Spelonk.be- Logo - Beoordelingen

Spelonk.be
Beoordelingen:

478 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.223 beoordelingen in totaal  

4,96
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 31 aug. 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Spelonk.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

2 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hele fijne webshop waar ik al jaren bestel. Heel breed assortiment waar de nieuwste spellen en zelfs lastig te krijgen promos te vinden zijn. Snelle verzending en de mogelijkheid om stapelkorting te krijgen is ook erg fijn. Voor de rest ook lof voor de hele goede klantenservice en communicatie. Ik kan Spelonk aan iedereen aanraden en heb geen twijfel dat de fysieke winkel ook top is!
TF
T. F.
Alphen

de meest kritische beoordeling

27 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn pakketje was in de regen buiten gelegd omdat ik niet thuis was, waarschijnlijk kunnen jullie er niks aan doen maar gaat het om de chauffeur van dhl
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Spelonk.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Meerdere goeie ervaringen, tijdige leveringen, uitgebreide stock en snelle antwoorden wanneer ik vragen stel. Ik krijg niet automatisch facturen op bestellingen en daar vraag ik dan achter maar het zou makkelijk zijn als ik die wel kreeg (de orders zie ik in de historiek maar niet de facturen zelf)
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke webshop, snelle levering, duidelijkheid in wat verlangd wordt. het feit dat het spellenaanbod ruim is (en beduidend verder gaat dan de 'standaard' goede spellen) is ook een belangrijke.
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Groot aanbod voor een goede prijs

Goede prijzen, snelle service, ruim aanbod. Speciaalzaak zonder de meerkost die daar vaak aanhangt. Bestel er nu reeds enkele jaren 80% van mijn bordspellen, tot nu toe geen enkele klacht.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Epic

Snelle reacties, snelle verwerking en super snelle levering. Veel artikelen waar ik in Nederland niet aan kan komen. Al met al top en zeker voor herhaling vatbaar❤️
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en goede verzending. Nog nooit problemen gehad, ik bestel hier vaker en zal dat ook blijven doen.
Beoordeling melden
23 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijne spellen winkel. Snelle verzending. Diverse malen hier een spel gekocht, altijd prima ervaring
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Eén van mijn favoriete online spellenwinkels

Ruim assortiment, goede prijzen, goed verpakt, vlotte verzending, fijne klantenservice.
Beoordeling melden
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Een schatkamer

Leuke winkel , een schatkamer ! Wij kochten een cadeautje voor een jarige .
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goede winkel

Goede prijzen. Snelle levering. Eindelijk mijn gamegen!c supplier gevonden.
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Excellent service and good prices

Good selection of games for good prices. Also the service is excellent.
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering, artikelen in perfecte staat ontvangen. Top!
Beoordeling melden
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel snel en goede staat in de winkel zelf ook heel vriendelijk
Beoordeling melden
MK
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wederom zeer tevreden. Besteld en de volgende dag ontvangen.
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle ondersteuning en prima spelen. Echt een aanrader!
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden

Zeer snelle levering. Goed verpakt. Uitstekend
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Rapid service, game well wrapped. Thank you!
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke webshop. Snelle levering.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en heel goed verpakt 👌🏼
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed verpakt, snelle service
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Top service! Snel geleverd.
Beoordeling melden