drankdozijn.be
Beoordelingen:

1.873 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden9.708 beoordelingen in totaal  

4,85
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 nov 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
drankdozijn.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd geleverd. Ik zou wel eens nakijken wat er gebeurt met POSTNL, want die hebben niet eens aangebeld en meteen het pakket geleverd in een nachtwinkel dichtbij, terwijl wij liever het pakket thuis hadden ontvangen. En die nachtwinkel had eerst het pakket nog niet ontvangen en was bovendien niet vaak open. We zijn 3x moeten langsgaan voor ze open waren. Het gebeurt wel vaker met POSTNL dat ze niet eens aanbellen.

de meest kritische beoordeling

4 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De laatste 3 à 5 bestellingen werden nimmer op de afgesproken data geleverd. Tot voordien was DD top maar sindsdien communiceert en levert PostNL er op los zonder weerga. Ik kan natuurlijk ook een andere koerierdienst kiezen wat ik tot nog toe niet heb gedaan. Voorts zijn er af en toe ook bokkesprongen in de prijszetting die de wenkbrauwen doen fronsen. Ik ben wellicht zeer streng voor externe factoren maar het zij zo; evenwel koop ik graag bij DD.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor drankdozijn.be

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
(18)
(10)
(14)
Resetten
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd al heel tevreden geweest maar de laatste keer heeft de leverancier de goederen gewoon afgezet zonder te verwittigen. Iedereen kon dat gewoon meenemen.
Beoordeling melden
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De laatste tijd niet aan huis geleverd, wijl wij thuis waren, maar steeds naar depot van Post NL.
Beoordeling melden
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling onvolledig
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heb tot op heden nog geen pakket ontvangen.
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mijn pakketje werd direct naar een afhaal punt gebracht de bezorger is nooit bij mij thuis geweest.
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Levering de volgende dag? Geloof het niet!

levering de volgende dag? Geloof het NIET! Helemaal geen levering om juist te zijn. Fouten gebeuren maar het is niet correct dat je als klant dit zelf maar moet uitzoeken. Een werkbare oplossing werd niet aangeboden. Idem dito voor een (kleine) commerciele geste. Terugbetaling dan maar. Ik hoop dat dit vlot verloopt maar heb er niet veel vertrouwen in.
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
post nl👎
Beoordeling melden
23 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

avis général

rapidité de transaction et de livraison prix généralement compétitifs, à quelques exceptions près... manque de souplesse du SAV
Beoordeling melden
21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
facturatie gegevens
Beoordeling melden
12 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Onbetrouwbare levertermijn

Mijn eerste bestelling ging verloren in het transport. De bestelling werd na een interventie van Drankdozijn opnieuw gelanceerd. Na 14 dagen heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen...
Beoordeling melden
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik bestelde iets voor een huisgenoot en ik kon een boodschap meegeven. Keurig ingetikt en toen bleken mijn flessen opeens op weg naar mijn zoon in België ( aan wie ik eerder dit jaar iets had laten bezorgen.) Ik weet niet wat er gebeurd is, maar de app doet dus soms iets raars.
Beoordeling melden
3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling zou geleverd worden op 23 december. We zijn nu 3 januari en ik heb nog niets vernomen.
Beoordeling melden
29 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
alles is goed zeker qua levering soms wel jammer dat er op de website staat volgende dag geleverd als je besteld voor 21u maar dat het dan toch 2 dagen erachter is en betalen met bankcontact ging ook niet
Beoordeling melden
28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles goed, tot de keuze voor Post NL. Levert niet op alle adressen in Belgie. Liegt over het niet thuis zijn. Levert op een voor hun gewenst moment op een of ander aflever punt. Zeg gewoon eerlijk dat iets daar geleverd gaat worden ipv irritante updates met zigenaamde leverings tijden aan het aangegeven adres. Super irritant.
Beoordeling melden
27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Factuur op zaak is niet mogelijk.
Beoordeling melden