colora.be/nl- Logo - Beoordelingen

colora.be/nl
Beoordelingen:

89 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.400 beoordelingen in totaal  

4,73
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 feb 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
colora.be/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De on-line-tool om soort en noodzakelijke hoeveelheid verf te bepalen is een meerwaarde. Levering aan huis krijgt een dikke plus! Dit laatste vooral omdat dit snel en conform de beloofde timing kon, zelfs ondanks de zware pakkage / grote hoeveelheid. De leverende medewerker communiceerde netjes en correct tijdens alle tussenstappen van het leverproces. "Dank", van een ontzettend tevreden klant.

de meest kritische beoordeling

31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verf online besteld en 2 werkdagen later bij ophalen nog meer dan een half uur moeten wachten omdat verf (2l) niet gemaakt was.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor colora.be/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(77)
(7)
Resetten
9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
11 jul 2023
Dag Dany, leuk om te horen dat de bestelling goed zijn weg heeft gevonden naar je. En bedankt voor de goede beoordeling. Groeten Sam van colora.
9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
11 jul 2023
Hoi Mathias, bedankt voor de positieve beoordeling. Leuk dat we je konden helpen met je verfplannen. Veel succes met de binnenschilderwerken. Groeten Sam van colora.
4 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
11 jul 2023
Hoi Danny, leuk om te zien dat je tevreden bent over onze service. Veel succes met de woodair. Groeten Sam van colora.
12 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
13 jun 2023
Dag Tonny, bedankt voor de fijne beoordeling. Veel succes met het schilderen. Mocht je nog vragen hebben dan kan je met deze terecht in de winkels of online via info@colora.be. Groetjes, Sam van colora.