend. Mvg Yannick
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De opvolging van bestelling, de klantenservice… Enkel jammer dat door een kleinigheidje mijn bestelling niet geleverd werd op de dag dat ik gevraagd had, maar amper 1 dag later had ik mijn bestelling wel. En ik was prima geholpen door de klantenservice
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Eerlijke Topservice...

Enkele mixen voor cocktails besteld en allemaal nog meer dan een jaar houdbaarheid. Kan niet van elke leverancier worden gezegd jammer genoeg. Eerlijke Topservice.
Beoordeling melden
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel tevreden! Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering en kreeg een nieuwe levering wanneer de eerste kapot bleek te zijn door transport.
Beoordeling melden
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeker voor herhaling vatbaar!

De verzending was top, de producten waren super verpakt én de prijzen zijn erg competitief. Aanrader! Ik bestel er sowieso nog!
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Pakket kwam niet aan, na contactname werd nieuw pakket opgestuurd en de volgende dag geleverd. Goede service naverkoop.
Beoordeling melden
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Italiaans liquer

Snelle verzending, maximale nauwkeurigheid in de verpakking en zeer nauwkeurige verzendingskartering.
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte bestelling & levering in degelijke verpakking - alles goed verlopen. Prijs/kwaliteit goed.
Beoordeling melden
ED
Esther D.
Oostakker
12 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
De doos waarin de ene fles zat was nogal groot maar de fles was dus goed beschermd.
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

klein misverstand snel opgelost

Een klein misverstand werd vlot uit de wereld geholpen en de aflevering was prima.
Beoordeling melden
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
heel vlugge bestelling van producten die ik niet in de supermarkt kon vinden.
Beoordeling melden
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle toe levering en alles was correct Denk blijven voortdoen zoals altijd
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
C'est très bien toujours bien servi et il y a du choix point de vue alcool
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs en snelle levering. Duidelijke uitleg op de site en veel keus.
Beoordeling melden
16 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling

Nice!

Grote keuze, concurrentiële prijzen, snelle levering & goeie verpakking.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Handige website. Gemakkelijk gevonden wat ik nodig had. Snelle levering..
Beoordeling melden
13 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goed verpakt en snel geleverd

Ik had 4 flessen rum gekocht en deze waren goed verpakt en vlot geleverd
Beoordeling melden
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelheid van reageren en leveren hoewel dat voor mij weinig betekent.
Beoordeling melden
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Sterke prijzen, groot aanbod en levering PostNL Postpunt mogelijk
Beoordeling melden