colora.be/nl- Logo - Beoordelingen

colora.be/nlReviews

: 4.236Uitstekend

4,52

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 feb. 2020
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
colora.be/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij colora.be/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 25 feb. 2020
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
colora.be/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij colora.be/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor colora.be/nl

125 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

4.236 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


27 nov. 2021
Had online een potje verf besteld op vrijdag en dat werd op dinsdag geleverd. Dus inderdaad binnen de 3 werkdagen. Was heel goed verpakt en kwam dus gelukkig zonder schade aan. Ik heb al heel wat ruimtes geschilderd met verf van COLORA omdat het echt leuk is om mee te schilderen. Nadat ik kleurenadvies had gevraagd ben ik destijds zelf aan de slag gegaan met kalkverf. Ook het schilderen van deuren viel verbazingwekkend goed mee.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


24 jun. 2022
Waardebo besteld via de webshop Nu blijkt dat de waardebon enkel geldig in het afhaalpunt van de waardebon Nu moet de persoon waarvoor deze gekocht is 60 km rijden om van de waardebon gebruik te maken Zonde van ons geld,. Geen vermelding hiervan op de bestelsite Slechte service
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor colora.be/nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(5)
 Geverifieerde beoordeling
18 aug. 2022
Spijtig dat je na veel verf geen korting krijgt na 7 potten verf te kopen van 300 euro de pot
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
22 aug. 2022
Dag Robby, ben je bv. van plan je volledige woning te schilderen waarbij je aan een aanzienlijke som zal komen dan kan je eens langsgaan in een van onze colora-winkels. Zij kunnen dan kijken wat ze voor je kunnen doen. Verder hebben we ook onze actieweken in het voor- en najaar. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2021
Zeer vriendelijk. Fijne sfeer in de winkel. Bij het ophalen van de bestelling had men mij bijna een bestelling van iemand anders meegegeven mocht ik hen er zelf niet op wijzen. Hopelijk slechts een eenmalige vergissing. ;)
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
27 okt. 2021
Hoi Anna, bedankt voor de review. Ik vermoed inderdaad dat men wat verstrooid was. Hopelijk zijn de verfwerken goed gelukt. Moet je nog beginnen dan wens ik je alvast veel succes. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
3 feb. 2022
in de 2de doos waren alle potten beschadigd en bij 4 potten was er verf uitgelopen. Wij zullen deze alsnog proberen te verwerken volgende week.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
7 feb. 2022
Hallo, We proberen de potten met de grootste zorg te verpakken maar we zijn nog altijd afhankelijk van derden voor de bezorging. Maar toch zou je dit niet zo mogen ontvangen. Ik stuur je een mailtje om te kijken hoe we dit kunnen oplossen. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
8 mei 2022
De levering was niet op tijd, anders alles in orde. Degelijk materiaal.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
9 mei 2022
Hoi, bedankt voor de beoordeling. Voor onze leveringen zijn we afhankelijk van een 3de partij. Mocht je hierover nog iets willen zeggen dan kan je gerust een mailtje sturen naar info@colora.be. De volgende keer gaan we voor de 5 sterren. Groeten Sam van colora
 Geverifieerde beoordeling
22 feb. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
24 feb. 2022
Dag Claudia, bedankt voor de beoordeling. Mocht je problemen gehad hebben met onze producten of service, weet dan dat je altijd terecht kan op info@colora.be. Dan kijken we samen wat we voor je kunnen doen. Groeten Sam van colora