colora.be/nl- Logo - Beoordelingen

colora.be/nl
Beoordelingen:

89 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.400 beoordelingen in totaal  

4,73
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 feb 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
colora.be/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De on-line-tool om soort en noodzakelijke hoeveelheid verf te bepalen is een meerwaarde. Levering aan huis krijgt een dikke plus! Dit laatste vooral omdat dit snel en conform de beloofde timing kon, zelfs ondanks de zware pakkage / grote hoeveelheid. De leverende medewerker communiceerde netjes en correct tijdens alle tussenstappen van het leverproces. "Dank", van een ontzettend tevreden klant.

de meest kritische beoordeling

31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verf online besteld en 2 werkdagen later bij ophalen nog meer dan een half uur moeten wachten omdat verf (2l) niet gemaakt was.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor colora.be/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(1)
(3)
Resetten
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verf online besteld en 2 werkdagen later bij ophalen nog meer dan een half uur moeten wachten omdat verf (2l) niet gemaakt was.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
18 sep 2023
Dag Marc, jammer dat je moest wachten op je verf in de winkel. Normaal wordt deze al klaargezet zodat je deze snel kan meenemen mocht het druk zijn in de winkel. Ik zal het eens nagaan waarom dit niet gebeurt was. Groeten Sam van colora.
7 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Geen pakket gekregen

Ik heb nog steeds het pakket niet aangekregen terwijl het maar 2-3 werkdagen ging duren!
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
13 jun 2023
Dag Lena, de kleurkaartjes worden in tegenstelling tot onze verf opgestuurd als briefpost. Vermoedelijk zal het daar verkeerd gelopen zijn. Ik zie dat ze hier vertrokken zijn op 30/05. Ik laat de kaartjes nog eens opsturen naar je. Groetjes Sam van colora.
LV
Lander V.
Tollembeek
11 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelde cadeaubon nog steeds niet mogen ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
18 sep 2023
Beste Lander, de cadeaubonnen worden opgestuurd via de post en soms kan het wel zijn dat het wat langer duurt hierdoor. Mocht je deze nog niet ontvangen hebben stuur dan zeker een bericht naar info@colora.be. Groeten Sam van colora.
7 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De beloofde levertermijnen respecteren.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
9 jan 2024
Dag Tim, voor onze leveringen zijn we afhankelijk van een 3de partij. Ik zie dat de pleister hier vertrokken is op 02/01/2024. Wanneer hebt u de pleister ontvangen? Je kan mij een bericht sturen op info@colora.be. Vriendelijke groeten Sam van colora