webshop.chocolates-sweets.be/nl/- Logo - Beoordelingen

webshop.chocolates-sweets.be/nl/
Beoordelingen:

501 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.186 beoordelingen in totaal  

4,86
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 jan 2015
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
webshop.chocolates-sweets.be/nl/ voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

10 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
De levering was redelijk snel. Wat voor mij beter mocht was een bevestigingsmail van je bestelling onmiddellijk na het betalen zoals bij bijna elke andere winkel. Pas als de levering vertrekt (in mijn geval na 2 dagen) krijg je pas een email. Ik heb maw geen bevestiging dat ik een bestelling heb gedaan na het betalen. De producten waren in orde alsook de leuke extra 2 pralines. De keuze in de advocaat van gouden haan is beperkt en mag wat meer uitgebreider zijn.

de meest kritische beoordeling

27 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ondanks het feit dat ik mail heb gestuurd over de bonbons en de pralines die ik heb ontvangen is mijn probleem niet verholpen. Ik heb 2 kg aan bonbons besteld Helaas was de bestelling niet gevarieerd genoeg. Dat wil zeggen dat er maar een paar unieke bonbons zaten in de dozen die ik heb ontvangen en voor de rest waren de dozen aangevuld met wat er in de dozen zou passen. Ik heb € 63 betaald aan 2 kg bonbons ik zal nooit meer bij deze webshop bestellen. bovendien waren sommige bonbons geplet. De meneer waar ik mee contact heb gehad wilde graag gelijk krijgen dan dat hij mij wilde helpen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor webshop.chocolates-sweets.be/nl/

Filter
 Sorteren  
Relevantie
EN
Esther N.
Zaventem
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Leonidas Eerste keuze!

Altijd lekkere eitjes. Netjes op tijd geleverd. Echter, jammer dat de papiertjes van de pure eitjes er half af hingen.
Beoordeling melden
11 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
was een smakelijke ervaring
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gemakkelijk
Beoordeling melden
Antwoord van webshop.chocolates-sweets.be/nl/
1 apr 2024
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, blij te vernemen dat u heel tevreden bent over onze producten en service. Alsook onze dank om de tijd te nemen om een beoordeling te schrijven. Met vriendelijke groeten, Leonidas Online Shop Gistel
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van webshop.chocolates-sweets.be/nl/
1 apr 2024
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, blij te vernemen dat u heel tevreden bent over onze producten en service. Alsook onze dank om de tijd te nemen om een beoordeling te schrijven. Met vriendelijke groeten, Leonidas Online Shop Gistel
25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Niet goed verpakt

Eén van de doosjes was opengegaan omdat de verpakking van alle doosjes niet goed was. De doosjes waren niet opgesloten en konden in de overdoos tegen elkaar aan stoten waardoor één de doosjes helemaal open was gegaan en de eitjes los in de overdoos lagen. Is niet fijn als je ze cadeau wil geven.
Beoordeling melden
Antwoord van webshop.chocolates-sweets.be/nl/
4 mrt 2024
Dag Yvonne, het spijt ons te vernemen dat één van de doosjes is opgegaan tijdens het transport. U mag ons steeds een foto sturen wanneer er schade zou zijn. Excuses voor het ongemak ! Met vriendelijke groeten, Leonidas Online Shop Gistel
21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Transportbedrijf DPD laat steken vallen, Gelukkig nemen de zaakvoerders her ernstig op en volgen op de voet. Verder qua product en presentatie TOP!
Beoordeling melden
Antwoord van webshop.chocolates-sweets.be/nl/
24 feb 2024
Beste Jean-Pierre, de communicatie door DPD was inderdaad in eerste instantie niet correct, excuses daarvoor. Het pakket was fout gesorteerd en kwam daardoor één dag later aan in het afhaalpunt dan voorzien. Blij te vernemen dat alle lekkernijen werden gesmaakt, dat is het voornaamste hé. Met vriendelijke groeten, Leonidas Online Shop Gistel
25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede kwaliteit. De marsepein vruchten waren precies niet de kwaliteit van Leonidas.
Beoordeling melden
Antwoord van webshop.chocolates-sweets.be/nl/
27 jan 2024
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, blij te vernemen dat u heel tevreden bent over service. Wat de marsepein betreft hebben we geen idee wat er minder zou kunnen zijn, deze komen wekelijks vers binnen. Onze dank om de tijd te nemen om een beoordeling te schrijven. Met vriendelijke groeten, Leonidas Online Shop Gistel
19 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Je wordt heel goed op de hoogte…

Je wordt heel goed op de hoogte gebracht dat is heel aangenaam
Beoordeling melden
Antwoord van webshop.chocolates-sweets.be/nl/
24 feb 2024
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, blij te vernemen dat u heel tevreden bent over onze producten en service. Alsook onze dank om de tijd te nemen om een beoordeling te schrijven. Met vriendelijke groeten, Leonidas Online Shop Gistel
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles was ok
Beoordeling melden
Antwoord van webshop.chocolates-sweets.be/nl/
24 feb 2024
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, blij te vernemen dat u heel tevreden bent over onze producten en service. Alsook onze dank om de tijd te nemen om een beoordeling te schrijven. Met vriendelijke groeten, Leonidas Online Shop Gistel
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van webshop.chocolates-sweets.be/nl/
24 feb 2024
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, blij te vernemen dat u heel tevreden bent over onze producten en service. Alsook onze dank om de tijd te nemen om een beoordeling te schrijven. Met vriendelijke groeten, Leonidas Online Shop Gistel
31 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
De bestelde goederen werden tijdig op het juiste adres geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van webshop.chocolates-sweets.be/nl/
7 jan 2024
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, blij te vernemen dat u heel tevreden bent over onze producten en service. Alsook onze dank om de tijd te nemen om een beoordeling te schrijven. Met vriendelijke groeten, Leonidas Online Shop Gistel
27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
De correcte en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van webshop.chocolates-sweets.be/nl/
7 jan 2024
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, blij te vernemen dat u heel tevreden bent over onze producten en service. Alsook onze dank om de tijd te nemen om een beoordeling te schrijven. Met vriendelijke groeten, Leonidas Online Shop Gistel
1 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van webshop.chocolates-sweets.be/nl/
7 jan 2024
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, blij te vernemen dat u heel tevreden bent over onze producten en service. Alsook onze dank om de tijd te nemen om een beoordeling te schrijven. Met vriendelijke groeten, Leonidas Online Shop Gistel
24 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van webshop.chocolates-sweets.be/nl/
7 jan 2024
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, blij te vernemen dat u heel tevreden bent over onze producten en service. Alsook onze dank om de tijd te nemen om een beoordeling te schrijven. Met vriendelijke groeten, Leonidas Online Shop Gistel
10 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
De levering was redelijk snel. Wat voor mij beter mocht was een bevestigingsmail van je bestelling onmiddellijk na het betalen zoals bij bijna elke andere winkel. Pas als de levering vertrekt (in mijn geval na 2 dagen) krijg je pas een email. Ik heb maw geen bevestiging dat ik een bestelling heb gedaan na het betalen. De producten waren in orde alsook de leuke extra 2 pralines. De keuze in de advocaat van gouden haan is beperkt en mag wat meer uitgebreider zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van webshop.chocolates-sweets.be/nl/
15 okt 2023
Beste Shana, hartelijk dank om de tijd te nemen om ons te beoordelen. Wij sturen steeds een bevestigingsmail uit na het plaatsen van de bestelling, alsook een mail met de factuur na ontvangst van de betaling. Hebt u deze niet ontvangen dan ? Misschien zijn deze in de spam terecht gekomen ? Het assortiment advokaat was vroeger groter, maar van sommige soorten hebben we minder verkoop, waardoor we enkel nog de best verkopende soorten aanbieden. Dank voor uw begrip. Met vriendelijke groeten, Leonidas Online Shop Gistel
1 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
De service vond ik erg goed, goede terugkoppeling en jullie hebben mijn kleine verzoek kunnen inwilligen. Ik was het zelf vergeten om te vragen maar ik had papieren tasjes willen hebben omdat ze kado waren (weliswaar stond er in mijn mail dat ze kadootjes waren).
Beoordeling melden
4 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind de orangettes van Leonidas de allerlekkerste! Helaas waren ze bij de laatste bestelling erg plakkerig en kan ik ze niet aan gasten presenteren. Daar kreeg ik een reactie op van Leonidas dat ze vers waren. Daar kan ik dus niks mee.
Beoordeling melden
Antwoord van webshop.chocolates-sweets.be/nl/
14 jun 2023
Beste Els, wij hebben u geantwoord dat het plakken van de orangettes verschilt van oogst tot oogst van de sinaasappelen, de sinaasappelschil kan meer of minder sap bevatten die ervoor zorgt dat de orangettes meer of minder plakken. Hieraan kan weinig gedaan worden, dit heeft uiteraard geen invloed op de smaak of kwaliteit. We begrijpen wel dat het vervelend kan zijn als ze plakken. MVG, Leonidas Online Shop Gistel.
15 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb nu voor de tweede keer erg plakkerige orangettes ontvangen. Vier doosjes. Twee ervan om cadeau te doen. Dat is toch niet prettig.
Beoordeling melden
26 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Was voor een cadeautje. Was zeer gemakkelijk en snel besteld. Minpunt geen geschenk verpakking mogelijk. Enkel kerstverpakking.
Beoordeling melden
Antwoord van webshop.chocolates-sweets.be/nl/
3 dec 2023
Dag Koen, bedankt voor uw beoordeling. Vanaf midden november schakelen wij inderdaad over op onze eindejaarsverpakking. U kan altijd een uitzondering vragen op opmerkingen bij het afronden van uw bestelling. Met vriendelijke groeten, Leonidas Online Shop Gistel