Feestartikelen.be- Logo - Beoordelingen

Feestartikelen.be
Beoordelingen:

179 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden763 beoordelingen in totaal  

4,60
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 okt 2017
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Feestartikelen.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

10 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Site gevonden via google. Ik heb al de decoratie en behoren bij hun gevonden die ik nodig heb. Zijn ook de goedkoopste want heb wel prijsvergelijking gedaan. Alles perfect opgestuurd en ook heel snelle levering! Dank u wel en dikke pluim!

de meest kritische beoordeling

13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
2 artikelen zijn prima, het derde, het kruis met 5 paaltjes om erin te schroeven om ringen omheen te gooien vertoont in het midden een te groot gat, waardoor het paaltje er niet in geschroefd kan worden en dus los staat. Telkens je met de ringen gooit, valt het om. Ik zou graag een oplossing weten ofwel moet ik het terugsturen
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Feestartikelen.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Is aan de dure kant. Maar hetgeen ik wilde , vond ik niet in een gewone winkel.
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Productjes waren top, alleen was de doos zeer gedeukt toegekomen.
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede service, werd correct op de hoogte gehouden van levering
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Top service ... alles volgens plan en op tijd geleverd
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
scherpe prijs, goede communicatie, snelle levering
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service, prima prijs kwaliteit verhouding
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Alles oké

Op tijd geleverd ! Goed verpakt !!!
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Besteld en een dag later geleverd
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Eerlijke communicatie.
Beoordeling melden
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd
Beoordeling melden
WV
walter v.
grobbendonk
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snelle service
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
LD
Leen D.
Sint-Pieters-Leeuw
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
prul foto komt niet overeen
Beoordeling melden
10 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Site gevonden via google. Ik heb al de decoratie en behoren bij hun gevonden die ik nodig heb. Zijn ook de goedkoopste want heb wel prijsvergelijking gedaan. Alles perfect opgestuurd en ook heel snelle levering! Dank u wel en dikke pluim!
Beoordeling melden