Spelonk.be- Logo - Beoordelingen

Spelonk.beReviews

: 1.506Uitstekend

4,92

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 31 aug. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
Spelonk.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Spelonk.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 31 aug. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
Spelonk.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Spelonk.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Spelonk.be

533 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.506 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


15 okt. 2022
Bestelling in verwachting. Aangezien ik drie spellen als pre-order heb gekocht, heb ik nog niets binnen en kan ik ook geen volledige review schrijven. De website is duidelijk, de prijzen zijn schappelijk, ze hebben een groot aanbod en het wat makkelijk om een account aan te maken waar alles terug te vinden is. Tot zover dik naar verwachting en nu is het wachten tot december wanneer mijn laatste spel hopelijk wordt bezorgd.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


22 jan. 2022
Het product had een ongekleurde doorzichtige kaarthouder moeten zijn, in plaats daarvan kreeg ik een groen gekleurde doorzichtige kaartenhouder aan, waardoor het resultaat minder is dan gehoopt en de kaart erin minder leesbaar.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Spelonk.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
Vlot en geweldig. Ik waardeer ontzettend hoe attent bordspelwinkeliers met bestellingen omgaan en Spelonk is geen uitzondering.
Beoordeling melden
Antwoord van Spelonk.be
12 nov. 2022
Bedankt Henri!
 Geverifieerde beoordeling
17 uur geleden
Echt top dat mijn pakje -op donderdag besteld- op zaterdag bezorgd werd bij ons weekend verblijf, precies op de afgesproken plek. Heel tevreden!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Supervriendelijke mensen. Ze hebben echt veel kennis over de spelletjes die ze verkopen. Ze geven ook goeie tips, bedankt daarvoor trouwens 😉
Beoordeling melden
Antwoord van Spelonk.be
12 nov. 2022
Bedankt Dimitri! Met plezier :)
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Overzichtelijk. Niet te druk. Juiste info op juiste plek. Kortingstructuur is niet altijd duidelijk, kan transparanter.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Zeer goed aanbod. Prompte reactie. Voortreffelijk afgeleverde spellen (zowel tijd als kwaliteit en verpakkingswijze).
Beoordeling melden
Antwoord van Spelonk.be
13 dagen geleden
Bedankt!
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Veel verschillende producten. Goede prijskwaliteit. Verzending naar Nederland is uitstekend en snel.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
Perfecte, snelle levering. Niets op aan te merken.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Snelle verzending en prima verpakking.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022
Snelle en super service,graag weer
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
Nette rappe levering 👌
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
De juiste spellen worden aangeboden, helemaal in begin preorder,nog tikkeltje duurder soms.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
De levering is top en snel!👌🏼 Service is ook heel top!🤩 Producten zijn ook top!💗
Beoordeling melden
Antwoord van Spelonk.be
11 nov. 2022
Bedankt!!
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Goede selectie aan bordspellen aan een faire prijs. Snelle en goede bezorging.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Snelle en goede communicatie, goede prijzen, spellen goed verpakt
Beoordeling melden
Antwoord van Spelonk.be
10 dagen geleden
Bedankt voor je feedback :)
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Snel bezorgd. Goed en degelijk verzonden (fijn!)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Vlot geholpen, snelle levering, prima producten!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Snelle levering en netjes ingepakt:)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Goede service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022
top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 uur geleden
Beoordeling melden