Certificaat voor Feestartikelen.be

No. X1DA257431770B6323C62BB02A7EE7401
 

Geldig vanaf
20-10-2017
Geldig tot
14-04-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Feestartikelen.be



Uitstekend

4.61/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 94 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Feestartikelen.be al 142 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
12-09-2018
20-09-2018
Super vlot , goede kwaliteit . Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
05-08-2018
13-08-2018
snel geleverd, goede opvolging mogelijk via PC, correcte inhoud van bestelling. Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-08-2018
Besteldatum
04-08-2018
11-08-2018
Geen mail ontvangen bij vertrek van pakje ,
4.33
Goed

Feestartikelen.be antwoordt: 13-08-2018
Deze wordt door PostNL verzonden en zou in uw spambox kunnen zitten.

Datum van publicatie
11-08-2018
Besteldatum
03-08-2018
11-08-2018
Vlotte service, snelle antwoorden via hun mail, goede projectbeschrijving, ..
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2018
Besteldatum
02-08-2018
09-08-2018
Geen mail ontvangen wanneer pakje zou verstuurd worden of waar het gevolgd kon worden ,.
Voor de rest tevreden
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-08-2018
Besteldatum
31-07-2018
08-08-2018
Een super vlugge service. Alles was prima in orde.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-08-2018
Besteldatum
30-07-2018
06-08-2018
Alles ziet er mooi uit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-08-2018
Besteldatum
27-07-2018
06-08-2018
Alles in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-08-2018
Besteldatum
27-07-2018
03-08-2018
Prachtige glittergordijnen voor een vriendelijk prijsje.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2018
Besteldatum
27-07-2018
02-08-2018
Alles was prima en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-07-2018
Besteldatum
18-07-2018
25-07-2018
Volledig naar wens geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
09-07-2018
16-07-2018
alles was perfect in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
02-07-2018
09-07-2018
Prima service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
02-07-2018
09-07-2018
Alles perfect inorde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
28-06-2018
09-07-2018
Mooi de dag erna ontvangen, goedkoop prijs kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2018
Besteldatum
01-07-2018
07-07-2018
Open verpakking van aangekocht gerief, weet dus niet of er nog helium in de tank zit.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
04-07-2018
Besteldatum
19-06-2018
04-07-2018
Levering was snel en correct. De rode loper was van papierkwaliteit en minder duurzaam. De heliumtank die ik bestelde om ballonnen te vullen kon nadien niet worden afgeleverd bij Ivago. Ivago meldde me dat de lege tank moet teruggenomen worden door de leverancier, dus ik heb extra werk om die terug naar jullie te verzenden. Het lijkt me een goed idee om dit duidelijk te vermelden bij het artikel.
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-07-2018
Besteldatum
24-06-2018
02-07-2018
Alles snel en correct geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2018
Besteldatum
24-06-2018
01-07-2018
Snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2018
Besteldatum
24-06-2018
01-07-2018
Super, we gaan een feestje bouwen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-06-2018
Besteldatum
21-06-2018
23-06-2018
Super snelle levering Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-06-2018
Besteldatum
20-06-2018
22-06-2018
Zeer snel en correct en goede opvolging
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
11-06-2018
18-06-2018
Ik had expliciet gevraagd niet bij de buren te leveren heb toch even moeite moeten doen om mijn pakket te vinden
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
11-06-2018
18-06-2018
Super snel, kan niet beter
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2018
Besteldatum
09-06-2018
16-06-2018
Ik had het product steviger verwacht maar ben toch blij dat ik het besteld heb
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
14-06-2018
Besteldatum
06-06-2018
14-06-2018
Snelle levering en goeie communicatie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2018
Besteldatum
04-06-2018
11-06-2018
Snelle levering en prima materiaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2018
Besteldatum
04-06-2018
11-06-2018
super snelle verzending
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2018
Besteldatum
04-06-2018
11-06-2018
Goede service, na het sturen van een email was het probleem meteen opgelost. Heel vriendelijk en snel geholpen
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-06-2018
Besteldatum
31-05-2018
08-06-2018
Onvolledige bestelling, doch snelle nalevering
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-06-2018
Besteldatum
27-05-2018
04-06-2018
Alles zoals verwacht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2018
Besteldatum
28-05-2018
04-06-2018
Tevreden over spullen en levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-05-2018
Besteldatum
22-05-2018
29-05-2018
Alles is op tijd toegekomen. Bedankt hiervoor.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-05-2018
Besteldatum
22-05-2018
29-05-2018
Snelle levering, originele producten en verzorgd ingepakt ... heel tevreden :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
16-05-2018
24-05-2018
heel goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2018
Besteldatum
14-05-2018
22-05-2018
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-05-2018
Besteldatum
13-05-2018
22-05-2018
er was een product beschadigd doordat verpakt ik te kleine doos; kwaliteit van de producten is vrij matig; we kregen het beschadigde product onmiddellijk terug betaald
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
09-05-2018
21-05-2018
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-05-2018
Besteldatum
09-05-2018
17-05-2018
super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2018
Besteldatum
08-05-2018
15-05-2018
Super
5.00
Uitstekend

Feestartikelen.be klantbeoordeling

Feestartikelen.be

Specialist in versiering en decoratie!

Feestartikelen.be werd op 20-10-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Feestartikelen.be is de nr. 1 in versiering en decoratie voor verjaardagen, kinderfeestjes en themafeesten. In deze webwinkel bestel je gemakkelijk, veilig en snel. Je hebt de mogelijkheid om achteraf te betalen en ontvangt je producten vaak al binnen 1 dag. Vanwege de grote collectie doe je snel ideeën en inspiratie op voor een origineel en geslaagd feest. Of het nu om een verjaardag gaat of een buurt- of bedrijfsfeest. Er is altijd iets leuks te vinden zodat je de juiste sfeer creëert. Ontdek het zelf!

Contact
Wiekenweg 12
8181 AX Heerde
Nederland
info@feestartikelen.nl
Feestartikelen.be
Winkel-exploitant
Henk van Zon Feestartikelen B.V.
Wiekenweg 12
8181 AX Heerde
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 05052133
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
J.H. van Zon
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Feestartikelen.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.