colora.be/nl- Logo - Beoordelingen

colora.be/nlReviews

: 4.236Uitstekend

4,52

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 feb. 2020
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
colora.be/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij colora.be/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 25 feb. 2020
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
colora.be/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij colora.be/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor colora.be/nl

125 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

4.236 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


27 nov. 2021
Had online een potje verf besteld op vrijdag en dat werd op dinsdag geleverd. Dus inderdaad binnen de 3 werkdagen. Was heel goed verpakt en kwam dus gelukkig zonder schade aan. Ik heb al heel wat ruimtes geschilderd met verf van COLORA omdat het echt leuk is om mee te schilderen. Nadat ik kleurenadvies had gevraagd ben ik destijds zelf aan de slag gegaan met kalkverf. Ook het schilderen van deuren viel verbazingwekkend goed mee.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


24 jun. 2022
Waardebo besteld via de webshop Nu blijkt dat de waardebon enkel geldig in het afhaalpunt van de waardebon Nu moet de persoon waarvoor deze gekocht is 60 km rijden om van de waardebon gebruik te maken Zonde van ons geld,. Geen vermelding hiervan op de bestelsite Slechte service
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor colora.be/nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(97)
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Uitstekende service
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
8 dagen geleden
Dag Luc, leuk om je review te lezen. Het is altijd leuk als we iemand kunnen helpen. Veel succes met het schilderen. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
21 sep. 2022
alles ok
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
10 dagen geleden
Dag Raymond, bedankt voor de 5 sterren. En de fijne review. Veel plezier met de binnenschilderwerken. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
21 sep. 2022
Hoi, bedankt voor de 5 sterren. Mocht je nog vragen hebben of onduidelijkheden, just shoot. We helpen je graag. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Bestelt online en onmiddelijk beschikbaar.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
2 sep. 2022
Hoi, bedankt voor de fijne review en beoordeling. Veel succes met de buitenschilderwerken. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2022
Supersnelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
23 aug. 2022
Dag Wallie, bedankt voor de 5 sterren en de feedback. Leuk dat de bestelling snel zijn weg heeft gevonden naar je. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
2 sep. 2022
Dag Arjen, bedankt voor je bestelling en je beoordeling. Tot snel in de webshop. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
22 aug. 2022
Hoi, leuk dat alles naar verwachtingen was. En zeker ook bedankt voor de goede score. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
15 aug. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
22 aug. 2022
Hoi, laat de schilderwerken maar beginnen. Fijn dat je zo tevreden bent van onze service. En tot snel in de webshop. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
11 jul. 2022 
Makkelijk te bestellen , makkelijk te betalen en een snelle levering van mijn aangekocht product. uitstekende service.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
14 jul. 2022
Hallo, bedankt voor de 5 sterren en de fijne review. Leuk dat je producten zo snel de weg vonden naar je. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
Op en top professioneel, maar ook vriendelijk
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
4 aug. 2022
Dag Patrick, bedankt voor de 5 sterren en de fijne review. Als er nog vragen zouden zijn helpen we je hier heel gaag mee. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
31 jul. 2022 
Kwaliteitsverf snel en goed thuis geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
1 aug. 2022
Dag Marc, bedankt voor de mooie score. Leuk dat je onze service waardeert en graag met onze producten werkt. We vinden het altijd fijn dat een klant tevreden is. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
17 jul. 2022
Snelle levering en verzorgde verpakking ❤️
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
19 jul. 2022
Dag Marierose, leuk om te horen dat je enthousiast bent over onze service. Hopelijk tot vlug in de webshop. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
27 jul. 2022
Top service !
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
1 aug. 2022
Dag Ria, bedankt voor je positieve score. Veel succes met de vschilderwerken en mocht je nog vragen hebben betreffende de producten die je gebruikt, stel ze gerust. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
27 jul. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
1 aug. 2022
Hallo, leuk dat alles naar verwachtingen was. En zeker ook bedankt voor de goede score. Groeten van team colora.
 Geverifieerde beoordeling
19 jul. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
26 jul. 2022
Hoi, leuk dat je zo tevreden bent. Daar doen we het voor :-) We blijven graag jouw verfleverancier. Groetjes Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
19 jul. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
26 jul. 2022
Dag Ivonne, bedankt voor de mooie beoordeling. En veel succes met de kluswerken. Mochten er nog vragen rijzen in verband met het gebruik van het product, aarzel dan niet ze te stellen. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
18 jul. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
19 jul. 2022
Hoi Ronny, bedankt voor de 5 sterren. Veel succes met het vliezen. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
10 jul. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
14 jul. 2022
Dag Elly, bedankt voor de 5 sterren. Veel succes met de lakwerken. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
29 jun. 2022
Product was zeer snel beschikbaar. Binnen een groot uur af te halen in de winkel. Vlotte afhandeling op de website.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
6 jul. 2022
Dag Luc, bedankt voor je bericht. De meeste artikelen op onze webshop hebben we ook in de' winkel op voorraad. Een voordeel is dat we de verven aankleuren in de winkel. Zo hebben we bijna alle kleuren op voorraad. Groeten Sam van colora.
 Geverifieerde beoordeling
21 jun. 2022
Gewoon top en kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
21 jun. 2022
Hoi, bedankt voor de lovende woorden. Leuk dat je onze service en verf zo waardeert. Veel succes met de schilderwerken. Groeten Sam van colora.