drankdozijn.be
Beoordelingen:

1.878 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden9.716 beoordelingen in totaal  

4,85
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 nov 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
drankdozijn.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd geleverd. Ik zou wel eens nakijken wat er gebeurt met POSTNL, want die hebben niet eens aangebeld en meteen het pakket geleverd in een nachtwinkel dichtbij, terwijl wij liever het pakket thuis hadden ontvangen. En die nachtwinkel had eerst het pakket nog niet ontvangen en was bovendien niet vaak open. We zijn 3x moeten langsgaan voor ze open waren. Het gebeurt wel vaker met POSTNL dat ze niet eens aanbellen.

de meest kritische beoordeling

4 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De laatste 3 à 5 bestellingen werden nimmer op de afgesproken data geleverd. Tot voordien was DD top maar sindsdien communiceert en levert PostNL er op los zonder weerga. Ik kan natuurlijk ook een andere koerierdienst kiezen wat ik tot nog toe niet heb gedaan. Voorts zijn er af en toe ook bokkesprongen in de prijszetting die de wenkbrauwen doen fronsen. Ik ben wellicht zeer streng voor externe factoren maar het zij zo; evenwel koop ik graag bij DD.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor drankdozijn.be

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
post nl👎
Beoordeling melden
12 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Onbetrouwbare levertermijn

Mijn eerste bestelling ging verloren in het transport. De bestelling werd na een interventie van Drankdozijn opnieuw gelanceerd. Na 14 dagen heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen...
Beoordeling melden
27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Factuur op zaak is niet mogelijk.
Beoordeling melden
26 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Belangrijk de doos was al open en.beschadigd
Beoordeling melden
30 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beter jullie verpakkingen anoniem maken(blanco witte doos) ipv grote reclame erop! Mijn bestelling zou dan mischien niet gestolen zijn en hoefde ik na verschillende meldingen hiervan geen 10 dagen te wachten tot wanneer jullie beslissing namen om een nieuwe levering op te sturen. Deze nieuwe bestelling is na 2 dagen wel geleverd! Voor dit ongemak op een bestelling van 228euro had ik dan toch ook e
Beoordeling melden
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De witte beschermkarton rond de doos van de whiskyfles was gescheurd en er stonden zwarte handafdrukken op
Beoordeling melden
PJ
P J.
Belgique
28 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Je suis client francophone, le site existe en français, mais aucun mail de communication n'est dans ma langue, pas meme votre invitation à noter mon expérience via etrusted.... on est en 2023, faut vous rendre un peu plus performant au niveau communication les gars !
Beoordeling melden
4 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

VERWARRENDE COMMUNICATIE

De laatste 3 à 5 bestellingen werden nimmer op de afgesproken data geleverd. Tot voordien was DD top maar sindsdien communiceert en levert PostNL er op los zonder weerga. Ik kan natuurlijk ook een andere koerierdienst kiezen wat ik tot nog toe niet heb gedaan. Voorts zijn er af en toe ook bokkesprongen in de prijszetting die de wenkbrauwen doen fronsen. Ik ben wellicht zeer streng voor externe factoren maar het zij zo; evenwel koop ik graag bij DD.
Beoordeling melden
22 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
De fles was helemaal niet verpakt niets van bescherming rond de fles
Beoordeling melden