Spelonk.be- Logo - Beoordelingen

Spelonk.beReviews

: 1.887Uitstekend

4,92

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 31 aug. 2020
Laatst gewijzigd op: 5 jun. 2023
Spelonk.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Spelonk.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 31 aug. 2020
Laatst gewijzigd op: 5 jun. 2023
Spelonk.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Spelonk.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Spelonk.be

608 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.887 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


30 dec. 2022
Lokale spellenwinkel had de spellen die ik wilde niet, dus gekozen voor spelonk. Veel keuze aan spellen voor prima prijzen. Duidelijke beschrijvingen en links naar handige filmpjes bij alle spellen. Snelle verzending naar Nederland, netjes en compact ingepakt in hergebruikte doos (pluspunt voor mij, yay voor geen papierverspilling). De website is wat onhandig op telefoonbrowser, maar dat is het enige minpuntje wat ik kan vinden

de meest kritische beoordeling


18 aug. 2022
Op de website stond dat mijn bestelling maandag zou verzonden worden. Uiteindelijk werd ze woensdag pas verzonden zodat ik het ontving op donderdag ipv dinsdag.
Beoordeling melden

Beoordelingen voor Spelonk.be

Filter
 Sorteren 
Relevantie
 Geverifieerde beoordeling
4 mei 2023
Heel fijn dat bestellingen kunnen worden toegevoegd aan bestellingen die eerder zijn gedaan, maar nog niet zijn geleverd, want dit bespaart verzendkosten. Jammer dat de verwachte leveringsdatum voor een pre-order niet wordt aangepast op de website. Het is al maanden later, maar The Loop Fur Brigade wordt nog steeds op januari 2023 verwacht.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 apr. 2023
Leuk assortiment, goede levertermijn. Bestellingservaring kan nog net iets beter(mobiel adaptieve site). Out of stocks zijn zeer jammer. Mijn mandje zou veel voller zijn geweest...
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 mrt. 2023
Snel antwoord op vragen overzichtelijke website
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 mrt. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 feb. 2023
zeer correct en snel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 feb. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 okt. 2022
Bestelling in verwachting. Aangezien ik drie spellen als pre-order heb gekocht, heb ik nog niets binnen en kan ik ook geen volledige review schrijven. De website is duidelijk, de prijzen zijn schappelijk, ze hebben een groot aanbod en het wat makkelijk om een account aan te maken waar alles terug te vinden is. Tot zover dik naar verwachting en nu is het wachten tot december wanneer mijn laatste spel hopelijk wordt bezorgd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jul. 2022
Bestelling online gemaakt, direct betaald online met de optie om de goederen op te halen. Alles lag klaar bij ophaling en vriendelijk ontvangen. Geen opmerkingen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 feb. 2023
Heel fijn dat er in het bestelformulier een optie staat om de verzending te combineren met een nog openstaande bestelling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 okt. 2022
Iets sneller producten op voorraad hebben of iets meer of sneller bijbestellen. Gratis verzending bij een bepaald bedrag.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 nov. 2022
De juiste spellen worden aangeboden, helemaal in begin preorder,nog tikkeltje duurder soms.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2023
Website kan een refresher gebruiken maar levering en keuze is top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
Correcte en snelle verzending van het bestelde materiaal.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 dec. 2022
vlotte service. pakken goed verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 okt. 2022
Snelle levering, zeer goed verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 okt. 2022
Groot aanbod maar soms Dure prijzen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 dec. 2022
 
Snelle verzending, prima verpakt!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Beoordeling melden