lampenlicht.be- Logo - Beoordelingen

lampenlicht.be
Beoordelingen:

1.875 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden19.956 beoordelingen in totaal  

4,57
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 10 dec. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
lampenlicht.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

10 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Recent verhuisd naar een appartement waar enkel gloeilampen in de meest basic socket hingen. Dus had ik toch een 9 lampen voor binnen en 3 lampen voor buiten nodig. Dat kan je een klein fortuin kosten, of je koopt bij lampenlicht. De keuze die ze er hebben is niet terug te vinden in geen enkele winkel waar ik ooit geweest ben. Letterlijk duizenden verschillende modellen. En de prijzen variëren zodanig dat je er met een beperkt budget toch duur lijkende lampen vind. 3 dezelfde design lampen voor in de living nog geen 100 euro. 2 spatwaterdichte wandlampen voor buiten voor 32 euro. En ze verkopen niet alleen goedkopere modellen, wanneer je per se een kunstwerk van een bekende designer aan je muur of plafond wilt en daar 1000 euro voor wilt dokken hebben ze dat ook. Persoonlijk heb ik alle lampen in 4 orders besteld, en het langste dat ik heb moeten wachten was 2 dagen. De rest was er gewoon de volgende dag. Let wel je krijgt waarvoor je betaald. De lampen die goedkoop zijn is voor 95% plastic. Echter eens tegen het plafond lijkt het zwart gepoedercoat staal met melkglas. Echter wel led met afstandsbediening waardoor je de kleurtint kunt afstellen net als het aantal lummen. En dat voor een 33 euro. Voor dezelfde lamp in staal en glas betaal je makkelijk meer dan 100 euro. Voor elk budget en elke smaak hebben ze keuze in overvloed.

de meest kritische beoordeling

23 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling met ordernummer 54000448591 dateert van dinsdag, 16 mei ll. om ongeveer 15:30 à 16:00 u. De slogan op de webshop van lampenLicht.be "indien vóór 22:00 u. besteld, wordt uw pakket de volgende dag bij u thuis geleverd" is waardeloos. We zijn vandaag dinsdag, 23 mei en het pakket is nog steeds niet geleverd. Meer nog, ik ontving sinds vorige week geen enkel bericht, ook geen Track en Trace. Het pakket is dus blijkbaar nog niet klaar bij de leverancier ??? Ik blijf dus ondertussen met lege handen, terwijl de bestelling onmiddellijk betaald werd. Het mag duidelijk zijn: dat doe ik nooit meer, de leverancier komt in een machtspositie waardoor willekeur niet ondenkbaar is. Jozef Tobé
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lampenlicht.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Jammer dat er geen rekening gehouden worden met vragen????

ik ben helemaal niet tevreden over de service, had onmiddellijk na bestelling een melding gemaakt voor de levering, nog voor dat jullie de bestelling hadden klaargemaakt en doorgegeven aan Post Nl; hier werd totaal geen rekening mee gehouden wat er voor gezorgd heeft dat we niet wisten hoe de levering verlopen is daar we niet thuis waren. Ook Post Nl heeft alle berichten genegeerd en de doos gewoon voor een totaal gesloten woning gezet, alle rolluiken naar beneden. Er is bijgevolg ook niet afgetekend voor ontvangst. De antwoorden die ik kreeg op mijn mails waren allesbehalve klantvriendelijk wat ik ten zeerste betreur. Een compensatie is best wel op zijn plaatst.
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.be
8 feb. 2024
Goedemorgen, bedankt voor je beoordeling via Trusted Shops. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent met onze service. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We nemen later vandaag contact met je hierover op. Sfeervolle groet, team Lampenlicht
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb gemeld dat ik een kapotte led lamp heb meegestuurd gekregen. Echter krijg ik geen reactie op mijn mail gehad. Dat is geen goede service na verkoop.
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.be
9 feb. 2024
Goedemiddag, Bedankt voor je beoordeling op Trusted Shops. Wat vervelend om te lezen dat je een defecte lamp hebt aangekregen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We zien helaas geen enkele mail van je terug. Heb je deze misschien aan onze noreply mail gestuurd? Anders hadden we je zeker al lang geholpen. We zullen je hierover zo snel mogelijk contacteren. Met sfeervolle groeten Lampenlicht
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Staanlamp met zwarte lampenkap gekocht: bij levering blijkt de kap beschimmeld en ruikt ze muf... Lampenlicht gecontacteerd. Ik wacht op reactie.
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.be
7 feb. 2024
Goedemiddag, Bedankt voor je beoordeling op Trusted Shops. Wat vervelend om te lezen dat je een beschadigde lampenkap hebt ontvangen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We zullen je hierover vandaag nog contacteren en hopen tot een goede oplossing te komen. Met sfeervolle groet Lampenlicht
11 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling is betaald en niet ontvangen. Ze vinden het order niet ???...
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.be
12 dagen geleden
Goedemiddag, bedankt voor je beoordeling via Trusted Shops. Vervelend dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We nemen later vandaag contact met je op. Sfeervolle groet team Lampenlicht
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Niet wat ik verwacht voor de prijs
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.be
13 uur geleden
Goedemiddag, bedankt voor je beoordeling via Trusted Shops. Wat vervelend om te lezen dat de verwachting niet voldoet. Onze excuses! We nemen later vandaag contact met je op. Sfeervolle groet, team Lampenlicht
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

bestelling onmiddellijk geannuleerd en toch verstuurd

Had een verkeerde bestelling geplaatst en onmiddellijk geannuleerd. Men heeft die echter toch opgezonden en dus niet terugbetaald.
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.be
23 jan. 2024
Goedemiddag, Bedankt voor je beoordeling op Trusted Shops. Vervelend om te horen dat we niet in de mogelijkheid waren je bestelling op tijd te annuleren. We doen er altijd alles aan om bestellingen dezelfde dag nog de deur te laten uitgaan. Door de drukte zijn we helaas ook niet in de mogelijkheid om mails binnen het uur te beantwoorden of te lezen. Je kunt via onze website de bestelling retour aanmelden en dan ontvang je alsnog een terugbetaling als de zending bij ons weer binnen is. Met sfeervolle groeten Lampenlicht
7 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product beschadigd geleverd, onmiddellijk gemeld en 4 dagen later nog steeds geen reactie op mijn melding.
Beoordeling melden
13 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
ALS het licht kapot is moet je de lamp wegsmijten. de lamp is niet vervangbaar.??????????????????
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.be
18 jan. 2024
Beste, Bedankt voor je berichtje, Dit is een lamp met een niet vervangbare ledlamp in dit kan je dus niet vervangen, Als dit stuk is moet je inderdaad en nieuwe lamp kopen. mochten er nog vragen zijn,horen we het graag . Sfeervolle groet
15 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Veel te duur voor de bedenkelijke kwaliteit. Levergarantie (daags nadien) klopt nooit!
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.be
19 jan. 2024
Goedemorgen, Bedankt voor je beoordeling op Trusted Shops. Wat vervelend om te horen dat je schijnbaar slechte ervaringen hebt opgedaan bij lampenlicht. Graag weten we wat het precieze probleem is en willen we je dan ook vragen om ons een mailtje te sturen naar info@... zodat we je zo goed mogelijk kunnen verder helpen. Met sfeervolle groet wendy
29 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.be
4 jan. 2024
Goedemorgen, bedankt voor je beoordeling. We zien dat je ons hebt beoordeeld met 1 sterren zonder toelichting. We horen het heel graag indien we iets voor je kunnen betekenen. Met sfeervolle groet, Yvonne - Team lampenlicht.
15 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Geen bestelling ontvangen. Lampenlicht is onbereikbaar.

Ik heb een bestelling gemaakt met ordernummer 54000477672 op vrijdag 08/12. Ik heb tot heden niets ontvangen. Lampenlicht heeft tot heden ook niet gereageerd op mijn mail van 12/12.
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.be
27 dec. 2023
Goedemorgen, bedankt voor je review op trusted shops, ik neem vandaag nog even contact met je op via mail/telefoon. Met sfeervolle groet, Team lampenlicht
20 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb nog steeds niks ontvangen. Contact nemen gaat niet, enkel om terug te sturen 😬 Post NL stelt steeds uit.
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.be
27 dec. 2023
Goedemiddag, bedankt voor je review op trusted shops, we hebben je een mail gestuurd om dit op te lossen. We horen het graag wanneer we nog iets voor je kunnen betekenen! Voor nu een fijne dag toegewenst! Met sfeervolle groet, Team lampenlicht
29 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

J'ai demandé depuis plusieur jour de…

J'ai demandé depuis plusieurs jour de modifier les coordonnées de facturation. Je n'ai toujours rien reçu
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.be
1 dec. 2023
Bonjour, Pour que la facture soit mise à jour, cela peut prendre 30 jours à compter du moment où vous avez demandé la modification. Dès que la facture sera mise à jour, nous vous l'enverrons immédiatement Cordialement
DJ
Dirk J.
Brugge
27 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik wacht nog steeds op antwoord op mijn mail aan jullie gericht
Beoordeling melden
3 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De lamp was niet mooi afgewerkt en er zaten vlekken op.
Beoordeling melden
30 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
The color of the light is not the same of the picture
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.be
5 dec. 2023
Good afternoon, thank you for your review via trusted shops. What a disappointment to read that the colour does not quite match our website. Our apologies for the inconvenience! We will get back to you later today. Best regards, team Lampandlight
18 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling blijft veel te lang achterwege.
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.be
23 dec. 2023
Beste, Bedankt voor je berichtje, we hebben je een mail gestuurd met de info over je levering. mochten er nog vragen zijn horen we het graag. sfeervolle groet. wendy
21 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Betaling
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.be
28 dec. 2023
Goedemorgen, bedankt voor je review op trusted shops, ik neem vandaag nog even contact met je op via mail/telefoon. Met sfeervolle groet, Team lampenlicht
2 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

fout adres.

Mijn bestelling is naar een fout adres gestuurd (terwijl het correcte adres op de orderbevestiging stond) en retour genomen. Ik heb ondertussen niks meer vernomen wat er met mijn bestelling gaat gebeuren... spijtig. vriendelijke groet, Marleen
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.be
7 nov. 2023
Bedankt voor je bericht. Vervelend om te horen dat het bezorgen van je bestelling niet goed is gegaan. Wij zullen contact met je opnemen om te kijken hoe we dit voor je kunnen oplossen. Een sfeervolle groet, Team Lampenlicht