moowy.beReviews

: 1.636Uitstekend

4,73

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 4 feb. 2019
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
moowy.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij moowy.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 4 feb. 2019
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
moowy.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij moowy.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor moowy.be

472 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.636 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


3 mei 2022
Ik ben uiterst tevreden over Moowy! Het zijn zeer goede graszaden en meststoffen. Maar ook krijg je alle info die je nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken. Sinds ik Moowy heb leren kennen, ben ik eigenlijk een beetje gepassioneerd (misschien zelfs geobsedeerd) geraakt om mijn grasmat tot in de perfectie te krijgen. Misschien ligt het aan Louis die op YouTube met veel passie over gras vertelt? Het zou best kunnen :D Misschien een tip voor de webshop: Het aanbod nog iets verbreden? Vb. een bodemanalyse testkit aanbieden.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


21 apr. 2022 
Het is echt veel te weinig wat je krijgt. Op de verpakking staat in 2 richtingen zaaien, en geschikt is voor 50m2. Dit is absoluut niet juist. Jammer want product lijkt me wel in orde. Ik had verticuteer pakket genomen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor moowy.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(6)
 Geverifieerde beoordeling
22 sep. 2022
Vet ligt al 2 weken op mijn gazon , na heel veel regen is het nog altijd niet weg korrels zijn nog zoals ze gestrooid zijn , en had voor 250 m2 vet besteld , was nooit genoeg wat ik kreeg voor mijn gazon
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jul. 2022
het kan aan de ondergrond liggen, maar ik heb geen resultaat.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jul. 2022
Zending nog altijd niet terecht
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 mei 2022
heel slecht zaad komt heel slech t op dat van de aldi vele malen beter
Beoordeling melden
Antwoord van moowy.be
31 mei 2022
Dag Henk, Wat jammer om te lezen dat de zaden niet goed kiemden. We zouden hier graag nog even contact over hebben dus we sturen je een bericht en dan hopen we dit naar volle tevredenheid voor je op te kunnen lossen. Anders dan de graszaadmengsels die je bij de supermarkten kunt aanschaffen zijn al onze mengsels meerjarig en van goede kwaliteit waarop we streng controleren in het productieproces. Groene groet, Team MOOWY
 Geverifieerde beoordeling
29 mrt. 2022
Geen handleiding
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 mei 2022
-
Beoordeling melden
Antwoord van moowy.be
4 mei 2022
Beste klant, We hebben prettig contact via e-mail gehad en begrijpen de teleurstelling met betrekking tot de verpakking (geen emmers) en de vertraging van de levering. Het spijt ons voor het ongemak, mochten we nog iets voor je kunnen betekenen dan zouden we graag nog even contact hebben via hello@moowy.be. We hopen dat de kwaliteit van onze producten wel goed zal bevallen. Vriendelijke groeten, Team MOOWY