colora.be/nl- Logo - Beoordelingen

colora.be/nlReviews

: 4.258Uitstekend

4,54

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 feb. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
colora.be/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij colora.be/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 25 feb. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
colora.be/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij colora.be/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor colora.be/nl

120 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

4.258 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


19 apr. 2022 
Goede service! Online bestelling geplaatst en kreeg al een snel een telefoontje dat de bestelling klaarstond om opgehaald te worden. De verf die we kochten heeft een goed dekkende grondlaag, nu hopen dat het product doet wat het beloofd en een goed isolerende laag heeft tussen de muur en de eindlaag.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


24 jun. 2022
Waardebo besteld via de webshop Nu blijkt dat de waardebon enkel geldig in het afhaalpunt van de waardebon Nu moet de persoon waarvoor deze gekocht is 60 km rijden om van de waardebon gebruik te maken Zonde van ons geld,. Geen vermelding hiervan op de bestelsite Slechte service
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor colora.be/nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Snelle levering van bestelde item, wat kan je meer wensen?
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
7 dagen geleden
Dag Koen, bedankt voor de positieve beoordeling. Leuk dat we je goed konden helpen. Veel succes met de schilderwerken. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden 
Vlotte en vriendelijke afhandeling van de bestelling.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
11 dagen geleden
Dag Louis, bedankt voor de 5 sterren. Fijn dat alles naar verwachtingen is. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Snelle, correcte leveringen, steeds opnieuw!
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
7 nov. 2022
Hoi, leuk om te horen dat je zo tevreden bent van colora. En bedankt voor de 5 sterren. Fijne dag verder.Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Top kwaliteit maar dat betaal je!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
goed
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
5 dagen geleden
Hoi, bedankt voor de 5 sterren. Veel succes met het kiezen van de kleuren. Groetjes Sam van colora
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
5 dagen geleden
Hoi, bedankt voor de 5 sterren. Leuk dat we je goed kunnen helpen hebben en je onze service waardeert. Hopelijk tot snel in de webshop. Groeten sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
7 dagen geleden
Dag David, leuk dat alles naar verwachtingen was. En zeker ook bedankt voor de goede score. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
15 nov. 2022
Dag Jo, bedankt voor de mooie score. We hopen je in de toekomst nog veel te ontmoeten in de webshop. Veel plezier met de producten. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
7 nov. 2022
Dag Roger, bedankt voor de goede beoordeling. Leuk dat je zo tevreden bent. Succes met de schilderwerken. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Al meer dan een week besteld en betaald. Ze vinden de betaling bij hen niet terug en bestelling staat dus al een week on hold.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
11 dagen geleden
Dag Andy, er waren inderdaad wat problemen bij de verwerking van je bestelling. Deze zijn ondertussen opgelost en de verf zou moeten onderweg zijn naar je. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
17 okt. 2022
Jammer dat er voor een on-line bestelling in de rij moet gewacht worden terwijl er sommigen enkel langskomen voor advies en (bijna) niets aankopen.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
7 nov. 2022
Dag Geert, ik begrijp je reactie. We proberen de klanten zo goed mogelijk te helpen en soms duurt dit even. Misschien kan het helpen om vooraf te bellen naar de winkel en vragen om de bestelling ergens al klaar te zetten in de winkel. Dan kan je deze gemakkelijker afhalen. Alvast bedankt om te winkelen bij colora. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
15 okt. 2022
Altijd goede service bij colora. Dit was de eerste keer dat ik online daar bestelde. Verf werd zeer snel geleverd, dag nadien. Alles was in orde.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
7 nov. 2022
Dag Anouch, bedankt voor de super score en feedback. We hopen dat u nog veel plezier mag hebben aan uw bestelling en zien u graag terug in de webshop. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
23 okt. 2022 
Duidelijke website. Vlotte bestelling. Betalingsgemak. Snelle beschikbaarheid van de bestelde goederen. Vriendelijk, klantgericht personeel.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
7 nov. 2022
Hoi, leuk om je positieve review te lezen. Daar doen we het iedere dag voor. De klant laten vertrekken met een positief gevoel en kwalitatieve produkten. Veel succes met de verfwerken. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
12 okt. 2022
De 24 uur levering is zoals bij zovelen niet meer van toepassing
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
12 okt. 2022
Dag Mario, bedankt voor je score en feedback. Normaal is de leveringstermijn 2 a 3 werkdagen. Zou je iets anders vermeld hebben zien staan? Je kan mij bereiken via info@colora.be. Groetjes Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2022
Correcte levering en supervriendelijk geholpen in de winkel
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
7 nov. 2022
Hoi, bedankt voor de 5 sterren. Lovende woorden voor ons team in de colora-winkel. Daar gaan ze heel blij mee zijn. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
27 okt. 2022
Persoonlijke support, snelle service, goede producten
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
7 nov. 2022
Hallo Dieter, bedankt voor de positieve beoordeling en leuke reactie. We vinden het fijn dat je zo tevreden bent over onze producten. Iedere dag doen we ons best om kwaliteit af te leveren. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
16 okt. 2022 
vlugge levering, uittekende kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
7 nov. 2022
Hallo, bedankt voor de positieve beoordeling en 5 sterren. Veel succes met de werken en tot vlug in de webshop.. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
11 okt. 2022
snelle levering ,prima in orde
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
12 okt. 2022
Dag Andre, bedankt voor de 5 sterren en de fijne review. Veel succes met de buitenverfwerken. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
29 sep. 2022
Uitstekende service
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
29 sep. 2022
Dag Luc, leuk om je review te lezen. Het is altijd leuk als we iemand kunnen helpen. Veel succes met het schilderen. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
24 okt. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
7 nov. 2022
Dag Eddy, bedankt voor de mooie score. Het doet ons plezier dat we u blij hebben gemaakt met ons produkt. Nog eens bedankt voor uw waardering en hopelijk tot snel in de webshop. Groeten Sam van colora.