businbedrijf.be- Logo - Beoordelingen

businbedrijf.beReviews

: 709Goed

4,42

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
businbedrijf.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij businbedrijf.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 23 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
businbedrijf.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij businbedrijf.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor businbedrijf.be

102 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

709 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


20 mei 2022
Zeer goede service. Vragen werden vooraf bestelling goed beantwoord en opgevolgd. Koker zit inmiddels op onze bus. Zijn er erg blij mee. Kan deze verkoper aanraden.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


12 aug. 2022 
Keuze en bestelling gaan heel vlot! Echter laatste keer dat ik iets bestelde kreeg ik iets geleverd wat niet paste. Ik moest dan zelf tot 3x toe xontact opnemen voor ze echt antwoorden gaven, en het probleem was na 3 weken nog niet opgelost!! Daarna geen antwoord meer!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor businbedrijf.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(66)
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2022
Onafgezien van vertraging in covid-tijden was er een zeer goede en open communicatie. Alles perfect en vlekkeloos verlopen, een aangename ervaring !
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
17 jan. 2022
Goedemiddag Koen, ook wij ervaren inderdaad hinder hier en daar vanwege Covid. We doen ons best dit zo correct mogelijk te communiceren zodat u als klant weet waar u aan toe bent. Hartelijk dank voor uw begrip! Met vriendelijke groet, Team BusinBedrijf
 Geverifieerde beoordeling
10 dec. 2021
Foutje geslopen in mijn bestelling, werd netjes en vlot opgelost. Ook de telefoon wordt onmiddellijk beantwoord en er word gevolg aan gegeven.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 okt. 2021
De verzending liep totaal verkeerd, dit lag aan de vervoerder... Super fijn, vriendelijk en snel geholpen door de klantendienst!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 mrt. 2022
Direct gevonden wat ik zocht. Heel duidelijke we bv site. Correcte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 apr. 2022
Op tijd geleverd, goed ingepakt. Paste perfect met de bijgeleverde bouten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 okt. 2021
ALTIJD VLOTTE COMMUNICATIE, SNELLE LEVERING EN HANDIGE WEBSHOP
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 okt. 2021
Vlotte levering, handleiding heel duidelijk maar in het Duits
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2021
Er werd een foutje gemaakt maar uitstekend rechtgezet.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 mei 2022 
Snelle en correcte verzending en levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jun. 2022
Het was top,doe zoo verder.vlug geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 feb. 2022
Heel snelle verzending en goede naservice
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jan. 2022
product zoals beloofd en stipt geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 mrt. 2022
Snelle en correcte levering. Mvgr Guy
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dec. 2021 
alles prima en snel ontvangen,dank U.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 feb. 2022
Alles naar wens prima kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dec. 2021
Vlotte en perfecte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 dec. 2021
alles is zeer goed verlopen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 mrt. 2022
Alles verlopen naar wens.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 mei 2022
Snel en keurig geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 mrt. 2022
Vlug en perfecte pasvorm.
Beoordeling melden