Decorunner- Logo - Beoordelingen

DecorunnerReviews

: 87Uitstekend

4,72

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Decorunner is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Decorunner kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 29 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Decorunner is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Decorunner kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Decorunner

71 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

87 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


23 dec. 2022
Wij kwamen op de web-site er niet uit qua kleur. Na een mailtje: de twee stalen werden verstuurd. Deze kwamen niet aan, na feedback, werden terstond twee nieuwe stalen opgestuurd. Onze keus, de uiteindelijke loper valt zeer in de smaak! Nogmaals dank voor de uitmuntende service!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


8 dagen geleden
Bij de bestelling zat er een bug in de webshop waarbij bestellen van het gewenste product in de gewenste afmeting onmogelijk was. Moeilijk telefonisch bereikbaar. Na de uiteindelijke bestelling was het opvolgings- en leveringsproces nogal gebrekkig. Wel tevreden over het product.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Decorunner

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
(56)
 Geverifieerde beoordeling
22 dec. 2022
Keurig en netjes en snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 dec. 2022
Fijne service. Op mijn vraag of ik een loper langer dan de standaard maten kon bestellen werd er direct contact opgenomen. Dit was geen enkel probleem.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 nov. 2022
De kortingscode en snelle service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
 
het bestelde product ziet er heel degelijk uit, de speelmat ziet er ook heel leuk uit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 nov. 2022
Mooi product , en betaalbaar , daarnaast goede service , betrouwbaar .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
de service, het contact
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Bij mijn bestelling lukte het niet om de -10% code in te geven , had alles geannuleerd om in de loop van de dag nog eens te proberen. Ik werd opgebeld door de firma , deze hebben mij terug een code gegeven en vriendelijk verder geholpen . Prima service .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Snel en precies op maat. Goed verpakt ook. Fijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022
Goede service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 okt. 2022
netjes afgeleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 okt. 2022
Uitmuntende service! Ik had een foutje gemaakt in de bestelling en Decorunner heeft dat fantastisch opgelost. Erg tevreden met hun service en het product!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2022
Snel geleverd en precies de mat die ik nodig had , helemaal mijn goesting !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 okt. 2022
 
van X X.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 okt. 2022
Snelle levering en tapijt was goed verpakt, ook van de kwaliteit van het tapijt zijn we tevreden. We hadden wel in de opmerking gevraagd om af te snijden op 2m30, omdat je telkens per 50 cm moet bestellen, maar dat was niet gedaan. We hebben dit wel vlot zelf kunnen doen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 sep. 2022
Zeer snelle levering 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 sep. 2022
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Beoordeling melden