webshop.chocolates-sweets.be/nl/- Logo - Beoordelingen

webshop.chocolates-sweets.be/nl/Reviews

: 5.303Uitstekend

4,81

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 jan. 2015
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
webshop.chocolates-sweets.be/nl/ is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij webshop.chocolates-sweets.be/nl/ kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 12 jan. 2015
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
webshop.chocolates-sweets.be/nl/ is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij webshop.chocolates-sweets.be/nl/ kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor webshop.chocolates-sweets.be/nl/

584 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

5.303 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


4 dec. 2021
Goede en snelle website. Duidelijke links, duidelijke foto’s en omschrijvingen. Bestelproces eenvoudig te doorlopen. Goederen werden snel verstuurd, waren zéér goed verpakt (marsepein is vrij teer en snel bekrast en/of vervormd - de marsepeinen zak ‘fruit’ die ik thuisgestuurd kreeg was ongeschonden én de stuks ‘fruit’ waren niet op-/in elkaar gedrukt, uniek!). Kers op de al zeer mooie taart was het zakje met drie chocolaatjes dat aan de zending was toegevoegd. Beslist een aanrader! Ik moet alleen nog uitvinden hoe ik een doos met alleen witte- en melkchocolade bonbons kan samenstellen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


16 mei 2022 
There was nothing wrong with your chocolates and champagne which I ordered as a gift for a special day and I hope they were enjoyed However my complaint is with the carrier you used DHL. I paid an extra 25 euro for them to be delivered on a special day and they did not arrive until 3 days later. Also I had to pay another £25 in order for DHL to deliver my gift to my friend. This present was already very expensive and cost an extra 50 euros. I'm very sorry but I will not be ordering from your shop again. I cannot understand why I was charged all this extra when the Easter eggs I ordered did not come with a customs charge?? I have ordered from you in the past because the chocolates were the best and the freshest but this cannot be true for chocolates that were kept in a depot by DHL for 5 days.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor webshop.chocolates-sweets.be/nl/

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden 
De bestellingen wordt telkens uitstekend opgevolgd, rekening houdend met de opmerkingen van de klant. Alles wordt zeer degelijk ingepakt en geleverd zoals beloofd. De pralines zijn steeds vers. Dus helemaal niets te klagen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden 
Duidelijke site, snelle levering, heerlijk assortiment, mooie cadeauverpakking, leuk om te geven (en te krijgen)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Van zodra de betaling geregeld was, werd het pakketje verstuurd. Prima service dus!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Goede kwaliteit, netjes ingepakt, er was niets kapot.. helemaal tevreden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Snel geleverd en neties verpakt. Het was heerlijk. Volgende keer een kilo
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
We zijn heel erg blij met jullie heerlijke bonbons bestellen regelmatig
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 uur geleden
Alles was in orde : goed verpakt, verse producten en op tijd ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Zeer goede communicatie. Snelle levering, netjes en stevig verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Mooi en super lekker assortiment, en snelle levering! Ga zo door!👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Duidleijke website en keurig nette bezorging. Mooi op tijd binnen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Mooi en zo lekker dat de ontvangers bleven snoepen, vertelden ze.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden 
Heerlijke Liquerbonbons en snelle en goed verpakte bezorging
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022
Prima . Ik gebruik deze als cadeautje voor mijn collega’s.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Jammer dat het niet op de afgesproken datum bezorgt is,
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Goede klantenservice + goede prijs/kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022 
aangename ervaring en makkelijke webshop ; )
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
vlotte bestelmodule en levering ter plaatse
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Heerlijke bonbons en super snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Snelle levering en duidelijke website
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022 
ALTIJD correcte zending en levering.
Beoordeling melden