printabout.be- Logo - Beoordelingen

printabout.beReviews

: 14.853Uitstekend

4,61

Beoordelingen voor printabout.be

2.095 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

14.853 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


9 jan. 2022 
Het enige minpuntje is PostNL . Wat een verschil met Bpost ! Ik begrijp dat de bestellers van de transportfirma's onder grote druk staan, maar men kan wel beleefd blijven. Het duurt bij mij 15 seconden vooraleer ik mijn deur kan openen. In die tijdspanne lukt het de chauffeur bij 3 of 4 buren aan te bellen, om dan toch nog uw pakje onbewaakt op uw stoep achter te laten. Het zou mij kunnen tegenhouden om een bestelling te plaatsen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


26 mei 2022
agressieve benadering via telefoon, omdat ik niet voor het huismerk heb gekozen... Ik weet dat op deze huismerken een heel pak meer winst wordt op gemaakt ( ik werk zelf in een winkel die ook cartridges verkoopt ) en weet uit ervaring dat die huismerken originele cartridges zijn, die terug gevuld zijn.... enige nadeel is dat eens de chip van de cartridge zegt dat die leeg is ( dus tot de laatste druppel opgebruikt ), je die chip niet kan resetten, en ook al is deze her opgevuld, deze niet meer bruikbaar is en geweigerd wordt door de printer... om dit te voorkomen, kies ik resoluut voor originele cartridges, dan eventueel een getouwtrek als een cartridge geweigerd word, die via een online bestelling is besteld. en ik dus veel meer geld zou verliezen dan de winst die ik maak op een goedkopere cartridge....
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor printabout.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022 
van jm B.
Accurate behandeling van de bestelling. Snelle uitvoering. Minder is (voor mij) de omslachtige wijze om een klacht te behandelen, er wordt een(simpele) oplossing voorgesteld maar niet vlug ingegaan op een vervanging van bevoordeeld een niet werkende inktcartridge....
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Zeer vlotte afhandeling. Gemakkelijk te bereiken en zeer vriendelijke klantenservice. Er was een probleem maar niet met Print About zelf maar met de bezorg firma die veel te laat leverde. Print About heeft dit perfect opgevolgd en gecommuniceerd naar mij toe .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Voor mij supercartridges en supersnel geleverd maar... Een prijsstijging op 3 jaar van 95€ naar 143€... is té té... overdreven! Spijtig.
Beoordeling melden
Antwoord van printabout.be
12 dagen geleden
Hi Christel, Bedankt voor je bericht! Heel goed dat je dit aangeeft. Wij vinden het natuurlijk ook vervelend de prijzen te moeten verhogen, maar helaas wordt zoals je weet alles duurder. Hier moeten wij natuurlijk dan ook gehoor aangeven omdat wij ons anders zelf te kort doen. We gaan er vanuit dat je hier begrip voor hebt. Wij wensen je een mooie voordelige dag! Madeline Team PrintAbout.
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022
S’avonds laat besteld de volgende middag geleverd!! Correct. Een kleine attentie meegeleverd, zeer fijn niets op aan te merken
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Pakket in verkeerde straat aan verkeerd iemand afgeleverd. Gelukkig hebben ze zo eerlijk geweest en mij gebracht
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
correcte levering. het geleverde materiaal is nog niet volledig getest, maar de eerste controles blijken goed.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Snel en correct geleverd met een kleine extra attentie in de verpakkingsdoos , dat is altijd leuk! 👍🏻
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden 
Kwaliteitsproducten, uit voorraad leverbaar, snelle verzending, mooie prijs, persoonlijke touch.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
het aantal geprinte zwart-wit bladzijden voor een cartridge is hoog, prijs is onklopbaar.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Het degelijk materiaal en de perfecte service, men doet wat beloofd is!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Altijd perfect in orde , als er problemen zijn altijd direct op gelost.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Bestel regelmatig bij Printabout. Zo Eenvoudig en snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 uur geleden
Prima toners. Netjes verpakt en daags na bestelling geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
gewoon afsturen, ook als er merk-cartridges besteld worden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Werkt perfect; veel goedkoper dan orogineel en meer inhoud !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Snelle levering. Voorstel voor een goedkoper alternatief.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 uur geleden
C'est bien, rapide. C'est un peu plus cher que avant.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022
alles liep perfect bestelling betaling en levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Niemand is perfect, maar de service is er zeer goed!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Correcte prijs, service en leveringsafspraken! Top!
Beoordeling melden