colora.be/nl- Logo - Beoordelingen

colora.be/nlReviews

: 4.236Uitstekend

4,52

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 feb. 2020
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
colora.be/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij colora.be/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 25 feb. 2020
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
colora.be/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij colora.be/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor colora.be/nl

125 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

4.236 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


27 nov. 2021
Had online een potje verf besteld op vrijdag en dat werd op dinsdag geleverd. Dus inderdaad binnen de 3 werkdagen. Was heel goed verpakt en kwam dus gelukkig zonder schade aan. Ik heb al heel wat ruimtes geschilderd met verf van COLORA omdat het echt leuk is om mee te schilderen. Nadat ik kleurenadvies had gevraagd ben ik destijds zelf aan de slag gegaan met kalkverf. Ook het schilderen van deuren viel verbazingwekkend goed mee.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


24 jun. 2022
Waardebo besteld via de webshop Nu blijkt dat de waardebon enkel geldig in het afhaalpunt van de waardebon Nu moet de persoon waarvoor deze gekocht is 60 km rijden om van de waardebon gebruik te maken Zonde van ons geld,. Geen vermelding hiervan op de bestelsite Slechte service
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor colora.be/nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(6)
 Geverifieerde beoordeling
22 jul. 2022
Tot op heden bestelling NIET ontvangen en NUL communicatie.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
26 jul. 2022
Dag Anthony, normaal duurt een bestelling met levering in België maximum 3dagen. Er zal dus ergens iets fout zijn gelopen. Ik heb je een privé-bericht gestuurd hieromtrent om dit zo snel mogelijk op te lossen. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
24 jun. 2022
Waardebo besteld via de webshop Nu blijkt dat de waardebon enkel geldig in het afhaalpunt van de waardebon Nu moet de persoon waarvoor deze gekocht is 60 km rijden om van de waardebon gebruik te maken Zonde van ons geld,. Geen vermelding hiervan op de bestelsite Slechte service
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
27 jun. 2022
Hoi, normaal is de waardebon inderdaad geldig in de winkel waar je hem hebt gehaald. Maar we kunnen niet verwachten dat iemand die woont aan zee naar de ardennen rijdt om de bon te verzilveren. Daarom dat de winkels dit onderling afspreken zodat de bon toch gebruikt kan worden in de winkel naar keuze. De persoon voor wie je hem kocht kan dus hem gebruiken dichter bij huis. Ik stuur je hiervoor ook nog een apart mailtje. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
17 jun. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
21 jun. 2022
Dag Janne, Ik zie dat je maar 1 ster geeft. Kan je mij een mailtje sturen op info@colora.be waarom je niet tevreden bent. Dan kijken we samen wat we hieraan kunnen doen. Groeten Sam van colora
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2021
Na een week bestelling nog niet ontvangen. Er wordt niet geantwoord op de mail, wanneer ik navraag doe voor de levering
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
27 okt. 2021
Dag Frank, Dat is niet leuk om te horen. Naar welk emailadres zou je gemaild hebben? Kan je een mailtje sturen naar info@colora.be dan maken we er direct werk van. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
3 dec. 2021
Nog altijd niet geleverd... graag feedback over deze bestelling. Dank
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2021
Staal nooit ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
15 nov. 2021
Dag Laurent, bedankt voor je bericht. Kan je me een bericht sturen op info@colora.be dan kan ik eens kijken wat er gebeurd is. Mocht je het kaartje ondertussen nog niet ontvangen hebben zorg ik ervoor dat je een nieuw kaartje krijgt. Groeten Sam van colora.