PrintAbout- Logo - Beoordelingen

PrintAbout
Beoordelingen:

1.428 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden16.914 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
het materiaal van Print About is van uitstekende kwaliteit maar de verzendingen zouden een stuk veiliger en betrouwbaarder zijn, moest U met een andere transporteur werken. Ik heb al meerdere slechte ervaringen gehad met POST.NL zo ook nu weer krijg ik een mail dat mijn pakket op woensdag tussen 19 en 21 uur geleverd zou worden waardoor ik als een prostituee voor mijn venster zit en dan krijg ik later een mail van wij hebben U gemist waarop de vrijdag mijn pakket aankomt en omdat ik een opmerking maak wou de chauffeur mijn pakket niet overhandigen waarop ik het uit zijn handen heb moeten trekken. ik heb in de toekomst nog enkele bestellingen te doen bij U en zou dan wel willen aandringen op een andere pakjes diens Met Beleefde Groeten Janssens Karel

de meest kritische beoordeling

25 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
We hebben bij hen dit jaar al 3 hoog volume printers besteld inclusief wat cartridge orders. Bij de HP printer van +/- 1000 euro btw inclusief ging het mis. De printer was slecht gebouwd de rolletjes waren niet op mekaar uitgelijnd, er ontbrak ook een roller, de voorklep viel er tijdens het bellen met hen gewoon af, Het HP logo was er zelfs niet volledig ingekleefd. PRINTABOUT heeft ons vervolgens uitgebreid testen door ons laten doen, foto's laten sturen, enz... . Omdat dit een DOA is. Nadat we alle testen en foto's hadden doorgestuurd over deze mismaakte printer zegt men doodleuk dat we naar HP moeten bellen voor een retour authorisatie. Na de HP retour authorisatie stuurde HP ons terug naar PRINTABOUT, om vervolgens ons opnieuw rondjes te laten draaien en uiteindelijk kregen we dan een retour sticker. Wat aan zich ook al problematisch was aangezien dit een printer van vlot 20 kg is dat ik naar POSTNL punt mocht zeulen waar het pak gedrurende lange tijd is blijven staan omdat POSTNL het omvangrijke pak niet mee wou nemen uit die krantenwinkel. Een georchestreerde uitputtingsslag. Na lange tijd, maanden nadien, ontvang ik een mail van PRINTABOUT waar ze dus letterlijk ALLE testen ALLE foto's en alle mails negeren en doodleuk zeggen dat de printer dat we retour hebben gestuurd goed functioneert. En dat er geen sprake is van de ontbrekende onderdelen. Men weigert dit ook de staven met foto's... en zorgt ervoor dat we geen toegang meer hebben tot de printer. Logisch . Het hele opzet is zo min mogelijk terugbetalen bij problemen. Er zijn foto's van. In het lang en het breed communicatie over, en inheb zelfs een VERVANGENDE Printer bij hen gekocht. Waar men ook adviseerde om toch eerder voor BROTHER te gaan. Bovendien zorgt men er bij PRINTABOUT dat je grote bestellingen niet kan betalen met kredietkaart. Met als gevolg dat je dus je geld niet kan terugclaimen via de kredietkaartmaatschappij, en dat de enige manier is om juridische procedure te starten tegen PrintAbout. Vandaag belofte gekregen dat men mij ging terugbellen... > niet gebeurd. Wel opnieuw koud mailtje, dat er niks met die printer mis is... zeer en zeer vuil... met als enige doel ons euro's lichter maken. Dus de printer van 1000 euro dat we geleverd kregen met onbekende logo plaat, ontbrekende inwendige rollers, fusers met niet uitgelijnde en geblokkeerde rolles, enz.. enz.. enz.. enz... waar wij maximaal 50 blz hebben op kunnen printen moeten we dan beschouwen als een goed werkende printer waar dit alles normaal is. 5 sterren kut bedrijf.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor PrintAbout

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(29)
(15)
(46)
Resetten
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

loze beloften

volgens uw website zou het pakket daags na de bestelling geleverd worden. Vervolgens stuurt u onmiddellijk een email met titel : "Uw pakket is onderweg" en 7 dagen later check ik nogmaals de link naar PostNL om de status van de levering te checken en daaruit blijkt dat er zelfs nog niets werd afgeleverd aan PostNL om te versturen. Is dit het ontmoedigingsbeleid omdat ik geweigerd heb om alsnog inktcartouches van uw huismerk te bestellen? Ik lees graag uw antwoord en compensatie.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
9 apr 2024
Beste Pieter, Bedankt voor je beoordeling en goed dat je dit aangeeft! We hebben elkaar zojuist even telefonisch gesproken. Het blijkt dat jouw pakketje kwijt is geraakt bij PostNL. Gelukkig hebben we dit meteen voor je kunnen oplossen door de bestelling opnieuw naar je te versturen. Naar verwachting zal je deze morgen ontvangen! Er is absoluut geen beleid dat klanten ontmoedigt om hun voorkeuren te kiezen, of dat nu ons huismerk is of een ander merk. Wij waarderen elke bestelling, ongeacht de keuze voor het type product. We hopen het zo voor je te hebben opgelost en wensen je nog een fijne dag! Kaylee Team Webcare | PrintAbout
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Afhaalpunt

Als er keuze is om aftehalen in een afhaalpunt dient er duidelijk gespecificeerd te worden dat dit een afhaalpunt van PostNl dient te zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
2 apr 2024
Beste Jan, Bedankt voor je beoordeling! Wij versturen pakketjes met PostNL, maar ook met DHL en Bpost. Het kan dus ook zo zijn dat het pakket naar een afhaallocatie van één van de andere vervoerders wordt gestuurd wanneer je niet thuis bent. Gezellige dag gewenst! Kaylee Team Webcare | PrintAbout
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De levering was niet in orde, de verantwoordelijkheid wordt door Tonershop nogal gemakkelijk van zich af geschoven
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
3 apr 2024
Beste Karine, bedankt voor je beoordeling. Het spijt ons te horen dat er een probleem was met de levering door PostNL. We begrijpen dat het vervelend kan zijn als de bezorging niet verloopt zoals verwacht. Helaas hebben we geen controle over de externe processen van PostNL. Gelukkig heb je de bestelling inmiddels kunnen ophalen bij een PostNL locatie! Fijne dag gewenst! Kaylee Team Webcare | PrintAbout
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
geen verkeerde inktpotten zenden of geen waar er geen inkt inzet epsom
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
5 dagen geleden
Goedemiddag Mariette, Bedankt voor jouw beoordeling. Wij zien dat er reeds al contact is met onze klantenservice, wij willen jou uiteraard naar alle tevredenheid een oplossing aanbieden! Gelukkig heb je garantie op de aangekochte cartridges, om na te gaan wat het probleem is hebben wij enkel wat gegevens van jou nodig. Wellicht kan je vragen aan jouw vrienden/kennissen of zij jou hiermee kunnen helpen? Zou je hierna weer contact kunnen opnemen met onze klantenservice? Alvast bedankt! Wendy, Team Webcare | PrintAbout
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De doos en de verpakking was volledig beschadigd.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
2 apr 2024
Beste Herman, Goed dat je dit aangeeft want dit is uiteraard niet de bedoeling! We lossen dit dan ook graag voor je op. We hebben je een e-mail gestuurd waarop je kunt reageren met een foto van hoe je het pakket hebt ontvangen. Zou je hierop willen reageren? We wensen je ondanks dit alles een fijne dag! Kaylee Team Webcare | PrintAbout
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kortingscode werd niet doorgerekend
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
9 apr 2024
Beste Dimitry, Bedankt voor je review en goed dat je dit aangeeft! We hebben je meteen een e-mail gestuurd zodat we dit verder kunnen nakijken. Zou je hierop willen reageren? We lossen dit graag onder garantie voor je op! Geniet van je dag! Kaylee Team Webcare | PrintAbout
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beste , Ik kan ze niet gebruiken
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
26 mrt 2024
Beste Marc, bedankt voor je beoordeling. Goed dat je aangeeft problemen te ervaren met de bestelde cartridges! We lossen dit uiteraard graag voor je op. Helaas konden we je telefonisch niet bereiken en hebben we je een e-mail gestuurd. Zou je hierop willen reageren? Een fijne dag gewenst! Kaylee Team Webcare | PrintAbout
CJ
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Verzendkosten zijn te hoog
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
2 apr 2024
Beste Rony, Bedankt voor jouw beoordeling! Goed nieuws - op al onze Huismerk producten boven de €50,- ontvang je gratis verzending, wellicht interessant voor bij een volgende bestelling! :) Nog een hele fijne dag gewenst! Wendy, Team Webcare | PrintAbout
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
12 dagen geleden
Goedemiddag! Bedankt voor jouw beoordeling. Wij hebben zojuist telefonisch contact met elkaar gehad om het euvel te bespreken. Intern zullen wij dit direct voor jou in orde maken! Nog een hele fijne dag gewenst! Wendy, Team Webcare | PrintAbout
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Spam 2.0. EOS

Als ik iets bestel, waarom moet er dan iemand bellen tot driemaal toe om te vragen of je toch niks anders wil kopen? Dit ook nadat ik dit al bij de bestelling als opmerking meegaf en na bestellen dit ook nog eens in hun chat aangaf. Dit werd bij de vorige bestelling ook reeds duidelijk gemaakt. Op zoek (en ondertussen gevonden) naar een nieuwe leverancier die minder agressief en toch prijsbewust is
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
7 mrt 2024
Beste Filip, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij bellen je enkel op om je te vertellen dat je kunt besparen op exact dezelfde kwaliteit. Uiteraard is nee ook een antwoord. :-) Wij hebben in dit geval een aantekening gemaakt in je account, zodat je in de toekomst niet meer gebeld zal worden. Fijne dag! Kaylee, Team Webcare | PrintAbout
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Als men het huismerk besteld krijgt men nadien een mail dat men de instellingen van de computer moet wijzigen anders kan men de print patronen niet gebruiken. Vermeld dit als men de bestelling doet niet daarna ik vind dit bedrog
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
21 mrt 2024
Beste Frans, Bedankt voor je beoordeling! Onze huismerk cartridges hebben een chip die aangepast zijn op de nieuwste updates van HP. We gaan er vanuit dat je deze cartridges zorgeloos kunt gebruiken zonder het aanpassen van de instellingen. De e-mail met de uitleg om de updates van HP uit te zetten hebben we alvast verstuurd uit voorzorg. Je kunt de cartridges gewoon proberen te plaatsen, indien deze wel een foutmelding geven heb je levenslange garantie en kun je de cartridges gewoon retour sturen. Zodra je de producten lang genoeg in gebruik hebt genomen, zijn wij benieuwd naar de ervaring hiervan. Wij willen je vriendelijk vragen om deze productbeoordeling dan te herzien/herschrijven. Gezellige dag gewenst! Kaylee, Team Webcare | PrintAbout
3 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
er heeft niemand aangebeld en we moesten ver gaan om ons pakje te gaan halen. We hebben zelf moeten bellen om te weten waar we om ons pakje moesten gaan. We hebben nooit een mail gekregen waar we erom moesten gaan.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
4 mrt 2024
Beste Cindy, Bedankt voor jouw beoordeling! We begrijpen dat het vervelend is wanneer je pakketje op een afhaalpunt geleverd wordt terwijl je gewoon thuis was om het pakketje te ontvangen. Uiteraard zullen we een melding maken bij PostNL hiervan, zodat dit in de toekomst hopelijk voorkomen kan worden. Via de track & trace link die je van ons ontvangt zodra jouw pakketje onderweg is, kun je jouw pakketje volgen. Je kunt op die manier ook zien waar jouw pakketje is afgeleverd. Een mooie dag gewenst! Raquel, Team Webcare | PrintAbout
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
ik had toner van brother besteld en jullie bevestigen een huismerk. kon dit niet meer wijzigen want bestelling waant reeds onderweg
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
27 feb 2024
Beste André, Je hebt ons met 2 sterren beoordeeld, dat vinden wij natuurlijk erg jammer. Je geeft aan de originele Brother cartridges te hebben besteld, maar een orderbevestiging te hebben ontvangen van huismerk cartridges. Dat laatste klopt ook. We zien namelijk dat je zelf via de website onze huismerk toners hebt besteld. Wellicht had je dit niet helemaal goed gezien, wat uiteraard kan gebeuren! De bestelling kan enkel geannuleerd worden als deze nog niet is verstuurd. De kwaliteit tussen huismerk en origineel verschilt niet, dus je kunt de huismerk toners gerust in gebruik nemen. Mocht je de bestelling toch willen retourneren dan is dat natuurlijk mogelijk. Een fijne dag gewenst! Kaylee Team Webcare | PrintAbout
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Leveringstermijn

Bestelde goederen lange tijd na bestelling nog steeds niet ontvangen. Geen feedback omtrent leveringstermijn
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
21 mrt 2024
Beste Danny, Goed dat je dit aangeeft! We hebben elkaar zojuist telefonisch gesproken om dit op te lossen. Gelukkig hebben we de bestelling opnieuw naar je kunnen versturen. Deze was naar ons retour gestuurd doordat je een foutje had gemaakt in het adres, wat uiteraard kan gebeuren. We hopen dat je de bestelling snel in bezit hebt en wensen je een fijne dag! Kaylee Team Webcare | PrintAbout
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik krijg nu ongevraagd dagelijks meermaals reclame op sociale media hiervan. Ben dit kotsbeu !!!!!!!!!!!
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
28 feb 2024
Bedankt voor je beoordeling Berto. Fijn dat je tevreden bent over de bestelde producten! Om het aantal reclames dat je ziet te verminderen kun je proberen om je cookies te verwijderen. Daarnaast kun je in de instellingen van je sociale media accounts je voorkeuren voor advertenties aanpassen om minder specifieke reclames te ontvangen. Een fijne dag gewenst! Kaylee Team Webcare | PrintAbout
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
veel te opdringerig met telefoons om andere producten te kopen dan je doorgeeft veel te veel mails
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
28 feb 2024
Beste Koen, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij bellen je enkel op om je te vertellen dat je kunt besparen op exact dezelfde kwaliteit. Uiteraard is nee ook een antwoord. :-) We wensen je nog een fijne dag! Kaylee Team Webcare | PrintAbout
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
toners werken niet en bestelling van printer krijg je na 4 dagen dat die niet beschikbaar is...
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
5 mrt 2024
Beste Denis, Bedankt voor je beoordeling. We hebben inmiddels telefonisch contact gehad en samen een nieuwe printer uitgezocht die wel direct op voorraad is. Alvast veel plezier met je nieuwe printer en een fijne dag gewenst! Kaylee Team Webcare | PrintAbout
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Spam

Achteraf bellen ze je op en krijg je spam mailtjes
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
7 mrt 2024
Beste Anneke, Allereerst willen we je bedanken voor je bestelling bij PrintAbout! Bij PrintAbout streven we ernaar om onze klanten de beste service en ervaring te bieden. Dit kan soms betekenen dat we contact opnemen om te informeren of er behoefte is aan aanvullende producten of om suggesties te doen die mogelijk beter bij de wensen Uiteraard is het niet de bedoeling dat dit op een vervelende manier overkomt. Excuses daarvoor! Een fijne dag gewenst. Kaylee, Team Webcare | PrintAbout
4 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling nog niet geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
4 mrt 2024
Bedankt voor je beoordeling Murat. We zien dat de printer vandaag opnieuw bij je wordt aangeboden nadat je eerder niet thuis was om het pakket aan te nemen. Mocht je de bestelling vandaag niet ontvangen, zou je dan contact op willen nemen met onze klantenservice? Een mooie dag! Kaylee Team Webcare | PrintAbout
SM
sonja m.
turnhout
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niet tevreden
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
6 mrt 2024
Beste Sonja, We hebben zojuist geprobeerd om telefonisch contact met je op te nemen, om te kijken wat er aan de hand is. Helaas konden we je niet bereiken, dus hebben we je een e-mail gestuurd. Zou je hierop willen reageren? We lossen dit graag voor je op! Geniet van je dag! Kaylee Team Webcare | PrintAbout