colora.be/nl- Logo - Beoordelingen

colora.be/nl
Beoordelingen:

89 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.400 beoordelingen in totaal  

4,73
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 feb 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
colora.be/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De on-line-tool om soort en noodzakelijke hoeveelheid verf te bepalen is een meerwaarde. Levering aan huis krijgt een dikke plus! Dit laatste vooral omdat dit snel en conform de beloofde timing kon, zelfs ondanks de zware pakkage / grote hoeveelheid. De leverende medewerker communiceerde netjes en correct tijdens alle tussenstappen van het leverproces. "Dank", van een ontzettend tevreden klant.

de meest kritische beoordeling

31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verf online besteld en 2 werkdagen later bij ophalen nog meer dan een half uur moeten wachten omdat verf (2l) niet gemaakt was.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor colora.be/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(77)
(7)
Resetten
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uistekend advies

Zeer aangename ervaring. Ik vond dat ik zeer professioneel advies heb gekregen op al mijn vragen.
Beoordeling melden
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en duidelijke uitleg.
Beoordeling melden
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Een aanrader

vliespapier is nodig om barsten in mijn weg te werken , fantastisch papier dat zich verwerken
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
23 jan 2024
Hoi, bedankt voor de 5 sterren en de fijne feedback. Leuk om te horen dat alles goed is verlopen. Veel succes verder met de schilderwerken. Groeten Sam van colora.
25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Kleurplaatjes

Vlotte en snelle levering van de gevraagde kleurplaatjes.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
29 jan 2024
Hoi, bedankt voor de 5 sterren en de fijne feedback. Veel succes met het kiezen van kleuren. Groetjes Sam van colora.
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle en vriendelijke service!
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
16 feb 2024
Hoi Debbie, altijd leuk om feedback te krijgen van onze klanten en helemaal als deze dik ok is. Bedankt voor de 5 sterren. Groetjes Sam van colora.
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
16 feb 2024
Hoi Nicolas, bedankt voor de 5 sterren. Veel succes met de binneschilderwerken. Groeten Sam van colora
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
16 feb 2024
Dag Erik, leuk om te horen dat de bestelling goed zijn weg heeft gevonden naar je. En bedankt voor de goede beoordeling. Groeten Sam van colora.
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
16 feb 2024
Dag Sanne, veel succes met de schilderwerken. En bedankt voor de 5 sterren. Tevreden klanten, daar doen we het voor. Groetjes Sam van colora.
6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
16 feb 2024
Dag Hans, altijd leuk om een goede beoordeling te ontvangen. Alvast veel succes met het snijden. Groeten Sam van colora.
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
16 feb 2024
Dag Dave, bedankt voor de fijne beoordeling. Mocht je nog vragen hebben betreffende onze producten contacteer ons dan gerust. Groeten Sam van colora
16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Vlotte, professionele afhandeling van een recent on - line geplaatste bestelling verf op zondag...

De on-line-tool om soort en noodzakelijke hoeveelheid verf te bepalen is een meerwaarde. Levering aan huis krijgt een dikke plus! Dit laatste vooral omdat dit snel en conform de beloofde timing kon, zelfs ondanks de zware pakkage / grote hoeveelheid. De leverende medewerker communiceerde netjes en correct tijdens alle tussenstappen van het leverproces. "Dank", van een ontzettend tevreden klant.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
23 jan 2024
Hoi, bedankt voor de positieve beoordeling. En heel leuk dat je de weg vindt naar onze webshop. We blijven streven om je de beste service te bieden. Groeten Sam van colora.
15 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
ik kreeg tips die ik nog niet wist, bestellingen waren snel gereed. verf is helaas duur, maar de kwaliteit moet dan ook goed zijn. je huis schilderen doe je liefst niet elk jaar!
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
18 sep 2023
Beste Alberik, kwalitatieve verf zorgt inderdaad voor een langere duurzaamheid zodat je lang van je werk kan genieten. Veel succes met de buitenschilderwerken. Groeten Sam van colora
13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Aanrader

Duidelijke uitleg op webshop. Eenvoudig te bestellen en volgende dag afhalen in het filiaal. In filiaal zeer vriendelijk en hulpvaardig. Verf was zeer goede kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
18 sep 2023
Dag Kevin, bedankt voor je bezoek in onze webshop. Mochten er nog plannen zijn om te schilderen en je hebt vragen dan kan je altijd bij ons terecht. Groeten Sam van colora.
29 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijnheer die mij geholpen heeft was heel vriendelijk, behulpzaam en heeft mij supergoed geholpen. Ik ga zeker nog terug ! Tot gauw.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
30 mei 2023
Dag Rita, leuk om te horen dat je goed geholpen werd en dat je zo tevreden bent. Veel succes met het kiezen van de kleuren. Groetjes Sam van colora.
7 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Topkwaliteit verf en topservice! Online besteld en de volgende dag reeds geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
11 jul 2023
Hoi, bedankt voor de topscore. Leuk dat je fan bent van onze service. We doen ons best om je de beste service te blijven bieden. Groeten team colora.
26 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snel geleverd en uitstekend geholpen bij afhaling in de winkel.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
27 nov 2023
Hoi Joke, bedankt voor de fijne beoordeling en de leuke feedback. Hopelijk tot snel in de webshop. Groeten Sam van colora
9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Bestelling vlug en goed

Bestelling in de voormiddag stond al klaar in de namiddag
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
11 jul 2023
Hoi Gerrit, de meeste producten die we in de webshop verkopen hebben we standaard in de winkel. Aankleuren doen we ter plaatse dus zo kunnen we instant bijna alle kleuren maken. Groeten Sam van colora.
23 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel vriendelijke bediening Goede kwaliteit van verf
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
29 jun 2023
Hoi, bedankt voor de fijne beoordeling en de leuke feedback. Hopelijk tot snel in de webshop. Groeten Sam van colora
2 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel vlotte en correcte levering. Zeer vriendelijk.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
5 jun 2023
Hallo , bedankt voor de positieve beoordeling en leuke reactie. We vinden het fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Iedere dag doen we ons best om kwaliteit af te leveren. Groeten Sam van colora.