easytoys.be
Beoordelingen:

702 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.604 beoordelingen in totaal  

4,58
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Had tepelklemmen besteld samen met nog andere artikelen omdat het promoties waren. De pluim op 1 van de klemmen was afgebroken. Een mailtje gestuurd en ze hebben direct een nieuw setje opgestuurd. Dat was goede service. Had ook een flogger met handvat besteld van 39,95 euro maar na een paar slagen he’d ik het staafje nog alleen vast. Niet de beste kwaliteit. Ga het zelf wel lijmen..

de meest kritische beoordeling

6 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Eitje was toch niet zo goedkoop. Dus verwacht je dat het langer werkt dan 1 keer of een half jaar! Helaas was dit niet het geval. De trilling en grote van dit eitje was zeker in orde en heerlijke vibraties. Dus ik keek echt uit naar de 2 de x Maar wat een teleurstelling. Het werkte gewoon niet meer. Wat ik erg vond na 1 x gebruik. Volgens moj is dit Chinese brol. Ik raad daarom dit eitje niet aan maar wel eentje van een degelijk en goed merk bijvoorbeeld Lovense Lush 2 of 3 deze zijn top alsook de App is poepsimpel en veel variatie. Jammer van mijn geld.
CD
Carla D.
Bertem
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor easytoys.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super service maar niet altij de beste kwaliteit

Had tepelklemmen besteld samen met nog andere artikelen omdat het promoties waren. De pluim op 1 van de klemmen was afgebroken. Een mailtje gestuurd en ze hebben direct een nieuw setje opgestuurd. Dat was goede service. Had ook een flogger met handvat besteld van 39,95 euro maar na een paar slagen he’d ik het staafje nog alleen vast. Niet de beste kwaliteit. Ga het zelf wel lijmen..
Beoordeling melden
Antwoord van easytoys.be
7 mei 2024
Bedankt voor het delen van je ervaring Dirk! Fijn dat we je snel konden helpen met de tepelklemmen. Sorry dat de flogger niet helemaal aan je verwachtingen voldeed. We zullen ons best doen om de kwaliteit in de gaten te houden. Onthoud dat als er iets mis is met een product, we altijd een oplossing kunnen vinden. Gewoon even contact opnemen met onze klantenservice en we regelen het voor je. Als je nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, laat het ons dan weten. We zijn er voor jou! Vriendelijke groet, Adriën
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Geheel tevreden

Qua producten heeft Easytoys mij nog nooit teleurgesteld en de leveringen vinden altijd netjes plaats op het moment dat je gekozen hebt. Ze hebben ook leuke blogposts, trouwens. (-;
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben heel tevreden van het privé pakketje en de goede verzending en de spullen werken ook zeer goed.
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
correcte beschrijving van de producten en snelle levering
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Aanrader

Doet wat beloofd. Geleverd zoals beloofd. Ik ben tevreden en ga zeker nog shoppen hier
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Masturbator is zoals beschreven. Je kan er zeker en vast van genieten!
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Tevreden klant! Super! Fijne site + klantenservice Ook anoniem
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Handige website Eerlijke informatie Anonieme verzending
Beoordeling melden
Antwoord van easytoys.be
29 apr 2024
Heel erg bedankt voor je enthousiaste review! Geweldig om te horen dat je onze website handig vindt en te spreken bent over de eerlijke informatie en anonieme verzending. We doen ons best om het zo makkelijk en prettig mogelijk te maken voor onze klanten. Tot de volgende keer! Groetjes, Adriën
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De service en de snelle levertijden zijn fantastisch!
Beoordeling melden
Antwoord van easytoys.be
3 mei 2024
Heel erg bedankt voor je super review Sandro! We zijn blij dat je zo tevreden bent over onze service en snelle levertijden. We doen ons best om het elke keer weer waar te maken. Blijf ons in de gaten houden, we hebben nog veel meer voor je in petto! :-) Vriendelijke groet, Adriën
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie producten en efficiënte service. Thumbs up !
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heel gebruiksvriendelijk en zeer zacht materiaal
Beoordeling melden
JD
Jarno D.
Zelzate
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte levering, op tijd en zeer verzorgd.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel en correct de producten zijn geweldig
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed, snel, discreet, prijskwaliteit
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelheid, volledigheid en kortingen
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Nog niet geprobeerd, lijkt me leuk
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijzen en snelle verzending
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Top kwaliteit, snelle levering
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede prijzen
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle en betrouwbare levering
Beoordeling melden