webshop.chocolates-sweets.be/nl/- Logo - Beoordelingen

webshop.chocolates-sweets.be/nl/
Beoordelingen:

478 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.262 beoordelingen in totaal  

4,87
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

10 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
De levering was redelijk snel. Wat voor mij beter mocht was een bevestigingsmail van je bestelling onmiddellijk na het betalen zoals bij bijna elke andere winkel. Pas als de levering vertrekt (in mijn geval na 2 dagen) krijg je pas een email. Ik heb maw geen bevestiging dat ik een bestelling heb gedaan na het betalen. De producten waren in orde alsook de leuke extra 2 pralines. De keuze in de advocaat van gouden haan is beperkt en mag wat meer uitgebreider zijn.

Meest relevante negatieve beoordeling

22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leonidas is gekend, geen probleem. Wat de levering betreft groot probleem. Ik had levering links over of tussen de tuinpoort gevraagd. De doos werd rechts over het de draad geleverd. Slecht, heel Slecht. Ik heb een hond en wat als die de doos pralines had open gemaakt en de chocolade opgegeten? Dan hadden jullie een probleem. Een hond overleeft dit niet. Ik ben Nederlandstalig en verwacht dat de chauffeur van GLS een minimum kent om de juiste handelingen te doen en niet op eigen initiatief te handelen. Bedankt om hier nota can te nemen.
GN
Gudrun N.
Tervuren
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor webshop.chocolates-sweets.be/nl/

Filter
 Sorteren  
Relevantie
AB
Arnold b.
julianadorp
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Jullie maken waar wat jullie aanbieden. Echt super goede keuze menu, en wat je besteld wordt ook verzonden. Beter ik zou het echt niet weten. Wat ik wel weet in nederland is dit niet te vinden. Ik ben trots op jullie. Ik ben vanaf nu vaste klant.
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top van bestellen tot de levering, in de puntjes verzorgd, behulpzame klantendienst, snelle levering, heerlijke pralines. Aanrader!
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Super goede service. Bestelde rond 13u in België en was de volgende dag rond 16u in Polen. 1200km verder. Super gewoon.
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product van goede kwaliteit. Is goed verpakt met een duidelijke omschrijving van iedere bonbon en snel geleverd.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
telefonisch heel snel geholpen en bestelling was er de dag erna mist bijbetaling voor express levering
Beoordeling melden
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Rien à dire tout est bien emballé Et les pralines très bonne Et très rapide à la livraison
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk om te bestellen , goed op de hoogte gehouden van de leveringstijd , snel geleverd
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden

Mooi op tijd en goed verpakt (en ook zeer lekkere pralines, maar dat wist u al natuurlijk)
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling in Spanje goed ontvangen, degelijk verpakt, snelle levering
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
perfect! vlugge levering en goed verpakt, niets op aan te merken
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel verzonden. Watertanden hoefde niet lang te duren!
Beoordeling melden
EV
Erna v.
Almere
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heerlijke chocolade, veel keus en snel geleverd
Beoordeling melden
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte bestelling, Vlotte levering.
Beoordeling melden
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Was wat ik verwacht had gewoon goed
Beoordeling melden
Antwoord van webshop.chocolates-sweets.be/nl/
24 mei 2024
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, blij te vernemen dat u heel tevreden bent over onze producten en service. Alsook onze dank om de tijd te nemen om een beoordeling te schrijven. Met vriendelijke groeten, Leonidas Online Shop Gistel
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Topservice, zeer klantvriendelijk
Beoordeling melden
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super fijne en snelle levering
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles netjes verpakt en lekker
Beoordeling melden
JP
Jan P.
Putte
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
alleen de verzending is duur
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en goede levering
Beoordeling melden
LM
Louis M.
Antwerpen
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden