mijn-elektro.be- Logo - Beoordelingen

mijn-elektro.beReviews

: 146Uitstekend

4,76

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 4 nov. 2020
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
mijn-elektro.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij mijn-elektro.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 4 nov. 2020
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
mijn-elektro.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij mijn-elektro.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor mijn-elektro.be

17 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

146 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor mijn-elektro.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
Correcte levering en snel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 uur geleden
Service heel snel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2023
Scherpe prijzen en vlotte levering. Ook een klein foutje (één stuk te weinig geleverd) werd zonder discussies binnen de 3 dagen nageleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 dec. 2022
De snelheid van afwikkeling van de bestelling en de goede prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 nov. 2022
Ik heb 2 dimmers besteld, maar ze bleken niet naar behoren te werken. Na contact met de zaakvoerder zal ik gratis 2 nieuwe toestellen ontvangen. Dit noem ik service...
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 dec. 2022
Heel tevreden van de verwerking. Bijna 20 € duurder dan bij Amazone maar goed, ik tracht zoveel mogelijk plaatselijk te kopen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Vlotte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 okt. 2022
De stiptheid , opvolging en aflevering waren uitstekend.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 mei 2022
 
van JOS V.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 apr. 2022
Beoordeling melden