drankdozijn.be
Beoordelingen:

1.946 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden10.051 beoordelingen in totaal  

4,85
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

25 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd geleverd. Ik zou wel eens nakijken wat er gebeurt met POSTNL, want die hebben niet eens aangebeld en meteen het pakket geleverd in een nachtwinkel dichtbij, terwijl wij liever het pakket thuis hadden ontvangen. En die nachtwinkel had eerst het pakket nog niet ontvangen en was bovendien niet vaak open. We zijn 3x moeten langsgaan voor ze open waren. Het gebeurt wel vaker met POSTNL dat ze niet eens aanbellen.

Meest relevante negatieve beoordeling

21 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
DrankDozijn bezorgt zijn pakketten via PostNL en al ruim 6 maanden is de service van PostNL in mijn regio flink verslechterd (afleveren op een verkeerd adres, geen handtekening voor ontvangst, pakketten in de regen laten liggen, de bezorger doet zijn ronde niet en retourneert naar het depot,...) Dit wordt bevestigd door alle inwoners en handelaars in de omgeving en PostNL doet niets om het probleem op te lossen. Als DrankDozijn geen bezorgalternatief biedt, zal ik deze moeten laten staan.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor drankdozijn.be

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
25 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Artikel goed verpakt en op tijd geleverd
Beoordeling melden
24 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles vlot geleverd
Beoordeling melden
24 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijzen, snelle levering
Beoordeling melden
23 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, zeer tevreden😊
Beoordeling melden
MJ
23 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlugge correcte levering, goeie prijzen
Beoordeling melden
23 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Stipheid. Correctheid. Snelheid.
Beoordeling melden
23 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte verpakking, op tijd geleverd , goede prijs met reductie voor bestelling 6 suks, Service top
Beoordeling melden
EL
Erna L.
Everberg
23 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering, mooie aanbiedingen, duidelijke website, groot aanbod.
Beoordeling melden
22 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Great price!

Great price, on-time delivery! Couldn't be better! 🤗
Beoordeling melden
22 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Patrick.

Gewoon super, ok. Dank u wel.
Beoordeling melden
21 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De communicatie Snelle levering
Beoordeling melden
21 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Absoluut top!

Drankdozijn heeft een ruime keuze, goede browse- en zoekmogelijkheden en een uitstekende en snelle service. absoluut top!
Beoordeling melden
21 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Teveel karton
Beoordeling melden
21 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben zeer tevreden!!! Snel, gebruiksvriendelijk en in een mum van een tijd geleverd, veilig en wel!
Beoordeling melden
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Very good service
Beoordeling melden
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

The best choice in single malts

Hello Dutch friend ! I like your very wide choice and your quick delivery. Don't change anything ! Neemt U me niet kwalijk maar Ik spreek niet het Nederlands heel goed. See you soon
Beoordeling melden
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles verloopt precies zoals gewenst, dus moeilijk om iets te verbeteren....
Beoordeling melden