colora.be/nl- Logo - Beoordelingen

colora.be/nl
Beoordelingen:

89 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.400 beoordelingen in totaal  

4,73
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 feb 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
colora.be/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De on-line-tool om soort en noodzakelijke hoeveelheid verf te bepalen is een meerwaarde. Levering aan huis krijgt een dikke plus! Dit laatste vooral omdat dit snel en conform de beloofde timing kon, zelfs ondanks de zware pakkage / grote hoeveelheid. De leverende medewerker communiceerde netjes en correct tijdens alle tussenstappen van het leverproces. "Dank", van een ontzettend tevreden klant.

de meest kritische beoordeling

31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verf online besteld en 2 werkdagen later bij ophalen nog meer dan een half uur moeten wachten omdat verf (2l) niet gemaakt was.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor colora.be/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(77)
(7)
Resetten
28 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Perfect kwaliteit/prijs Ruime keuze, goede service
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
30 mei 2023
Dag Stephan, bedankt voor de 5 sterren en de fijne feedback. Veel succes met de schilderwerken. Groetjes Sam van colora.
HJ
Herman J.
Londerzeel
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel vriendelijk zoals steeds, goed geholpen
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
18 sep 2023
Dag Herman, bedankt voor de fijne beoordeling. Mocht je nog vragen hebben betreffende onze producten contacteer ons dan gerust. Groeten Sam van colora.
9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Eenvoudige bestellen en de volgende dag afhalen
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
11 jul 2023
Dag Stefaan, leuk om te horen dat je onze service top vindt. Daar worden we blij van. Veel succes met de buitenschilderwerken. Groeten Sam van colora.
29 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Erg tevreden

Veel keuze. Kwalitatief goed. Snel gereed.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
18 sep 2023
Hoi Stefan, bedankt voor de fijne feedback. We zien je graag terug in de webshop bij toekomstige schilderwerken. Groeten Sam van colora.
22 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Online bestellingen steeds vlot verlopen.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
23 mei 2023
Hoi Danny, leuk om te lezen dat je de produkten vlot hebt ontvangen. Altijd welkom in de webshop. Groeten Sam van colora.
16 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
was niet thuis geplaatst in brievenbus
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
18 sep 2023
Dag Greta, Voor onze bestellingen doen we beroep op bpost en hopen dan ook altijd dat onze verf en toebehoren goed bij de mensen aankomen. Mocht je er nog mee moeten werken, veel succes. Groeten Sam van colora.
JD
Jan D.
Kessel
26 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles vlot verlopen, zéér goede verf!
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
2 okt 2023
Hoi Jan, bedankt voor de 5 sterren en de fijne feedback. Geniet van je schilderwerk en hopelijk tot snel in de webshop. Groeten Sam van colora.
10 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Efficiëntie, vriendelijkheid, advies.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
18 sep 2023
Dag Elly, bedankt voor de mooie woorden. En zeker ook voor de 5 sterren. Hopelijk tot snel in de webshop. Groeten Sam van colora.
29 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Sympathiek en ontzettend behulpzaam!
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
24 nov 2023
Hoi Stephanie, zeer leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service. Hopelijk tot snel in de webshop. Groetjes Sam van colora.
GM
27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, uitstekende verf!
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
5 jan 2024
Hallo, bedankt voor de fijne feedback en 5 sterren. Veel succes met het schilderen. Groeten Sam van colora.
1 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit Tijdige levering.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
24 nov 2023
Dag Greta, bedankt voor de 5 sterren en je fijne feedback. Mochten er nog zaken zijn die onduidelijk zijn dan kan je ons gerust contacteren. Veel succes met het schilderen. Groeten Sam van colora
21 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
goede levering, goed bekkende verf
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
18 sep 2023
Dag Liliane, bedankt voor je fijne feedback. Leuk om te horen dat de producten je bevallen. Veel succes verder mocht je nog moeten schilderen. Groeten Sam van colora.
25 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
makkelijk om online te bestellen
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
18 sep 2023
Dag Soj, bedankt voor je bestelling in de colora webshop. Hopelijk is alles goed gelukt. Hopelijk tot snel in de webshop. Groeten Sam van colora.
25 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Supersnelle levering zelfde dag.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
18 sep 2023
Hoi Dirk, bedankt voor de fijne feedback en 5 sterren. Veel succes met het schilderen. Groeten Sam van colora.
13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer vlugge en correcte levering
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
18 sep 2023
Dag Alphonse, bedankt voor je fijne reactie en 5 sterren. Mocht je nog bezig zijn met schilderen of je hebt een probleem waarvan je niet direct het antwoord weet, dan staan we voor je klaar. Groeten Sam van colora.
16 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ruim aanbod. Snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
17 okt 2023
Beste Anja, bedankt voor uw bestelling en de fijne feedback. Leuk dat het product je snel gevonden heeft. Groeten Sam van colora.
14 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goed product
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
18 sep 2023
Hoi Paul, ik vermoed dat je het product al hebt aangebracht. Hopelijk ben je tevreden. Mochten er nog vragen opduiken dan kan je zeker terecht in de winkels of op info@colora.be
29 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
ZEEEER HULPVAARDIG PERSONEEL
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
24 nov 2023
Dag Thierry, Bedankt voor de 5 sterren en de fijne feedback. Leuk om te horen dat je onze service goed vindt. We helpen je graag. Groetjes Sam van colora
27 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede uitleg over producten.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
24 nov 2023
Dag Margo, bedankt voor de 5 sterren en de fijne feedback. Veel succes met de schilderwerken. Groetjes Sam van colora.
24 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
goede verf, snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
18 sep 2023
Hoi Willem, mocht je nog moeten schilderen, veel plezier. Mochten deze al beëindigd zijn dan hoop ik dat alles goed gelukt is. In ieder geval bedankt voor de 5 sterren en de fijne feedback. Groeten Sam van colora.