anteros.shop- Logo - Beoordelingen

anteros.shopReviews

: 48Uitstekend

4,70

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 mei 2020
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
anteros.shop is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij anteros.shop kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 27 mei 2020
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
anteros.shop is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij anteros.shop kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor anteros.shop

10 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

48 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor anteros.shop

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
11 okt. 2022
Heb nog niets ontvangen , wordt pas in de namiddag/vanavond bezorgt , maar verwacht dat Anteros goeie service biedt.
Beoordeling melden
Antwoord van anteros.shop
11 okt. 2022
Hartelijk dank voor je beoordeling, nog voor het pakje is geleverd! We zitten hier met een primeur want dit heeft nog niemand gedaan :) Laten we hopen dat straks alles goed verloopt. In het slechtste geval kun je je beoordeling nog aanpassen. Groeten vanuit België en nog veel plezier met je bestelling!
 Geverifieerde beoordeling
18 okt. 2022 
van Guy v.
Zoals steeds mijn bestelling zonder problemen ontvangen. Love this webshop!!!
Beoordeling melden
Antwoord van anteros.shop
19 okt. 2022
Bedankt voor de 5 sterren, en voor de mooie beoordeling! Zo weten wij ook dat we goed bezig zijn :) Veel plezier nog met je bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Zeer snelle verzending ( voor 12u besteld en de volgende dag geleverd) en kwalitatief goede produkten .
Beoordeling melden
Antwoord van anteros.shop
15 sep. 2022
Hartelijk dank voor je beoordeling! We zijn blij dat alles goed is verlopen met de levering :)
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Netjes behandeld en vlotte levering
Beoordeling melden
Antwoord van anteros.shop
17 aug. 2022
Leuk dat je even de tijd hebt genomen om een beoordeling te plaatsen! We zijn blij dat alles goed is verlopen. Dankjewel.
 Geverifieerde beoordeling
8 aug. 2022
TEST nl
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 mrt. 2022
Snelle correcte service. Hoeveelheidskorting.
Beoordeling melden
Antwoord van anteros.shop
28 mrt. 2022
Leuk dat je even de tijd hebt genomen om een beoordeling te plaatsen. Daar zijn wij heel blij mee. We doen ons best om alle pakjes de volgende werkdag te leveren, al is dat niet altijd gemakkelijk in deze drukke tijden. Dankjewel!
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022
Een ontzettende snelle levering! Toppie
Beoordeling melden
Antwoord van anteros.shop
5 jul. 2022
Hartelijk dank voor je beoordeling. Die is ook toppie :) En veel plezier nog met je aankoop!
 Geverifieerde beoordeling
11 jun. 2022
Snelle levering en top producten!
Beoordeling melden
Antwoord van anteros.shop
12 jun. 2022
Dankjewel voor je top-beoordeling! Daar zijn wij heel blij mee :)
 Geverifieerde beoordeling
25 jan. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van anteros.shop
28 mrt. 2022
Bedankt voor de 5 sterren! We nemen dit als een compliment en gaan ervan uit dat je plezier hebt gehad met je aankoop :)
 Geverifieerde beoordeling
5 dec. 2021
Beoordeling melden
Antwoord van anteros.shop
28 mrt. 2022
Bedankt voor de 4 sterren! Als niet alles naar wens is verlopen dan nodigen we je uit om met ons contact op te nemen. Wij zijn een en al oor. Misschien tot binnenkort.