cookinglife.be- Logo - Beoordelingen

cookinglife.be
Beoordelingen:

205 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden205 beoordelingen in totaal  

4,08
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

6 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik kocht 14 witte wijnglazen online. Ze zijn tegen normale snelheid bij mij thuis geleverd. De glazen voldeden qua stijl, look en kwaliteit aan de verwachtingen. Wat me verbaasde was hoe de glazen bij ons aan huis werden geleverd: 2 megagrote kartonnen dozen (60 cm X 60 cm X 60 cm) stonden voor de deur. de eerste doos bevatte 6 glazen, de tweede 8 :-)

Meest relevante negatieve beoordeling

14 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
De enige website waar ik bij een retour al meer dan twee maanden op mijn geld wacht... en nog steeds! Vandaag kreeg ik een antwoord op mijn mail van drie weken geleden (!) dat ik geduld moet hebben vanwege de drukte, terwijl dit dateert van half oktober: ik denk niet dat de eindejaarsdrukte toen al begonnen was. Vooreerst was er al een gedoe om de retour 'goed' te keuren, terwijl de zending geschonden was en het geleverde niet beantwoordde aan de foto op de website. Ik bestel vaak online wegens tijdsgebrek om zelf op stap te gaan maar deze gang van zaken kan ik wel missen! Ik heb niet het gevoel dat de klant gewaardeerd wordt. Ik wil er nog bij vertellen dat ik zelden iets moet terugsturen en waar dit het geval is, is dit binnen de week geregeld.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor cookinglife.be

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Verklaring mail trusted shop

Ik.begrijp de k laatste mail van trusted shop niet ivm mijn niet ontvangen artikel Gaat men mij nu terugbetalen? Ik.kaat mijn eis niet vallen! Ann Fermon
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.be
3 dagen geleden
Beste Ann, Bedankt voor uw review.   Onze excuses dat u de bestelling niet heeft ontvangen, dat spijt ons zeer! 😔 Om dit snel op te lossen, hebben wij een onderzoek gestart bij onze verzendpartner.  We sturen u graag het keukenschort opnieuw toe. Zou u zo vriendelijk willen zijn het adres per e-mail te verifiëren? 📧  We horen graag van u! Veel kookplezier gewenst met het nieuwe schort! 👩‍🍳 Met vriendelijke groet, Team Cookinglife
4 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
alles top !!
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.be
6 mrt 2024
Beste Christine, Bedankt voor je mooie review! We vinden het fijn om te horen dat alles naar wens was. Veel plezier met je aankopen!
IS
Isa S.
Hoboken
4 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Gevonden wat ik zocht.

Gevonden wat ik zocht én goede kwaliteit , snelle levering en aanvaardbare prijs. Zeer tevreden dus.
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.be
4 mrt 2024
Beste Isa, Bedankt voor je mooie review!  We zijn altijd blij om te horen dat onze klanten tevreden zijn, veel plezier met je GreenPan Wokpan en Pannendeksel. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, weet je ons te vinden! Met vriendelijke groet, Team Cookinglife
2 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Stevig robuust materiaal spijtig voor de neutrale insmeerolie die niet meervoorradig is.
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.be
4 mrt 2024
Beste Marc, Bedankt voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe snijplank en magneetstrip. Wat betreft de neutrale insmeerolie, onze excuses voor het ongemak. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn. We zijn hard aan het werk om onze voorraad zo snel mogelijk aan te vullen. Houd onze website in de gaten voor updates. Heb je verder nog vragen? Laat het ons weten! Met vriendelijke groet, Team Cookinglife
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie duidelijke overzichtelijke website. Mooi groot assortiment voor elk wat wils. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle verzorgde levering.
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.be
3 mrt 2024
Beste Hugo, Bedankt voor je mooie review! We zijn blij te horen dat je onze website en assortiment waardeert en dat je tevreden bent met de kwaliteit en levering van je bestelling. Veel plezier met je aankopen en we staan altijd klaar als je nog vragen of behoefte aan meer keukeninspiratie hebt!
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top kwaliteit. Prijs kwaliteit heel goed. Leveringsinformatie prima!
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.be
1 mrt 2024
Beste Lutgart, Wat een fantastische beoordeling, bedankt! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en onze service. We doen ons best om dit altijd zo te houden. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Cookinglife
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super service!!!
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.be
1 mrt 2024
Beste Stef, Bedankt voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat je onze service waardeert. Mocht je in de toekomst nog vragen of behoeften hebben, weet dan dat je altijd bij ons terecht kunt. Met vriendelijke groet, Team Cookinglife
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.be
29 feb 2024
Beste Walter, Bedankt voor je mooie review! We zien je graag weer terug bij Cookinglife. Met vriendelijke groet, Team Cookinglife
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

PAN

Goederen goed checken zodat er geen schaad is. voordelig snelheid en snel reactie.
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.be
29 feb 2024
Beste Naima, Bedankt voor je feedback. We vinden het vervelend om te horen dat je een beschadigd artikel hebt ontvangen. We doen ons best om alle producten met zorg te verpakken. Ik zie dat de kwestie al is opgelost met mijn collega"s.  Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, horen wij het natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Team Cookinglife
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.be
29 feb 2024
Beste Veronique, Bedankt voor je vijfsterrenbeoordeling! Het betekent veel voor ons. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen je graag! Met vriendelijke groet, Team Cookinglife
AM
A M.
Zolder
27 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ondanks dat de glazen schalen goed verpakt waren, zijn deze beschadigd geleverd. Onmiddellijk contact opgenomen met de klantendienst. Na beoordeling van mijn klacht nieuwe schalen toegestuurd gekregen. Correcte afhandeling !
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.be
27 feb 2024
Beste Ann, Bedankt voor je mooie review! Het is erg vervelend dat de glazen schalen beschadigd waren, maar we zijn blij te horen dat we het snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Veel plezier met je nieuwe schalen! Met vriendelijke groet, Team Cookinglife
27 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle reactie en versturen
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.be
27 feb 2024
Beste Ferdinand, Bedankt voor je mooie review! We doen ons best om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen, dus we zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Als je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Cookinglife
27 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
😃😃👍👍👏👏
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.be
27 feb 2024
Beste Sonia, Bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je aankoop.
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima service en snelle levering

Prima service Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.be
26 feb 2024
Beste Micha, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle levering! Inderdaad, als een product op voorraad is, doen we ons best om het de volgende dag al bij je thuis te krijgen. We hopen je snel weer te zien bij Cookinglife! Met vriendelijke groet, Team Cookinglife
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.be
26 feb 2024
Beste Rita, Bedankt voor jouw 5 sterren review! Wij wensen je veel plezier van je Alessi producten. We hopen je snel weer te zien bij Cookinglife! Met vriendelijke groet, Team Cookinglife
25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.be
26 feb 2024
Beste Liv, Bedankt voor je mooie review! We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Cookinglife
25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.be
25 feb 2024
Beste Noel, Bedankt voor je mooie review! We waarderen het enorm dat je de tijd neemt om ons te beoordelen. Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij iets, laat het ons dan gerust weten. We zijn er om je te helpen!
25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Supersnelle service, heel blij met de aankoop
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.be
26 feb 2024
Beste Thomas, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je aankoop en onze snelle service. Dat is precies waar we bij Cookinglife naar streven! We kijken uit naar je volgende bezoek. Met vriendelijke groet, Team Cookinglife
25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
niet
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.be
26 feb 2024
Beste Peter, Bedankt voor je review! We zijn blij dat je tevreden bent met je bestelling. Mocht je in de toekomst vragen of hulp nodig hebben, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Cookinglife
24 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering, alles goed ingepakt, prima service
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.be
25 feb 2024
Beste Lieve, Bedankt voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en de snelle levering. Veel plezier met je aankoop!