drankdozijn.be
Beoordelingen:

1.930 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden9.914 beoordelingen in totaal  

4,85
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

25 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd geleverd. Ik zou wel eens nakijken wat er gebeurt met POSTNL, want die hebben niet eens aangebeld en meteen het pakket geleverd in een nachtwinkel dichtbij, terwijl wij liever het pakket thuis hadden ontvangen. En die nachtwinkel had eerst het pakket nog niet ontvangen en was bovendien niet vaak open. We zijn 3x moeten langsgaan voor ze open waren. Het gebeurt wel vaker met POSTNL dat ze niet eens aanbellen.

Meest relevante negatieve beoordeling

30 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beter jullie verpakkingen anoniem maken(blanco witte doos) ipv grote reclame erop! Mijn bestelling zou dan mischien niet gestolen zijn en hoefde ik na verschillende meldingen hiervan geen 10 dagen te wachten tot wanneer jullie beslissing namen om een nieuwe levering op te sturen. Deze nieuwe bestelling is na 2 dagen wel geleverd! Voor dit ongemak op een bestelling van 228euro had ik dan toch ook e
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor drankdozijn.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(21)
(8)
(15)
Resetten
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De leveringstermijn wordt niet gerespecteerd, erger nog er wordt niet geleverd. Informatie over de verzending is nihil. Enkel wanneer men per mail naar de levering vraagt wordt er een 3-keuze mogelijkheid gegeven, waaronder terugbetaling vragen. Dit laatste heb ik dan ook gedaan.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Verpakken en verzenden kan efficiënter en beter

Nadeel is dat alle flessen gewoon door elkaar verzonden worden in verschillende dozen en daar bovenop komt de bestelling ook nog geleverd in verschillende dagen. Dit kan zeker anders en beter.
Beoordeling melden
CV
conny v.
Opwijk
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een fles waarvan de bodem niet kapot is.... Geen extra tekst op de doos voor Vaderdag :-(
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd al heel tevreden geweest maar de laatste keer heeft de leverancier de goederen gewoon afgezet zonder te verwittigen. Iedereen kon dat gewoon meenemen.
Beoordeling melden
19 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Levering de volgende dag? Geloof het niet!

levering de volgende dag? Geloof het NIET! Helemaal geen levering om juist te zijn. Fouten gebeuren maar het is niet correct dat je als klant dit zelf maar moet uitzoeken. Een werkbare oplossing werd niet aangeboden. Idem dito voor een (kleine) commerciele geste. Terugbetaling dan maar. Ik hoop dat dit vlot verloopt maar heb er niet veel vertrouwen in.
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mijn pakketje werd direct naar een afhaal punt gebracht de bezorger is nooit bij mij thuis geweest.
Beoordeling melden
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De laatste tijd niet aan huis geleverd, wijl wij thuis waren, maar steeds naar depot van Post NL.
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heb tot op heden nog geen pakket ontvangen.
Beoordeling melden
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling onvolledig
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
post nl👎
Beoordeling melden
23 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

avis général

rapidité de transaction et de livraison prix généralement compétitifs, à quelques exceptions près... manque de souplesse du SAV
Beoordeling melden
21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beter jullie verpakkingen anoniem maken(blanco witte doos) ipv grote reclame erop! Mijn bestelling zou dan mischien niet gestolen zijn en hoefde ik na verschillende meldingen hiervan geen 10 dagen te wachten tot wanneer jullie beslissing namen om een nieuwe levering op te sturen. Deze nieuwe bestelling is na 2 dagen wel geleverd! Voor dit ongemak op een bestelling van 228euro had ik dan toch ook e
Beoordeling melden
31 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Je n’ai rien à reprocher à l’expéditeur, sauf son choix du transporteur (GLS), en effet le colis n’est toujours pas arrivé à ce jour (jeudi), alors qu’il était prévu lundi ou mardi. J’ai dû contacter GLS, il vont me l’envoyer le plus rapidement possible ! Je m’étonne que vous me demandiez mon avis alors que je n’ai pas reçu la marchandise !
Beoordeling melden
28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles goed, tot de keuze voor Post NL. Levert niet op alle adressen in Belgie. Liegt over het niet thuis zijn. Levert op een voor hun gewenst moment op een of ander aflever punt. Zeg gewoon eerlijk dat iets daar geleverd gaat worden ipv irritante updates met zigenaamde leverings tijden aan het aangegeven adres. Super irritant.
Beoordeling melden