wolkyshop.be
Beoordelingen:

159 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden288 beoordelingen in totaal  

4,58
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 okt. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
wolkyshop.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte service. Het enige min puntje : bij het afhaalpunt (Carrefour-bpost, Albertvest 15, 3300 Tienen-België) kon de barcode van mijn bestelling niet gescand worden !!! Gelukkig ben ik daar een vaste klant met een niet alledaagse naam en voornaam en heb ik mijn bestelling toch meegekregen. Mijn tip : meer aandacht besteden aan de barcode de volgende keer !!! Bedankt om dit te lezen ! Voornaam : Fernande Familienaam : Pierre

de meest kritische beoordeling

12 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Schoenen besteld, waren op voorraad, toch meer dan 10 dagen moeten wachten vooraleer ik ze had. Zelf 2X contact op moeten nemen, kreeg steeds een welgemeende sorry maar verder stond er niets tegenover. Schoenen moesten vanuit een winkel rechtstreeks naar mij verstuurd worden, dat was dus niet gebeurd, daar werden ze op attent gemaakt, daarna zijn de schoenen ipv. Naar mij naar het depot gestuurd en zo naar mij. Ook had ik deze besteld met een geschenk er gratis bij, helaas zat ook dit niet erbij, heb nogmaals contact opgenomen, weer sorry, en binnen 2 dagen kreeg ik alsnog m'n geschenk, dus na 3 telefoontjes had ik eindelijk alles. Pffff
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor wolkyshop.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Netjes en op tijd afgeleverd. Zou fijn geweest zijn als er een duidelijke gebruiksaanwijzing bij de producten zou zitten.
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service, goed passende schoenen.
Beoordeling melden
Antwoord van wolkyshop.be
5 feb. 2024
Wij wensen u veel loopplezier. Team Wolkyshop
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles perfect geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van wolkyshop.be
12 dagen geleden
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop. Team Wolkyshop
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
alles was goed
Beoordeling melden
Antwoord van wolkyshop.be
5 feb. 2024
Wij danken u hartelijk voor dit mooie review, hier worden wij blij van. Team Wolkyshop
JJ
Jacq. J.
Kinrooi
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van wolkyshop.be
6 feb. 2024
Hartelijk dank voor deze 5 mooie sterren. Team Wolkyshop
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van wolkyshop.be
5 feb. 2024
Hartelijk dank voor deze 5 mooie sterren. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop. Team Wolkyshop
28 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

uitstekend!

snelle levering, verzorgde verpakking, mooie schoenen die uitsteken passen ( ik heb een brede voet en een hoge wreef)
Beoordeling melden
FK
Fanny K.
Koersel
17 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heerlijke instappers met de perfecte vorm. Makkelijke website. Goede communicatie. Stipte levering en fijn verpakt.
Beoordeling melden
Antwoord van wolkyshop.be
22 jan. 2024
Wat een mooie woorden, hier worden wij blij van. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop. Team Wolkyshop
17 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte en snelle behandeling van bestellingen en retourzendingen. Uiteraard kwaliteitsvolle schoenen!
Beoordeling melden
Antwoord van wolkyshop.be
22 jan. 2024
Hartelijk dank voor dit mooie review. Team Wolkyshop
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede levering. Goede kwaliteit. Enkel de verzending methode liepniet goed
Beoordeling melden
5 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service van wolky , zalige schoenen voor mensen met moelijke voeten !
Beoordeling melden
11 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De beste , makkelijkste en tegelijk modieuze schoenen voor mijn voeten.
Beoordeling melden
Antwoord van wolkyshop.be
22 jan. 2024
Wat een mooie review, hartelijk dank hiervoor. Team Wolkyshop
17 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke foto's en toelichting bij de verschillende schoenen.
Beoordeling melden
Antwoord van wolkyshop.be
22 jan. 2024
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop. Team Wolkyshop
JJ
Jacq. J.
Kinrooi
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
een spaasysteem voor vaste klanten met eventuele kortingen
Beoordeling melden
Antwoord van wolkyshop.be
22 jan. 2024
Wat een mooi bericht, hartelijk dank hiervoor. Team Wolkyshop
11 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
super snelle service en leuke schoenen
Beoordeling melden
Antwoord van wolkyshop.be
24 jan. 2024
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u veel loopplezier! Met vriendelijke groet, Team Wolkyshop
3 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service en snelle levering!
Beoordeling melden
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van wolkyshop.be
22 jan. 2024
Hartelijk dank voor dit mooie review, wij wensen u veel plezier van uw aankoop. Team Wolkyshop
16 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfect.
Beoordeling melden
Antwoord van wolkyshop.be
22 jan. 2024
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop. Team Wolkyshop