webshop.chocolates-sweets.be/nl/- Logo - Beoordelingen

webshop.chocolates-sweets.be/nl/Reviews

: 5.624Uitstekend

4,84

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 jan. 2015
Laatst gewijzigd op: 2 apr. 2023
webshop.chocolates-sweets.be/nl/ is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij webshop.chocolates-sweets.be/nl/ kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 12 jan. 2015
Laatst gewijzigd op: 2 apr. 2023
webshop.chocolates-sweets.be/nl/ is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij webshop.chocolates-sweets.be/nl/ kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor webshop.chocolates-sweets.be/nl/

647 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

5.624 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


27 feb. 2023
Het aanbod is zeer divers, voor elk wat wils... om als cadeau door te sturen naar binnen- en buitenland. Veilige verpakking (coolverpakking tijdens warme dagen) voor transport. Gaat het (zelden!) even mis door de courier naar de bestemming, dan doen de zaakvoerders er alles aan om dit te verhelpen met de courier. Het persoonlijk contact, telefonisch en via mail, met de zaakvoerders, vind ik heel fijn

de meest kritische beoordeling


16 mei 2022
 
There was nothing wrong with your chocolates and champagne which I ordered as a gift for a special day and I hope they were enjoyed However my complaint is with the carrier you used DHL. I paid an extra 25 euro for them to be delivered on a special day and they did not arrive until 3 days later. Also I had to pay another £25 in order for DHL to deliver my gift to my friend. This present was already very expensive and cost an extra 50 euros. I'm very sorry but I will not be ordering from your shop again. I cannot understand why I was charged all this extra when the Easter eggs I ordered did not come with a customs charge?? I have ordered from you in the past because the chocolates were the best and the freshest but this cannot be true for chocolates that were kept in a depot by DHL for 5 days.

Beoordelingen voor webshop.chocolates-sweets.be/nl/

Filter
 Sorteren 
Relevantie
 Geverifieerde beoordeling
18 feb. 2023
2 bonbons beschadigd door overmatige druk.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Er was een deel van de Bretagne Pralines beschadigd. Bij één van de dozen was de onderste laag geplet. Nochtans was er geen zichtbare schade aan de piepschuim verpakking. We kunnen dus niet echt zeggen wat de oorzaak was.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Spijtig dat mijn bestelling geannuleerd werd. Ik was ziek en had de betaling niet afgerond. Moet ik nu alles opnieuw bestellen?
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Was niet duidelijk voor wie colis bestemd waren. Blijkbaar zat kaart onderaan. Had beter gekunt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 mei 2022
Levering was slecht, door dat het pakket zoek was. Schuld van vervoerder! Ik had om melk , wit en marsepein gevraagd . Zat maar 1 met marsepein in de 1 kg doos en slecht aangeveven op de site
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 jun. 2022
Deze bestelling werd een week te vroeg afgeleverd. Hoop dat de houdbaarheid voldoende is. Verpakking was uitstekend
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 apr. 2022
Lekkere paaseitjes , dure verzendkosten in verhouding tot de prijs van de eitjes
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 apr. 2022
Beoordeling melden