Certificaat voor Foto Konijnenberg.be

No. X4DBF5385C86456026F4F90C45010BA42
 

Geldig vanaf
14-11-2017
Geldig tot
13-11-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Foto Konijnenberg.be



Uitstekend

4.56/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 734 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Foto Konijnenberg.be al 3.507 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-11-2019
Besteldatum
25-10-2019
17-11-2019
Ik was zelfs verrast dat mijn bestelling van vrijdag, reeds op zaterdag geleverd werd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
03-09-2019
12-11-2019
niets mis met de produkten, maar een betere vergelijkingstabel en uitleg zou welkom zijn
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
06-11-2019
09-11-2019
gewoon tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
18-09-2019
07-10-2019
Tamron SP 150-600mm F5-6.3 Di VC USD G2 Nikon aangekocht. Voordien via mail alle info gevraagd en snel verkregen. Bestelling online geplaatst en de dag nadien ontvangen. Heel goede service.
Het objectief is van zeer goede kwaliteit. Foto's scherp ook bij het fotograferen uit de hand. Inzoomen van de foto's nadien geen probleem door de hoge kwaliteit. Zoomt zeer snel in en geeft een goede focus.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
27-09-2019
perfect..........................
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
20-08-2019
12-09-2019
Alles in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-09-2019
Besteldatum
05-08-2019
01-09-2019
....
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
23-08-2019
Beste webshop voor de fotograaf Altijd in orde, snelle en correcte verzendingen en zeer goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
17-08-2019
Als semi-pro landschapsfotograf (ook: portretten/groepsfotos/reizen) is de breedhoekzoomlens "LUMIX G Vario 12-60mm/F3.5-5.6" zeer bevredigend. De levering was redelijk : binnen de 48 uren na bestelling. Ik ben wel teleurgesteld van de prijssetting bij Fotokonijnenberg : na levering was de prijs gedaald van €349 naar €299.... De breedhoekzoomlens overtreft in hoge mate de"OM-D & PEN Lenses M.ZU
2.33
Matig

Datum van publicatie
12-08-2019
Besteldatum
20-07-2019
12-08-2019
Snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-08-2019
Besteldatum
11-06-2019
06-08-2019
I have ordered several parts (filters,holder,kit). All parts are not delivered at once. There are several deliveries, many of them cancelled and postponed by PostNL : a nightmare if you need to be there for reception. The main filter holder was never received : the whole thing was unusable Customer service makes simply 'noise'. Finally, it was sent, once again, 2 months later Warranty necessary
2.00
Matig

Foto Konijnenberg.be antwoordt: 19-08-2019
Thank you for you review. We are so sorry this was happened to you. Your order was lost by PostNL and so it was very difficult to find out what happened. At the end we send a second delivery and hope you are happy with the purchase and service.

Datum van publicatie
02-08-2019
Besteldatum
12-07-2019
02-08-2019
Mijn Nikon D7500 ( 7 jaar oud ) nu aangevuld met een de Nikon D750 body FF.
Wat een toestel Eerst alle menu’s en knoppen overlopen en dan op pad.
Prachtig toestel, zeer scherpe foto’s, zelfs met mijn Tamron 100-400mm F4.5-6.3 Di VC USD Nikon lens, uit de hand.
Prijs kwaliteit een aanrader. Zeker met de cashback actie en de 5 jaar garantie.
On line besteld en de dag nadien ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
01-08-2019
Super goed en super snel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
25-06-2019
01-08-2019
Aleen maar lof
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
29-07-2019
Ik ben zeer tevreden van mijn aankoop zelf, na zelf op onderzoek te gaan.
De telefonische ondersteuning eerder in de week omtrent de beslissing van mijn aankoop, was teleurstellend.
De informatie geplaatst op de website klopt niet. Bestelling geplaatst voor 22:00 worden NIET dezelfde dag verstuurd wordt. Als je een commitment maakt op de website, dan mag men ook verwachten dat men deze nakomt.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
17-07-2019
De bestelling is nooit geleverd Na twee weken beloftes maken dat het dag op dag zou verzonden worden blijkt het toch niet op voorraad en zou ik nog 4 weken moeten wachten omdat er iets zou moeten komen uit China Zeer incompetente klantenservice waarbij iedere medewerker iets anders zegt over 1 zelfde order en product. Dus NOOIT MEER
1.00
Slecht

Foto Konijnenberg.be antwoordt: 23-07-2019
Bedankt voor uw review. We importeren inderdaad producten die vanuit China per boot geleverd worden. De levertijd kan inderdaad even duren. Dit communiceren we ook op de site.

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
17-07-2019
Zeer incompetente klantenservice. Iedere dag iemand anders aan de lijn. Het product moet overkomen uit een webwinkel, het product is onderweg, het product is nooit aangekomen, ze houden me 2 weken aan de lijn, en dan zeggen ze dat ze 3 weken moeten wachten op een container uit China

NOOIT MEER
1.00
Slecht

Foto Konijnenberg.be antwoordt: 23-07-2019
Bedankt voor uw review. We importeren inderdaad producten die vanuit China per boot geleverd worden. De levertijd kan inderdaad even duren. Dit communiceren we ook op de site.

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
06-06-2019
01-07-2019
snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
25-06-2019
even probleem met de compatibilteit met mijn camera, alhoewel ik voor bestelling gebeld had om te horen of mijn camera compatibel was met aanbieding. na telefoon opgelost en werd aangepaste schoenvoet voor flitsers bezorgd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-06-2019
Besteldatum
13-05-2019
24-06-2019
Op 13/5 een printer besteld, levertijd 3 tot 5 werkdagen, en om een lang verhaal kort te maken, op 7/6 na heel veel heen en weer bellen en mailen het order geannuleerd in samenspraak met de helpdesk van FK/Camera express. Terugstorten van mijn geld zou tot 10 dagen kunnen duren, dat waren er uiteindelijk ook 12. Voor mij geen Camera express/Fotokonijnenberg meer.
1.00
Slecht

Foto Konijnenberg.be antwoordt: 25-06-2019
Bedankt voor uw review. U opmerking is volledig terecht en we begrijpen uw situatie heel goed. We hopen op zeer korte termijn deze vertraging onder controle te krijgen maar hier heeft u niet veel aan. Hopelijk vind u alsnog uw vertrouwen terug in ons.

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
21-05-2019
15-06-2019
Deze keer geen positieve ervaring met Konijnenberg. De levering was niet terug te vinden op het leveradres. De levering vond plaats op de firma waar ik werk. Als leveradres stond mijn naam niet vermeld terwijl dit correct was ingegeven bij de bestelling. Wat een zoektocht naar ons pakketje daarna... De melding bij Konijnenberg werd ook vroegtijdig afgesloten wat ook de service niet ten goede komt
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
20-05-2019
12-06-2019
Na 3 weken van belofte om te leveren, uiteindelijk mijn order laten cancelen.
Zeer spijtig want ik had het graag meegenomen op reis.
2.00
Matig

Foto Konijnenberg.be antwoordt: 17-06-2019
Bedankt voor uw review. Ook wij vinden het zeer spijtig dat onze leverancier niet tijdig heeft kunnen leveren. We leveren uiteraard het liefst direct uit voorraad maar in dit geval zijn we afhankelijk van de voorraad bij de leverancier.

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
28-05-2019
Altijd supertevreden over de service die Foto Konijnenberg biedt :-))))
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
18-04-2019
23-05-2019
Op 18/04 werd bestelling geplaatst en zou normaliter de dag nadien geleverd worden (had item dringend nodig voor professionele missie). Op 4 mei bericht dat het uiterlijk op 8 mei zou geleverd worden. Werd uiteindelijk op 16/05 geleverd.
Ontgoocheld.
2.33
Matig

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
23-03-2019
16-05-2019
Alles Ok en snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
14-04-2019
Producten na 2 maanden nog steeds niet geleverd, geen reactie van shop zelf Enkel na vraag aan klantendienst werd ik geïnformeerd dat het nog meer dan 2 maanden zou duren alvorens producten geleverd zouden worden. Andere items konden enkel worden verzonden via 'deelverzending' na extra betalen van postkosten.
1.00
Slecht

Foto Konijnenberg.be antwoordt: 25-06-2019
Bedankt voor uw review. We hebben u goed geïnformeerd over de latere deelzending. U wenste te wachten. We hebben geen verzendkosten aangerekend. We vinden het fijn dat u sinds April kan genieten van uw aankoop

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
22-02-2019
18-03-2019
Zeer goede en vooral snelle service
Zeer goed verpakt
Reeds meerdere malen producten gekocht en NOOIT problemen ondervonden, proficiat met jullie werkwijze
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
13-01-2019
08-03-2019
Voor deze ene bestelling liet foto konijnenberg een steekje vallen.

Artikel veel te laat gekregen en daardoor niet kunnen gebruiken op het moment dat ik het nodig had.

Dat is echter een uitzonderlijk geval. Meestal geef ik fot Konijnenberg 5 sterren.
3.67
Goed

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
05-03-2019
Snelle levering (als het op voorraad is ...)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
15-01-2019
25-02-2019
Producten zoals beloofd geleverd en in perfecte conditie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
25-02-2019
gewoon top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2019
Besteldatum
30-01-2019
22-02-2019
Materialen waren veilig verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
27-01-2019
20-02-2019
Perfekt in orde.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
27-01-2019
19-02-2019
alles was perfect in orde, kan niet beter.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
22-01-2019
16-02-2019
Goede online-store.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
24-01-2019
16-02-2019
Vlotte afhandeling van de bestelling. Groot assortiment.
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
02-02-2019
09-02-2019
SUPER ++++++++++
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
12-01-2019
09-02-2019
Ik ben tevreden over jullie service
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
20-01-2019
06-02-2019
Op tijd geleverd, zoals voorzien
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
03-02-2019
oké
4.67
Uitstekend

Foto Konijnenberg.be klantbeoordeling

Foto Konijnenberg.be

Foto Konijnenberg.be werd op 14-11-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Kroezenhoek 8
7683PM Den ham
Nederland
info@foto-konijnenberg.be
Foto Konijnenberg.be
Winkel-exploitant
Foto Konijnenberg B.V.
Kroezenhoek 8
7683PM Den ham
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Harold Konijnenberg
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Foto Konijnenberg.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.