Joe Merino- Logo - Beoordelingen

Joe MerinoReviews

: 324Uitstekend

4,69

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 mrt. 2020
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Joe Merino is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Joe Merino kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 20 mrt. 2020
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Joe Merino is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Joe Merino kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Joe Merino

87 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

324 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


13 sep. 2022
Blij dat ik na 20 jaar merino wollen kledij te hebben gedragen van een ander zeer groot merk eindelijk de shirts van Joe Merino eens uitgeprobeerd heb. Zaaalig, hier vind ik echt de top-kwaliteit terug die je van een merino wollen kledingstuk verlangt, 100% merinowol, mooi ontwerp, superfijne afwerking, in een zeer breed kleurenpalet en met een eerlijke prijs. Kortom, alle eigenschappen waarom ik ooit een liefhebber van merino kledij ben geworden en waarom dit bij mijn dagelijkse outfit hoort, het ganse jaar rond. Ook het ontbreken van allerlei prints op de kledij kan ik bijzonder appreciëren. Gewoon stijlvolle eenvoud. Houden zo! Blijf trouw aan het basismateriaal: 100% Merinowol Dan blijf ik een gelukkige klant :)
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


19 jan. 2023
Trui besteld in maat XXL...1° maal XXXL bekomen en teruggestuurd met de vermelding dat het ingenaaide label XXXL vermeldt (zoals ook de maat van de trui was) en het papieren label XXL toont...Onmiddellijk reactie gehad van Tobias dat er een juiste trui verstuurd wordt...so far so good en zelfs 5 sterren :))...maar...2° zending opnieuw hetzelfde probleem...foto gestuurd aan info@joemerino.com + Tobias met opnieuw dezelfde uitleg...veronderstel dat het probleem is dat ingenaaid label niet vergeleken wordt met papieren label...wacht nu nog op de juiste trui....joe merino altijd 5 sterren...de 3 is nu alleen ivm verkeerde maat...voor de rest alles prima : kwaliteit, service, kleuren,....
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Joe Merino

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
We zijn erg tevreden van onze aankoop. Heel goede kwaliteit en ook een leuk en leerrijk onderhoudsboekje bij de levering van de T-shirt en onderhemdjes. Zeker een betrouwbare en goede leverancier van kwaliteitsvolle merinowol kledij.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
De levering via UPS was niet ok! Ipv dinsdag werd het pakket pas vrijdag geleverd, met bijna geen betrouwbare tracking informatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Kwaliteit pasvorm levering. Eigenlijk alles.belanrijkste nieuws was het tricot “onderhemd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
 
van Els P.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Trui besteld in maat XXL...1° maal XXXL bekomen en teruggestuurd met de vermelding dat het ingenaaide label XXXL vermeldt (zoals ook de maat van de trui was) en het papieren label XXL toont...Onmiddellijk reactie gehad van Tobias dat er een juiste trui verstuurd wordt...so far so good en zelfs 5 sterren :))...maar...2° zending opnieuw hetzelfde probleem...foto gestuurd aan info@joemerino.com + Tobias met opnieuw dezelfde uitleg...veronderstel dat het probleem is dat ingenaaid label niet vergeleken wordt met papieren label...wacht nu nog op de juiste trui....joe merino altijd 5 sterren...de 3 is nu alleen ivm verkeerde maat...voor de rest alles prima : kwaliteit, service, kleuren,....
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2022
Erg fijne en comfortabele sokken , houden de voeten warm zonder overtollig te zweten . De no show's zijn erg fijn met hun anti slip insert , ze blijven echt goed om de voet zitten . Ik was in het begin zeer sceptisch maar toch ben ik heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om hier te kopen . Verzending ging ook erg vlot .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
Snelle service, goed materiaal. Ook de onmiddellijke bevestiging van retourzending die helaas niet in de juiste maat beschikbaar was, was heel aangenaam.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023
 
Goed uitgekiende marketing, voorbeeldige verzending en levering. Product van goede kwaliteit, perfecte dienst na verkoop.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 dec. 2022
Goede service & mooie truien Vriendelijke en behulpzame chatmedewerker. Mooie, qualitative truien
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dec. 2022
Mooie sokken. Handig met het oranje randje. Makkelijk uit elkaar te houden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2022
Mijn echtgenoot was super blij met zijn Joe merino onder de kerstboom.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
Mooie kwaliteit, net wat ik zocht en snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 dec. 2022
 
Goede kleur, dragen prettig, mooi oranje randje.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dec. 2022
Prachtig materiaal en supersnelle service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 dec. 2022
 
Mooie kwaliteit sokken en goede kleur
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 dec. 2022
Beoordeling melden