colora.be/nl- Logo - Beoordelingen

colora.be/nl
Beoordelingen:

89 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.400 beoordelingen in totaal  

4,73
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 feb 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
colora.be/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De on-line-tool om soort en noodzakelijke hoeveelheid verf te bepalen is een meerwaarde. Levering aan huis krijgt een dikke plus! Dit laatste vooral omdat dit snel en conform de beloofde timing kon, zelfs ondanks de zware pakkage / grote hoeveelheid. De leverende medewerker communiceerde netjes en correct tijdens alle tussenstappen van het leverproces. "Dank", van een ontzettend tevreden klant.

de meest kritische beoordeling

31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verf online besteld en 2 werkdagen later bij ophalen nog meer dan een half uur moeten wachten omdat verf (2l) niet gemaakt was.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor colora.be/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(77)
(7)
Resetten
1 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
11 jul 2023
Dag Petra, bedankt voor de positieve beoordeling. En heel leuk dat je de weg vindt naar onze webshop. We blijven streven om je de beste service te bieden. Groeten van het colora team.
27 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles is vlot verlopen
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
24 nov 2023
Dag Christiaan, fijn dat je zo tevreden bent over onze service. En bedankt voor de 5 sterren. Hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten Sam van colora
6 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles is vlot verlopen
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
11 jul 2023
Dag Christiaan, bedankt voor de fijne feedback en uiteraard de 5 sterren. Veel succes met de buitenschilderwerken. Mochten er nog vragen zijn dan staan we voor je klaar op info@colora.be, in de winkel en online via de chat. Groetjes Sam van colora
25 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Supersnelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
18 sep 2023
Dag Francois, leuk dat de producten zo snel bij je waren. We zien je graag terug in de webshop. Groeten Sam van colora.
4 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede communicatie
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
24 nov 2023
Dag Gaetan, Bedankt voor de 5 sterren en de fijne feedback. Veel succes met de schilderwerken mocht je nog moeten starten. Groeten Sam van colora
CZ
Cathy Z.
Eindhoven
26 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering!
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
18 sep 2023
Dag Cathy, leuk dat je de spuit zo snel geleverd hebt gekregen. Mocht je nog vragen hebben over schilderen mag je ons hiervoor altijd contacteren. Groeten Sam van colora.
11 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede uitleg
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
13 jun 2023
Hoi, bedankt voor de feedback. En de 5 sterren, daar worden we blij van. Groetjes Sam van colora.
MM
Mark M.
Antwerpen
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top service
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
9 jan 2024
Dag Mark, bedankt voor de 5 sterren en fijne feedback. Gelukkig nieuwjaar. Groeten Sam van colora
MM
Martin M.
Desselgem
8 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
11 jul 2023
Dag Martin, bedankt voor de 5 sterren. Altijd leuk om te zien dat alles goed ging. Misschien ben je al aan het verven, dan wens ik je veel schilderplezier. Groeten Sam van colora.
GM
14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
23 jan 2024
Hallo, bedankt voor de topscore. Leuk dat je zo tevreden bent van onze service. Hopelijk terug tot snel in de webshop. Groeten Sam van colora.
22 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
23 jan 2024
Dag Roland, bedankt voor de goede beoordeling. Leuk dat je onze service kan waarderen. Hopelijk zijn de verfwerken goed verlopen. Groeten Sam van colora
26 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
27 nov 2023
Dag Liesbet, bedankt voor je bestelling in de webshop. Veel succes met de schilderwerken. Mocht je nog vragen hebben dan beantwoorden wij ze graag voor je. Groetjes Sam van colora.
12 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
24 nov 2023
Dag Mieke, bedankt voor de 5 sterren. Veel plezier met je kleurtester. Je kan deze kleur in veel verftypes krijgen. Groetjes Sam van colora.
29 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
24 nov 2023
Dag Marc, bedankt voor je feedback. Hopelijk tot snel in de webshop. Groeten Sam van colora.
22 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
18 sep 2023
Dag Nadine, bedankt voor de goede beoordeling. Leuk dat je zo tevreden bent. Succes met de buitenschilderwerken. Groeten Sam van colora.
23 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
18 sep 2023
Dag Kerlijne, bedankt voor je bestelling in de webshop van colora. En voor de goede beoordeling. Hopelijk is het schilderen goed gegaan. Mocht je nog vragen hebben kan je deze steeds sturen naar info@colora.be of de winkels een belletje geven. Groetjes Sam van colora.
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
18 sep 2023
Dag Alexander, bedankt voor fijne beoordeling. Ik vermoed dat je het product al gebruikt zal hebben. Hopelijk is alles goed gegaan. Mocht je nog vragen hierover hebben dan staan we klaar voor je via info@colora.be
WV
wilfried v.
Antwerpen
14 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
18 sep 2023
Dag Wilfried, bedankt om te kopen in de colora webshop. Hopelijk tot snel. Groeten Sam van colora.
9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
11 jul 2023
Dag Luc, bedankt voor de 5 sterren en de fijne feedback. Veel succes met de buitenschilderwerken. Groeten Sam van colora.
9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
11 jul 2023
Dag Cindy, bedankt voor de positieve beoordeling. Leuk dat je onze service weet te waarderen. Hopelijk tot vlug terug in de webshop. Groeten Sam van colora.