gsmhoesjemaken.be- Logo - Beoordelingen

gsmhoesjemaken.be
Beoordelingen:

135 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden534 beoordelingen in totaal  

3,35
Redelijk
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Produkt werd niet geleverd op de afgesproken dag. Ik heb er wel voor betaald. Op het eerste bericht dat ik stuurde kwam snel bericht. Sindsdien niets meer gehoord. Produkt zelf wel ok. Nog steeds geen antwoord op mijn mail maar ondertussen wel centjes terug gehad. Dankjewel

Meest relevante negatieve beoordeling

12 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Speciaal extra betaald voor een "gegarandeerde" levering de dag nadien. Al meteen na bestelling kreeg ik een e-mail dat de levering vertraagd zou zijn. Ik had nog 3 dagen speling voor het verjaardagsfeest waarvoor dit een cadeautje was maar zelfs dat werd niet gehaald, uiteindelijk kreeg ik het hoesje een week na bestelling aan. De jarige was intussen op reis vertrokken met zijn i-pad dus we weten zelfs niet of het past. De foto was op zich mooi bedrukt maar het hoesje lijkt op het eerste gezicht niet van stevige kwaliteit.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor gsmhoesjemaken.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heeel tof die gsm hoesje supper gemaakt en past echt op gsm supper levering recht in de brievenbus heel top gedaan is al mijn 2de hoesje deze voor een goede vriendin en dan 1 met ons gezin voor mij
Beoordeling melden
Antwoord van gsmhoesjemaken.be
7 dagen geleden
Bedankt voor je positieve review, Levi! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de hoesjes en de snelle levering. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
als mijn paspoort en rijbewijs en geldkaart erin zit krijg ik het niet meer dicht val het open
Beoordeling melden
Antwoord van gsmhoesjemaken.be
23 mei 2024
Het spijt ons te horen dat uw paspoort, rijbewijs en geldkaart niet goed passen in de hoes. Neem alstublieft contact met ons op, zodat we een passende oplossing kunnen vinden: gsmhoesjemaken.be/help/contactforms.
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Aanrader!

Snelle levering en super mooie kwaliteit! Ik ben heel tevreden!
Beoordeling melden
Antwoord van gsmhoesjemaken.be
7 dagen geleden
Bedankt voor je positieve review, Celien! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de mooie kwaliteit. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijk platform en vlotte service ☼
Beoordeling melden
Antwoord van gsmhoesjemaken.be
30 mei 2024
Bedankt voor je positieve review, Petra! We zijn blij dat je tevreden bent met ons platform en de service. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie print, past perfect
Beoordeling melden
Antwoord van gsmhoesjemaken.be
3 jun 2024
Bedankt voor je positieve review, Cindy! We zijn blij dat de print mooi is en perfect past. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles is ok.
Beoordeling melden
Antwoord van gsmhoesjemaken.be
29 mei 2024
Bedankt voor je review, Mia! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen.
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van gsmhoesjemaken.be
4 dagen geleden
Bedankt voor de review! We hopen dat je van je hoesje zult genieten.
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van gsmhoesjemaken.be
4 dagen geleden
Bedankt voor de review! We hopen dat je van je hoesje zult genieten.
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van gsmhoesjemaken.be
3 jun 2024
Bedankt voor de review! We hopen dat je van je hoesje zult genieten.
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van gsmhoesjemaken.be
3 jun 2024
Bedankt voor de review! We hopen dat je van je hoesje zult genieten.
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van gsmhoesjemaken.be
29 mei 2024
Bedankt voor de review! We hopen dat je van je hoesje zult genieten.
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van gsmhoesjemaken.be
27 mei 2024
Bedankt voor de review! We hopen dat je van je hoesje zult genieten.
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
geen hoesje ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van gsmhoesjemaken.be
11 dagen geleden
Onze excuses voor het ongemak, Susanne. Neem alstublieft contact met ons op via https://www.gsmhoesjemaken.be/help/contactforms zodat we dit kunnen oplossen en ervoor kunnen zorgen dat u uw hoesje ontvangt of uw geld teruggestort krijgt.
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top service!

Levering met Bpost premium was niet op tijd, maar snelle reactie van support team en meteen opgelost. Zeer tevreden! Ook kwaliteit en print van de bestelling is zeer goed, tevreden kids hier
Beoordeling melden
Antwoord van gsmhoesjemaken.be
14 mei 2024
Hartelijk dank voor uw review, Britt! We zijn blij te horen dat ondanks de initiële vertraging, alles naar tevredenheid is opgelost en dat de kwaliteit en print goed ontvangen zijn. We hopen u en uw kids snel weer te mogen verwelkomen!
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hoesje was niet naar wens en er werd onmiddellijk een voorstel gedaan om een nieuw hoesje mét korting te bestellen. Heel vriendelijk !
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het was zeer lang onderweg. Uiteindelijk toch gekregen.
Beoordeling melden
Antwoord van gsmhoesjemaken.be
6 mei 2024
Hallo, Onze excuses hiervoor. We willen dat onze klanten tevreden zijn en vinden het erg vervelend om te horen over je ervaring. We willen het graag goedmaken en je waar mogelijk helpen. Neem contact met ons op via ons Helpcenter. Ons ondersteuningsteam helpt je dan verder met dit probleem. Bedankt voor je begrip! Met vriendelijke groet, Customer Happiness Team
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit en kwam binnen de levertijd
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Eenvoudig en snel
Beoordeling melden
RM
Ronny M.
Antwerpen
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van gsmhoesjemaken.be
14 mei 2024
Bedankt voor de positieve feedback! We hopen je weer te mogen verwelkomen.