colora.be/nl- Logo - Beoordelingen

colora.be/nl
Beoordelingen:

93 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.376 beoordelingen in totaal  

4,66
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 feb. 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
colora.be/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De on-line-tool om soort en noodzakelijke hoeveelheid verf te bepalen is een meerwaarde. Levering aan huis krijgt een dikke plus! Dit laatste vooral omdat dit snel en conform de beloofde timing kon, zelfs ondanks de zware pakkage / grote hoeveelheid. De leverende medewerker communiceerde netjes en correct tijdens alle tussenstappen van het leverproces. "Dank", van een ontzettend tevreden klant.

de meest kritische beoordeling

31 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verf online besteld en 2 werkdagen later bij ophalen nog meer dan een half uur moeten wachten omdat verf (2l) niet gemaakt was.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor colora.be/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle en vriendelijke service!
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
9 dagen geleden
Hoi Debbie, altijd leuk om feedback te krijgen van onze klanten en helemaal als deze dik ok is. Bedankt voor de 5 sterren. Groetjes Sam van colora.
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
9 dagen geleden
Hoi Nicolas, bedankt voor de 5 sterren. Veel succes met de binneschilderwerken. Groeten Sam van colora
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
9 dagen geleden
Dag Erik, leuk om te horen dat de bestelling goed zijn weg heeft gevonden naar je. En bedankt voor de goede beoordeling. Groeten Sam van colora.
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
9 dagen geleden
Dag Sanne, veel succes met de schilderwerken. En bedankt voor de 5 sterren. Tevreden klanten, daar doen we het voor. Groetjes Sam van colora.
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
9 dagen geleden
Dag Hans, altijd leuk om een goede beoordeling te ontvangen. Alvast veel succes met het snijden. Groeten Sam van colora.
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
9 dagen geleden
Dag Dave, bedankt voor de fijne beoordeling. Mocht je nog vragen hebben betreffende onze producten contacteer ons dan gerust. Groeten Sam van colora
16 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Vlotte, professionele afhandeling van een recent on - line geplaatste bestelling verf op zondag...

De on-line-tool om soort en noodzakelijke hoeveelheid verf te bepalen is een meerwaarde. Levering aan huis krijgt een dikke plus! Dit laatste vooral omdat dit snel en conform de beloofde timing kon, zelfs ondanks de zware pakkage / grote hoeveelheid. De leverende medewerker communiceerde netjes en correct tijdens alle tussenstappen van het leverproces. "Dank", van een ontzettend tevreden klant.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
23 jan. 2024
Hoi, bedankt voor de positieve beoordeling. En heel leuk dat je de weg vindt naar onze webshop. We blijven streven om je de beste service te bieden. Groeten Sam van colora.
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Een aanrader

vliespapier is nodig om barsten in mijn weg te werken , fantastisch papier dat zich verwerken
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
23 jan. 2024
Hoi, bedankt voor de 5 sterren en de fijne feedback. Leuk om te horen dat alles goed is verlopen. Veel succes verder met de schilderwerken. Groeten Sam van colora.
GM
27 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, uitstekende verf!
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
5 jan. 2024
Hallo, bedankt voor de fijne feedback en 5 sterren. Veel succes met het schilderen. Groeten Sam van colora.
MM
Mark M.
Antwerpen
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top service
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
9 jan. 2024
Dag Mark, bedankt voor de 5 sterren en fijne feedback. Gelukkig nieuwjaar. Groeten Sam van colora
GM
14 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
23 jan. 2024
Hallo, bedankt voor de topscore. Leuk dat je zo tevreden bent van onze service. Hopelijk terug tot snel in de webshop. Groeten Sam van colora.
7 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De beloofde levertermijnen respecteren.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
9 jan. 2024
Dag Tim, voor onze leveringen zijn we afhankelijk van een 3de partij. Ik zie dat de pleister hier vertrokken is op 02/01/2024. Wanneer hebt u de pleister ontvangen? Je kan mij een bericht sturen op info@colora.be. Vriendelijke groeten Sam van colora
26 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snel geleverd en uitstekend geholpen bij afhaling in de winkel.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
27 nov. 2023
Hoi Joke, bedankt voor de fijne beoordeling en de leuke feedback. Hopelijk tot snel in de webshop. Groeten Sam van colora
22 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
23 jan. 2024
Dag Roland, bedankt voor de goede beoordeling. Leuk dat je onze service kan waarderen. Hopelijk zijn de verfwerken goed verlopen. Groeten Sam van colora
26 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
27 nov. 2023
Dag Liesbet, bedankt voor je bestelling in de webshop. Veel succes met de schilderwerken. Mocht je nog vragen hebben dan beantwoorden wij ze graag voor je. Groetjes Sam van colora.
29 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Sympathiek en ontzettend behulpzaam!
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
24 nov. 2023
Hoi Stephanie, zeer leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service. Hopelijk tot snel in de webshop. Groetjes Sam van colora.
1 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit Tijdige levering.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
24 nov. 2023
Dag Greta, bedankt voor de 5 sterren en je fijne feedback. Mochten er nog zaken zijn die onduidelijk zijn dan kan je ons gerust contacteren. Veel succes met het schilderen. Groeten Sam van colora
29 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
ZEEEER HULPVAARDIG PERSONEEL
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
24 nov. 2023
Dag Thierry, Bedankt voor de 5 sterren en de fijne feedback. Leuk om te horen dat je onze service goed vindt. We helpen je graag. Groetjes Sam van colora
27 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede uitleg over producten.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
24 nov. 2023
Dag Margo, bedankt voor de 5 sterren en de fijne feedback. Veel succes met de schilderwerken. Groetjes Sam van colora.
27 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles is vlot verlopen
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
24 nov. 2023
Dag Christiaan, fijn dat je zo tevreden bent over onze service. En bedankt voor de 5 sterren. Hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten Sam van colora