Decorunner- Logo - Beoordelingen

DecorunnerReviews

: 61Uitstekend

4,80

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
Decorunner is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Decorunner kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 29 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
Decorunner is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Decorunner kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Decorunner

49 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

61 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor Decorunner

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(39)
(10)
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Bij mijn bestelling lukte het niet om de -10% code in te geven , had alles geannuleerd om in de loop van de dag nog eens te proberen. Ik werd opgebeld door de firma , deze hebben mij terug een code gegeven en vriendelijk verder geholpen . Prima service .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden 
het bestelde product ziet er heel degelijk uit, de speelmat ziet er ook heel leuk uit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Mooi product , en betaalbaar , daarnaast goede service , betrouwbaar .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Snel en precies op maat. Goed verpakt ook. Fijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
de service, het contact
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022
Goede service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Vlotte bestelling en snelle levering Ook nog 10% welkomstkorting gekregen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
De kortingscode en snelle service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Goede kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 okt. 2022
Snelle levering en tapijt was goed verpakt, ook van de kwaliteit van het tapijt zijn we tevreden. We hadden wel in de opmerking gevraagd om af te snijden op 2m30, omdat je telkens per 50 cm moet bestellen, maar dat was niet gedaan. We hebben dit wel vlot zelf kunnen doen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 okt. 2022
Uitmuntende service! Ik had een foutje gemaakt in de bestelling en Decorunner heeft dat fantastisch opgelost. Erg tevreden met hun service en het product!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 okt. 2022
netjes afgeleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2022
Snel geleverd en precies de mat die ik nodig had , helemaal mijn goesting !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 okt. 2022 
van X X.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Goede verhouding prijs - kwaliteit, snelle levering, vlot en persoonlijk contact ivm de bestelling!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 sep. 2022
Zeer snelle levering 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Beoordeling melden