Joe Merino- Logo - Beoordelingen

Joe Merino
Beoordelingen:

110 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden458 beoordelingen in totaal  

4,83
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

17 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
De maatvoering moet meer aansluiten wat bij andere merken gebruikelijk is . Olymp is voor mij een goed voorbeeld Pas bij het 3e hemd paste het min of meer . De eerste bestelling XL paste totaal niet, ook XXL bleek te krap te zijn. Uiteindelijk heb ik nu XXXL. Het bovenste knoopje krijg ik overigens niet dicht. Maar daar is mee te leven. Je weet bv niet of het hemd al óf niet getailleerd is.Op een gegeven moment had ik € 300 betaald en nog geen hemd Het was bedoeld voor vaderdag. Gelukkig heeft een medewerkster in Amsterdam mij telefonisch goed geholpen. Maar het was wel even stressen.
KD
Koert d.
Hoeven

Meest relevante negatieve beoordeling

25 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heb verkeerde toets ingedrukt. Geef Joe Merino 4 of 5 sterren.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Joe Merino

Filter
 Sorteren  
Relevantie
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
KD
Koert d.
Hoeven
17 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
De maatvoering moet meer aansluiten wat bij andere merken gebruikelijk is . Olymp is voor mij een goed voorbeeld Pas bij het 3e hemd paste het min of meer . De eerste bestelling XL paste totaal niet, ook XXL bleek te krap te zijn. Uiteindelijk heb ik nu XXXL. Het bovenste knoopje krijg ik overigens niet dicht. Maar daar is mee te leven. Je weet bv niet of het hemd al óf niet getailleerd is.Op een gegeven moment had ik € 300 betaald en nog geen hemd Het was bedoeld voor vaderdag. Gelukkig heeft een medewerkster in Amsterdam mij telefonisch goed geholpen. Maar het was wel even stressen.
Beoordeling melden
27 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Nieuwe fans uit België

We zagen iemand op Tv met een trui-vest. In een prachtig kleur en een oranje boord aan rechterlijk ., waarop mijn man zei :dat is nu eens een mooie en originele vest .. ! Waarop ik ben gaan googelen trui met oranje boord .. etc ., en zo ben ik bij jullie terechtgekomen.. Het werkt verslavend.. want ondertussen hebben we er al 3 gekocht .. en zijn we heel tevreden.. 👌👌👌
Beoordeling melden
3 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Echte kwaliteit en dat merk je

De kwaliteit van de truien en de jas is zeer hoog. Het zit allemaal perfect en alles werd zeer snel en mooi verpakt in een stevige doos bezorgd. Ook een paar keer gebeld en hier werd ik ook heel vriendelijk en behulpzaam geholpen. Zeer beslist een aanrader om te bestellen.
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Aangename koopervaring

Bestelling is mooi verpakt, zonder schade en in korte tijd geleverd. Ook zat er een uitleg bij hoe het produkt te onderhouden en mocht het produkt je niet bevallen heb je de keus om het kostenloos terug te sturen
Beoordeling melden
7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super kennismaking

Heerlijk gevoel om de trui te dragen perfecte afwerking, ook heel vlotte verzending. Mag ik informeren dat alles ok is met de retour van de 2de aankoop van een trui waarvan de kleur mij niet paste?
Beoordeling melden
27 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Wmb niets te verbeteren.

Wmb kunnen jullie weinig beter doen. Ik ben een liefhebber van jullie materiaal & kleding, en vind de service geweldig. Dat proberen te behouden is al een grote uitdaging.
Beoordeling melden
24 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zoals je het vaker wenst

Mooie producten. Echte kwaliteit. Goede service. Duurzame verpakking; eenvoudig maar stijlvol. Snelle levering. Het is het geheel dat je blij maakt.
Beoordeling melden
9 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
We hebben het bestelde t shirt ontvangen. Ziet er mooi uit. Tweede bestelling nu geplaatst. Hoop dat de producten na het wassen goed blijven!
Beoordeling melden
13 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Topshop

Snel, efficiënt en voor een webshop ook vlot bereikbare medewerker om vragen te beantwoorden en administratieve probleempjes op te lossen!
Beoordeling melden
17 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het was een kerstcadeau voor mijn man. Hij is er heel blij mee en wil ook nog de wat dikkere variant trui.
Beoordeling melden
18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Geweldig merk

Zeer mooie stoffen, goede snit, tijdloos, mooi getailleerd, elke man ziet er goed uit in Joe merino!
Beoordeling melden
16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Topproduct

Past perfect , aangenaam om dragen, effectief tegen koude, laat geurtjes terug verdwijnen
Beoordeling melden
25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kwalitatieve producten, zeer vlotte afhandeling, maar niet goedkoop
Beoordeling melden
25 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

eenvoudige bestelling, goede kwaliteit

eenvoudige bestelling, snelle levering, goede kwaliteit product !
Beoordeling melden
15 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne coltrui, mooie kwaliteit. Ik vind alleen de kraag erg slap.
Beoordeling melden
FB
Francis B.
Destelbergen/Belgiën
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
De kwaliteit, de service, de uitgebreide kleurenkeuze zijn top.
Beoordeling melden