lampenlicht.be- Logo - Beoordelingen

lampenlicht.be
Beoordelingen:

1.875 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden19.956 beoordelingen in totaal  

4,57
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 10 dec. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
lampenlicht.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

10 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Recent verhuisd naar een appartement waar enkel gloeilampen in de meest basic socket hingen. Dus had ik toch een 9 lampen voor binnen en 3 lampen voor buiten nodig. Dat kan je een klein fortuin kosten, of je koopt bij lampenlicht. De keuze die ze er hebben is niet terug te vinden in geen enkele winkel waar ik ooit geweest ben. Letterlijk duizenden verschillende modellen. En de prijzen variëren zodanig dat je er met een beperkt budget toch duur lijkende lampen vind. 3 dezelfde design lampen voor in de living nog geen 100 euro. 2 spatwaterdichte wandlampen voor buiten voor 32 euro. En ze verkopen niet alleen goedkopere modellen, wanneer je per se een kunstwerk van een bekende designer aan je muur of plafond wilt en daar 1000 euro voor wilt dokken hebben ze dat ook. Persoonlijk heb ik alle lampen in 4 orders besteld, en het langste dat ik heb moeten wachten was 2 dagen. De rest was er gewoon de volgende dag. Let wel je krijgt waarvoor je betaald. De lampen die goedkoop zijn is voor 95% plastic. Echter eens tegen het plafond lijkt het zwart gepoedercoat staal met melkglas. Echter wel led met afstandsbediening waardoor je de kleurtint kunt afstellen net als het aantal lummen. En dat voor een 33 euro. Voor dezelfde lamp in staal en glas betaal je makkelijk meer dan 100 euro. Voor elk budget en elke smaak hebben ze keuze in overvloed.

de meest kritische beoordeling

23 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling met ordernummer 54000448591 dateert van dinsdag, 16 mei ll. om ongeveer 15:30 à 16:00 u. De slogan op de webshop van lampenLicht.be "indien vóór 22:00 u. besteld, wordt uw pakket de volgende dag bij u thuis geleverd" is waardeloos. We zijn vandaag dinsdag, 23 mei en het pakket is nog steeds niet geleverd. Meer nog, ik ontving sinds vorige week geen enkel bericht, ook geen Track en Trace. Het pakket is dus blijkbaar nog niet klaar bij de leverancier ??? Ik blijf dus ondertussen met lege handen, terwijl de bestelling onmiddellijk betaald werd. Het mag duidelijk zijn: dat doe ik nooit meer, de leverancier komt in een machtspositie waardoor willekeur niet ondenkbaar is. Jozef Tobé
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lampenlicht.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd zeer te vreden, laatste bestelling lampje te kort in doosje alsook lampje gebroken in ander doosje. Bestelling bleef ook op zich wachten, na telefonisch contact bleek één van de producten niet leverbaar. Dan maar afgesproken alles te leveren die kon, bij aankomst bestelling was alles toch geleverd... bizar...
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Als ontvangen product is het zelfs mooier dan op de site. Mooi te combineren lampen. Goed en veilig verpakt en snelle levering. Prachtig en bedankt hiervoor
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering. Op de sie stond vermeld dat er 30 procent korting was. Die heb ik echter niet gehad op mijn bestelling; mijn korting was minder
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel gemakkelijk het terug brengen van de bestelling
Beoordeling melden
JG
johan g.
mol belgie
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte regeling , gewenst wat ik gehoopt had .
Beoordeling melden
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Mooie lamp zoals verwacht.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Degelijk verpakt en snelle verzending
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering en goede kwaliteit
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Razend snelle levering.
Beoordeling melden
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leuke lamp
Beoordeling melden
JW
Josiane W.
Ruisbroek Brabant
23 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden