Vehikit België- Logo - Beoordelingen

Vehikit België
Beoordelingen:

37 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden833 beoordelingen in totaal  

4,46
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 sep 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Vehikit België voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heel vriendelijk Geduldig Duidelijke info Belden idd terug met info ivm een specifieke vraag (in sommige zaken nemen ze daar de moeite niet) Voor mij top!

de meest kritische beoordeling

18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling veel te laat ons adres niet gekend niet gevonden uiteindelijk wel na meerdere telefoontjes dan geen duidelijke handleiding van wandbetimmering wel heel vriendelijke dame aan de telefoon die veel moeite wilde doen maar helaas te laat
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Vehikit België

Filter
 Sorteren  
Relevantie
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De platen waren niet 100% op maat, we hebben dit zelf nog extra moeten uitsnijden op sommige plaatsen. De vijzen zijn ook op vele plaatsen te klein waardoor deze niet vast konden worden geschroefd
Beoordeling melden
Antwoord van Vehikit België
24 apr 2024
Goedemorgen, Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat uw bestelling niet goed past. Wij willen u voor een volgende keer vragen, indien er problemen zijn met het bestelde product, direct contact met ons op te nemen zodat onze klantendienst zorg kan dragen voor een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Vehikit BV
13 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heel vriendelijk Geduldig Duidelijke info Belden idd terug met info ivm een specifieke vraag (in sommige zaken nemen ze daar de moeite niet) Voor mij top!
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Rhino aluminium imperiaal ziet er strak uit! Super website, snelle en vlotte levering!
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, en correcte beschrijving op de website, zeer tevreden.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en snelle levering
Beoordeling melden
JV
Joost V.
Schilde
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Top service !
Beoordeling melden
16 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Lange levensduur zonder verwittigen

Lange levensduur zonder
Beoordeling melden
Antwoord van Vehikit België
5 dagen geleden
Het spijt me ten zeerste te horen dat je niet tevreden bent met de levertijd van je bestelling en dat je het gevoel hebt slecht te zijn geïnformeerd, ondanks ons telefonisch contact. Het is onze oprechte bedoeling om onze klanten duidelijk te informeren, en het is jammer om te horen dat we hierin tekort zijn geschoten. Ik wil je verzekeren dat we je feedback serieus nemen en dat we dit als een kans zien om onze diensten te verbeteren. Ik ga direct ons logistieke team aanspreken om te onderzoeken waar het mis is gegaan met de communicatie over de levertijd van je bestelling. Ons doel is om je in de toekomst beter te informeren over de status van je bestellingen, zodat je altijd op de hoogte bent van de verwachte levertijd. Nogmaals, onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles correct verlopen
Beoordeling melden
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service. !
Beoordeling melden
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
helemaal goed
Beoordeling melden
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super
Beoordeling melden
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling veel te laat ons adres niet gekend niet gevonden uiteindelijk wel na meerdere telefoontjes dan geen duidelijke handleiding van wandbetimmering wel heel vriendelijke dame aan de telefoon die veel moeite wilde doen maar helaas te laat
Beoordeling melden
Antwoord van Vehikit België
25 apr 2024
Beste klant, Bedankt voor uw bericht. Vervelend dat u niet tevreden bent over de levering van uw product. De chauffeur van het vervoersbedrijf heeft in eerste instantie uw adres niet kunnen vinden waardoor uw bestelling langer onderweg is geweest als gepland. We hebben met u contact gehad dat de meegeleverde handleiding niet voldoende informatie had. We hebben u nog extra aanvullende informatie aangeleverd over de plaatsing van de panelen. We zijn blij dat u het contact met ons als vriendelijk heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Vehikt B.V.
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Vehikit België
7 mrt 2024
Beste klant, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te zien dat je tevreden bent. :) We wensen je er veel werkplezier mee! Hartelijke groet, Team Vehikit
13 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top service

De snelle, en vriendelijke service van de klantendienst is iets waar anderen een voorbeeld van kunnen nemen.
Beoordeling melden
Antwoord van Vehikit België
16 jan 2024
Beste klant, Bedankt voor uw super mooie review! We zijn blij dat u zo tevreden bent met onze klantendienst en staan graag voor u klaar. :) Veel plezier met uw bestelling! Hartelijke groet, Team Vehikit
31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het product is ondertussen geleverd . In topconditie . Dus alles toppie
Beoordeling melden
11 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte service, heel vriendelijk personeel
Beoordeling melden
16 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering en zeer tevreden van het bestelde item
Beoordeling melden
30 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goeie communicatie, goede producten
Beoordeling melden