wolkyshop.be
Beoordelingen:

196 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden394 beoordelingen in totaal  

4,63
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De communicatie en makkelijk te bestellen zijn absolute pluspunten De verzendfirma daarentegen is iets anders Ze geven je de mogelijkheid om een tweede keer het pakje thuis aanbrengen bieden maar als je dat wilt selecteren dan werkt het niet ook het kiezen van een afhaalpunt werkt niet

Meest relevante negatieve beoordeling

12 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Schoenen besteld, waren op voorraad, toch meer dan 10 dagen moeten wachten vooraleer ik ze had. Zelf 2X contact op moeten nemen, kreeg steeds een welgemeende sorry maar verder stond er niets tegenover. Schoenen moesten vanuit een winkel rechtstreeks naar mij verstuurd worden, dat was dus niet gebeurd, daar werden ze op attent gemaakt, daarna zijn de schoenen ipv. Naar mij naar het depot gestuurd en zo naar mij. Ook had ik deze besteld met een geschenk er gratis bij, helaas zat ook dit niet erbij, heb nogmaals contact opgenomen, weer sorry, en binnen 2 dagen kreeg ik alsnog m'n geschenk, dus na 3 telefoontjes had ik eindelijk alles. Pffff
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor wolkyshop.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
19 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd correcte en fijne afhandeling - zowel bij bestelling als bij eventuele terugzending. Fijn om zo ontspannen online aankopen te mogen doen. Top !
Beoordeling melden
Antwoord van wolkyshop.be
24 jun 2024
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wat fijn dat u zo tevreden bent.. Met vriendelijke groeten, Team Wolky
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en zonder poespas m'n schoenen gekregen
Beoordeling melden
Antwoord van wolkyshop.be
10 dagen geleden
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop. Team Wolky
18 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne winkel, correcte klantendienst
Beoordeling melden
Antwoord van wolkyshop.be
24 jun 2024
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groeten, Team Wolky
20 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Stipt op doorgegeven tijd geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van wolkyshop.be
24 jun 2024
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groeten, Team Wolky
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Bij Wolky loop je op wolken

Ruime keuze en correct geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van wolkyshop.be
10 dagen geleden
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop. Team Wolky
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlugge levering. Goede contacten
Beoordeling melden
Antwoord van wolkyshop.be
9 dagen geleden
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag terug in onze webshop. Team Wolky
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
prima levering en dito schoenen!
Beoordeling melden
Antwoord van wolkyshop.be
10 dagen geleden
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop. Team Wolky
GV
Guy V.
Waregem
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
duidelijke informatieve website
Beoordeling melden
Antwoord van wolkyshop.be
10 dagen geleden
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop. Team Wolky
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
schoenen die perfect zitten
Beoordeling melden
Antwoord van wolkyshop.be
10 dagen geleden
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop. Team Wolky
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Is prefect afgeleverd
Beoordeling melden
Antwoord van wolkyshop.be
9 dagen geleden
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag terug in onze webshop. Team Wolky
18 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering
Beoordeling melden
Antwoord van wolkyshop.be
24 jun 2024
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag terug in onze webshop. Team Wolky
17 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
prijs te hoog
Beoordeling melden
Antwoord van wolkyshop.be
18 jun 2024
Onze prijzen zijn inderdaad hoog maar gelukkig wel zeer betrouwbaar. Er zijn momenteel veel valse websites in de lucht die met goedkope prijzen stunten maar dit is absoluut oplichting. Team Wolky
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
YS
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van wolkyshop.be
9 dagen geleden
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag terug in onze webshop. Team Wolky
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van wolkyshop.be
9 dagen geleden
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag terug in onze webshop. Team Wolky
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van wolkyshop.be
10 dagen geleden
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop. Team Wolky
23 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van wolkyshop.be
24 jun 2024
Bedankt voor de 5 sterren. Groeten, Team Wolky