Certificaat voor webshop.chocolates-sweets.be/nl/

No. X3EEA0C4703325A256EF83DF97A13994B
 

Geldig vanaf
12-01-2015
Geldig tot
11-01-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor webshop.chocolates-sweets.be/nl/



Uitstekend

4.86/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 730 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft webshop.chocolates-sweets.be/nl/ al 2.059 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
10-10-2019
Ik heb bijna 3dagen moeten wachten op mijn levering .maar een goede vriend heeft dan het pakket aangenomen terwijl ik gewoon thuis was en geen chauffeur gezien heb
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
07-10-2019
Lekker chocolade die snel en goed verpakt geleverd wordt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-10-2019
Besteldatum
28-09-2019
05-10-2019
de levering is in goede orde ontvangen england fleetwood bedankt daar voor
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
04-10-2019
lekkere chocola en zeer snel geleverd. Super. Ik ga vaker bij jullie bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
25-09-2019
04-10-2019
prijs/kwaliteit/service is zeker een feit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
04-10-2019
Lekkere pralines , zeer vlugge levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
04-10-2019
Betreft kwaliteit en verwachting 10/10 maar fragiliteit 8/10 sommige pralines waren gebarsten ( lichtjes) door de levering . Maar ik ben eindelijk blij dat je ze online kunt kopen en dat is perfect goed voor de feestdagen of verjaardagen of om te geven als geschenk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
27-09-2019
04-10-2019
De levering was zoals gevraagd in de opmerking bij de bestelling.
Service was ook uitstekend, vriendelijk personeel.
Qua producten heb ik nog niet veel feedback gekregen maar de feedback die ik wel al heb, is positief.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
27-09-2019
04-10-2019
Snelle levering en perfecte verpakking Heel lekkere, suikerarme bonbons
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
04-10-2019
Heel tevreden van jullie Bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
19-09-2019
04-10-2019
toen wij vorig jaar de bestelling geplaatst hebben kregen we onmiddellijk feedback en kregen we een schitterende ondersteuning.
deze maal heb ik na het versturen van de mail een dag later nog eens moeten bellen om feedback te krijgen.

vorig jaar kregen wij ook een korting van 10 en nu slechts van 5 ;-)
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
24-09-2019
04-10-2019
Alles is prima naar wens verlopen
Zorgvuldig ingepakt, goed beschermd. Op tijd geleverd.
Lekkere pralines.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-10-2019
Besteldatum
26-09-2019
03-10-2019
De producten smaken erg lekker, Top
Contact via mail is snel en goed
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-10-2019
Besteldatum
28-09-2019
03-10-2019
De bestelling is ontvangen door de persoon voor wie ze bedoeld was, ik heb de pralines natuurlijk niet geproefd, maar veronderstel dat ze goed waren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-10-2019
Besteldatum
24-09-2019
03-10-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-10-2019
Besteldatum
21-09-2019
03-10-2019
Zoals altijd, werd onze bestelling met veel zorg verpakt en heel stipt verstuurd.
Dank je wel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-10-2019
Besteldatum
26-09-2019
01-10-2019
Prachtig verpakt Zeer snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-09-2019
Besteldatum
26-09-2019
30-09-2019
Ik ben heel tevreden Bedankt Leonidas :-)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
30-09-2019
Geweldige service , heerlijke producten prima alles zeer naar tevredenheid
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-09-2019
Besteldatum
26-09-2019
30-09-2019
Producten zij goed maar de verzending trekt op niets
Komen niet aan de deur steken een briefje in de brievenbus
En je kan hetzelf gaan halen in een andere gemeente
Verzending is dus zeer slecht
2.00
Matig

webshop.chocolates-sweets.be/nl/ antwoordt: 03-10-2019
Blij om te horen dat u tevreden bent over onze producten Spijtig te horen dat u niet tevreden bent over de levering. Aangezien er een briefje in de brievenbus zat, moet de DPD chauffeur toch bij u aan de deur geweest zijn. GLS werkt met een tweede aanbieding de volgende werkdag. Elke vervoerder heeft zijn methode, voor de ene klant is een ophaalpunt interessanter dan een extra dag onderweg. MVG

Datum van publicatie
30-09-2019
Besteldatum
26-09-2019
30-09-2019
Ik ben zeer enthousiast over alles, gewoon over alles Ik blijf klant.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-09-2019
Besteldatum
24-09-2019
30-09-2019
zeer tevreden zoals bij voorgaande bestellingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-09-2019
Besteldatum
25-09-2019
30-09-2019
Goeie chocolade die je zelf kan kiezen en snel geleverd. geweldig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-09-2019
Besteldatum
24-09-2019
29-09-2019
uistekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-09-2019
Besteldatum
24-09-2019
28-09-2019
Binnen 2 werkdagen binnen in NL
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-09-2019
Besteldatum
24-09-2019
28-09-2019
snel geleverd, uitstekende artikelen, heerlijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
22-09-2019
27-09-2019
alles perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
19-09-2019
27-09-2019
Alles in orde.....producten....levering en vooral zeer goeie verpakking.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
19-09-2019
27-09-2019
Alles perfect, óók de nieuwe herfstpralines . Alleen de levering was jammer, pralines op donderdag besteld, op vrijdag was het al in het magazijn. Maar pakket is pas maandag toegekomen.
Was een jammer puntje
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
24-09-2019
27-09-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
20-09-2019
27-09-2019
Perfect
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
27-09-2019
Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
27-09-2019
Uitstekende webshop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
26-09-2019
alles was fantastisch
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
26-09-2019
alles dik in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
24-09-2019
dank je voor de snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
23-09-2019
De kwaliteit van de bonbons is perfect
Een tractatie, werkelijk
Zien er prachtig uit en de verpakking is chique
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2019
Besteldatum
19-09-2019
23-09-2019
5 lekker
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
23-09-2019
Zag er perfect verzorgd uit...waardevol cadeau om te geven .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
20-09-2019
Alles correct is zeker zijn vijf sterren waard
5.00
Uitstekend

webshop.chocolates-sweets.be/nl/ klantbeoordeling

webshop.chocolates-sweets.be/nl/

Leonidas Online Shop - Fresh Belgian Chocolates

webshop.chocolates-sweets.be/nl/ werd op 12-01-2015 gecertificeerd door Trusted Shops.

Ontdek onze heerlijke Belgische Leonidas pralines, chocolade en delicatessen en geschenken. Vers en optimaal aan huis of bedrijf geleverd in heel Europa!

Contact
Neerhofstraat 3
8470 Gistel
België
info@chocolates-sweets.be
webshop.chocolates-sweets.be/nl/
Winkel-exploitant
D&J Projects VOF
Neerhofstraat 3
8470 Gistel
België
Handelsregister
KBO 0555.664.795
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Jeroen Lernout
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met webshop.chocolates-sweets.be/nl/.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.